Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

Feliz Navidad και σε σένα Tsunade-sempai! :drinks: :cake: Ω ναι, εδώ και μερικές μέρες επέστρεψα στην πατρίδα, αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει μια σικαμαρίαση τελευταία και βαριέμαι/κουράζομαι γρήγορα, must be the trip/period. :hot: Εσύ ενώ πήγες στους δικούς σου ή είπες να λιώσεις στην πρωτεύουσα φέτος; :P Όπως και να 'χει ελπίζω να 'σουν στην καλή λίστα και να σου έφερε τπτ τέτοιο ο άγιος: [spoiler][IMG]http://i47.tinypic.com/rkstwi.jpg[/IMG][/spoiler]... γιατί εγώ κάτι τέτοιο ζήτησα: [spoiler][IMG]http://i49.tinypic.com/ri582w.jpg[/IMG][/spoiler]... κι ακόμα περιμένω! XDD ΥΓ1: Btw εδώ και καιρό θέλω να σε ρωτήσω, ποια είναι αυτή η Otsuu-chan και είσαι antifan; :P ΥΓ2: Δεν ξέρω ποιο είναι το pokemon στην sig σου, μιας και σταμάτησα να το παρακολουθώ όταν ήταν ακόμη 552, αλλά πολύ catchy το song από κάτω! XD
Dec 26 2009 00:53
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Καλα Χριστουγεννα marimo-kun!
Dec 25 2009 19:35
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Buon Natale Zoro-chin!Που χάθηκες ορέ?Γύρισες στην πατρίδα ή θα σε φάει η (χριστουγεννιάτικη) μαρμάγκα στην Ιταλία?
Dec 25 2009 15:24
Photo

Zoro → Dark_Venus

[IMG]http://i47.tinypic.com/2r5gll3.jpg[/IMG] ... and a Merry Merry Christmas to you too, dearie! :) [SIZE=1](with lots lots of one piece :D)[/SIZE]
Dec 24 2009 20:12
Photo

Dark_Venus → Zoro

Καλά Χριστούγεννα sensei :) :) :) Φιλιά
Dec 24 2009 19:58
Photo

FireFistAce → Zoro

Το Serei no Moribito το ειχα δει το περασμενο Πασχα, εσυ μου το ειχες προτεινει. Ωραια σειρα ηταν αν και στην αρχη ημουν ετοιμος να τα παρατησω τελικα το ειδα και μου αρεσε. Το Monster ηθελα να το δω γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια στο forum γι αθτο. Και θα τσεκαρω και τα αλλα που μου ειπες γιατι δεν τα ειχα ξανακουσει. Thanks!!! Εννοειτε φιλε μου οτι συνεχιζω το Berserk. Αλλα παλι ο Kentaro το αφησε εδω και ποσο καιρο περιμενω να βγει το τευχος 310 να δουμε λιγο Gutts in action, γιατι στα επισοδεια με τον Griffith το βαρεθηκα λιγο, δεν λεω ωραια ηταν που ειδαμε τισ δυναμεις του και τον κοσμο που δημιουργησε αλλα αλλο τωρα να βλεπεις τον Gutts να βγαινει εκτος οριων και να σφαζει, ειναι πιο βιαιος οσο να ναι και η βια τραβαει. Εχεις δικιο για το τωρα πρπει να βαλω καινουργιο sign. Θα βρω καμια ατακα του να βαλω απο τα περι θεου που λεει.
Dec 22 2009 16:51
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ακούς εκεί Boa Most Hated Character! :roar: Μέσα σε τόσα ρεμάλια! :smokingg: Δες [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]αυτό[/URL] μπας και σε προσηλυτίσει στην τελειότητα της hebihime-sama, είναι η βίβλος της... :P Ο τύπος το έχει φιλοσοφήσει το θέμα και είχε ακόμη και σχολιάσει αρνητικά (τα παράπονά σου σε αυτόν, I'm just the messenger :p) όσους δεν την πάνε! Αν βαριέσαι (γιατί όντως είναι μεγάλο), δες τουλάχιστον το τέρμα τέρμα κάτω spoiler... είναι ένα fanfic story βασισμένο σε εικόνες του anime μεταξύ Luffy-Boa, και τα σπάει! :hahaha: Όσο για DoFla, I thought you were into yaoi... πως και ροζ τύπος δεν λέει τώρα; :orly:
Dec 22 2009 16:08
Photo

Zoro → FireFistAce

Χεχ, ωραίο avatar, επίκαιρο! :P Άλλαξε και sig μόνο, να είναι ασορτί! Μμμ, τελευταία δεν είχα πολύ χρόνο για νέες σειρές δυστυχώς, αλλά μερικές που έχω να σου προτείνω είναι Seirei no Moribito (τέλειο fantasy seinen, χωρίς να μπεμπεκίζει και να γίνεται παιδικό πουθενά, έχει και λίγες αλλά πολύ καλές μάχες και solid story), Monster (πολύ αληθοφανές seinen, spooky, ατμοσφαιρικό, με μόνο μειονέκτημα ότι είναι 74 επεισόδια), Speedgrapher (πιο χαλαρό seinen, με υπερδυνάμεις και σχετικά, αλλά ωραίο σαν σύνολο και ιστορία) και Terra E (αυτό δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, είναι space opera, αλλά με πολύ καλές μάχες, ανατροπές και μουσική). :) Btw Berserk το συνέχισες; Που έχεις μείνει;
Dec 22 2009 13:44
Photo

FireFistAce → Zoro

Και τωρα ηρθε η ωρα για την ερωτηση που σου κανω παντα... Καμια καλη σειρα να προτεινεις να δω? (σου εχω εμπιστοσυνη σε αυτα γιατι πανς κατω τα ιδια μας αρεσουν)
Dec 22 2009 13:07
Photo

Zoro → FireFistAce

Καλά το OP να το αρχίσεις ASAP, δεν φαντάζεσαι τι γίνεται αυτή την περίοδο, χαμός! Σήμερα βγήκαν τα νέα spoilers και πάλι μκες μείναμε! :P Ναι ακριβώς όπως τα πες, αυτή την μάχη από την αρχή της σειράς την περίμενα κι εγώ και ο Kishi την έκανε αντάξια όλης αυτής της αναμονής, όχι μόνο δεν την χάλασε αλλά έβαλε και καλή στρατηγική και ακόμη και ανατροπές, όπως βλέπουμε και τώρα με τον Madara... καλά ο Itachi είναι και ήταν πολύ τέλειος τύπος τελικά, κρίμα που έφυγε. ;.; Αλλά όσο για Pein κι εμένα μου άρεσε πολύ στην αρχή, πιο κει που μαθαίνουμε κι άλλα γι' αυτόν έχει πάλι ενδιαφέρον, αλλά δεν μου πολυάρεσε σαν δυνάμεις. Δλδ συγκριτικά με τον Enel, δεδομένου ότι είχαν god complex και οι 2, ο 2ος ήταν πολύ πιο πιστευτός για θεός, ως προς δύναμη πάντα... ο Pein πάλι έπρεπε να έχει 6 σώματα, 6 άτομα για να κάνει καλή ζημιά... ε, αυτό δεν το θεωρώ και τόσο cool, μιας και μου αρέσει λίγοι κακοί να παιδεύουν πολλούς καλούς και όχι το ανάποδο, χάνει coolness έτσι ο κακός... αλλά πέραν αυτού είχε φοβερή ιδεολογία ο Pein, όπως θα δεις, η τελική μάχη βγήκε so so όμως, γι' αυτό σου λέω μετά από Itachi είναι η κάθοδος. Αλλά anw δεν σου λέω άλλα, μην στο χαλάσω, δες και κρίνε μόνος σου. :P Ω ναι, ήδη παλιά είχα βάλει Pein avatar, τώρα Hidan και λέω να βάλω όλα τα μέλη σιγά σιγά... οπότε αυτό το προφίλ θα μείνει για καιρό... Akatsuki ftw!!
Dec 22 2009 13:03
Photo

FireFistAce → Zoro

Καλα τα λες τζαμπα 8 μηνες απο την ζωη σου ειναι ο στρατος αλλα να σου πω εχει και τα καλα του, αν εχεις καλα ατομα στο κεντρο η' μετα στην μοναδα περνας καλα. Αυτο με τις ανατροπες στο One Piece δεν επρεπε να το πεις, τωρα θα με αναγκασεις να το ξεκινησω παλι... Τωρα στο Naruto, ναι οντως τα τελευταια επισοδεια ηταν γαμ... γιατι αυτο περιμενες απο οταν αρχισε η σειρα δηλ. Sasuke vs Itachi. Αλλα και τωρα τα τελευταια δυο επισοδεια μετα την μαχη ειναι ωραια γιατι σου λεει πραγματα που δεν τα φανταζοσουν καν και τωρα περιμενω πως και πως την πεμπτη να δω το επομενο που θα πει ο Madara την αληθεια για τον Itachi. Αυτες τις μερες ελεγα να αρχισω το manga γιατι ειδα κατι τευχη Naruto vs Pain(ο αγαπημενος μου στην σειρα απο τους "κακους" γιατι ο τυπος ειναι φονιας). Πολυ μαυριλα στο προφιλ σου... Με το ζορι γραφω... Αλλα το φοντο που εχεις τα σπαει!!!
Dec 22 2009 12:51
Photo

Zoro → FireFistAce

Αχα, και πότε τελειώνεις φαντάρος με το καλό δλδ; Πάντως και μόνο στην σκέψη ιδρώνω, να πως θα πάνε χαμένα 3/4 ενός χρόνου της ζωής μου. Πως περνάς εσύ εκεί; Ναι αυτό με τα manga το έκανα εγώ παλιά με το OP, αλλά τελικά δεν άντεξα και το ξεκίνησα... γίνονται υπερβολικά πολλές ανατροπές για να περιμένω το anime. :P Shippuuden που είσαι, up to date; Αν ναι, όντως τα τελευταία eps είναι φανταστικά, αλλά ως εκεί, σιγά σιγά αρχίζει και πέφτει από δω και πέρα... δεν είναι εντελώς χάλια δλδ, έχει ακόμη τα καλά του, απλά δεν κρατιέται στο επίπεδο των τωρινών. Μπα τι να τελείωσα, θα είμαι εδώ για αρκετό καιρό ακόμη... ευτυχώς. :P
Dec 22 2009 12:28
Photo

FireFistAce → Zoro

Ολα καλα και εγω που λες. Φανταρος ειμαι τωρα γι αυτο δεν πολυεμπαινα, τωρα που πηρα μεταθεση στην Αλεξ/πολη ολο εξω ειμαι. Τα manga πουλεσ τα εχω κοψει να τα διαβαζω εδω και κατι μηνες γιατι μου χαλανε τα anime επειδη ξερω τι γινετε. Να τωρα με το one piece εχω μεινει ακομα στα επισοδεια με τις αμαζονες γιατι βαριεμαι να κατσω να τα δω... (απαραδεκτος?) Τωρα το Naruto (Shippuden παντα) ειναι και γαμ... τον τελευταιο καιρο. δεν ξερω μεχρι που εχεις δει για αυτο δεν αναφερω τπτ αλλο. Απο Ιταλια τελιωσες?
Dec 22 2009 12:14
Photo

Vegetasmate → Zoro

χαχαχαχχαααα!! ναι ισχυει!!! Παντως δεν ηταν γαματες οι φωτο με τον Lucci?? Το καταυχαριστηθηκα!!! Τι καφριλες καναμε δεν λεγεται!!! Ασε που ειχα και το παιδι που εκανε τον Franky να μου τσιριζει συνεχεια :"Εισαι η ζωντανη Kalifa!!!Δεν υπαρχεις!! απλα δεν υπαρχεις!! Πες μου αλλη μια φορα την ατακα!!" Ειχε πολυ πλακα!!
Dec 22 2009 12:12
Photo

Zoro → GkLoc

Και κάτι ακόμη, νόμιζα θα σε προλάβαινα στις naruto pics αυτή τη βδομάδα αλλά τζίφος, πάλι τις καλύτερες έβαλες, και γρήγορα! :hahaha: Πως τις βρίσκεις; :P Καλά ειδικά αυτή ήταν... :[spoiler=naruto parody finale][IMG]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2009/353/3/3/Naruto___The_epic_finale_by_Tenshi_no_Hikari.jpg[/IMG][/spoiler]B*tch fight, no underwear, evil look of doom κλπ... δεν υπάρχουν! :nod: :hihi2:
Dec 22 2009 11:37