Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Vegetasmate

Εσύ... και το μισό group! XD Τουλ από πάνω είχες κάλυμμα εσύ, που κάποιοι άλλοι που είδα πάνω και κάτω δεν είχαν τπτ σχεδόν! :hahaha:
Dec 22 2009 09:30
Photo

Vegetasmate → Zoro

ahahahaa!! Arigatooooo!!!!! Ημουν πολυ τυχερη που δεν επαθα πνευμονια εκεινη την μερα!!!!
Dec 21 2009 23:51
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Xμμ, ναι ενα δικιο το εχεις. Η ταινια ηταν fail και μαλιστα σε σχεση με το βιβλιο ηταν epin fail (Γιατι νομιζεις δεν εκαναν κι αλλη ταινια. Το εκαναν τοσο [s] σκατα [/s] αχταρμα που δεν μπορουσε να συνεχιστει). Αμα τυχει και το διαβασεις να ξερεις η Arya ειναι ΘΕΑ!!! Δεν μου εχει αρεσει αλλος χαρακτηρας τοσο πολυ ουτε σε ανιμ, ουτε σε αλλο βιβλιο τοσο πολυ. Ο χαρακτηρας, το στυλ, οι αντιδρασεις της.......σε πορωνει απ ολες τις αποψεις. (δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ειναι η αγαπημενη μου εκει μεσα (και ενας απο τους κυριους λογους που τελειωσα σε 1,5 μερα το 20 βιβλιο και αρχισα ηδη το 3ο. :P)) Τεσπα στο προεινω!!!
Dec 21 2009 20:19
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχ, τα fillers ξεκίνησαν με καλή ιδέα έχω να παραδεχτώ... να σκεφτείς ότι αρχικά νόμιζα ήταν canon, μιας και η ιδέα με το Sanbi μου φαινόταν πολύ καλή για filler, αλλά, όπως όλα τα πράγματα που ξεχειλώνονται, κατέληξαν 20κατι άσκοπα επεισόδια... και φυσικά ακόμη και η θεογκόμενα Guren, που ήταν και αρκετά καλή για κακός, μάντεψε τι καταλήγει στο τέλος :S (οκ μικρό spoiler, αλλά srsly δεν νομίζω πως χάνεις κάτι, ήταν ψιλοπροβλέψιμο XD). ΛοΛ, ώστε κάπνισε στο manga ο Shikamaru (διαβάζω το manga αυτή την περίοδο και έχω βρει αρκετές διαφορές με το anime, ειδικά στο pacing, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί)... να τι εννοούσε ο roriconfan με το smokescreen του Shikamaru στο link που σου έδωσα... και δεν το 'χα πιάσει! :P Ναι GTO με πίεζε πολύ να το ξεκινήσω ο Radagast, μιας και παρ' ότι δεν πάει τα shonen αυτό μου 'πε είναι πολύ καλό, αλλά θα μένει στο ράφι atm, έχω άλλα προς το παρόν. :hot: All hail OP, άντε να βγουν τα νέα spoilers και η ταινία subbed! :respect:
Dec 21 2009 20:11
Photo

Zoro → Vegetasmate

[B]*back from the dead*[/B] Είδα pics και πραγματικά έχω να πω ότι έμεινα άφωνος από το ομαδικό OP cosplay, gz. :congrats: Όσες pics είχα δει από προηγούμενες συγκεντρώσεις ή είχαν lack από OP cos (damn, όλοι naruto παίρνανε :roar:) ή ήταν έτσι κι έτσι δουλειές συνήθως. Αυτό όμως τα άλλαξε όλα, απίθανη δουλειά και κρίμα που δεν μπορούσα να έρθω! :respect: Ειδικά Garp, Chopper, Boa, Ace, Roger, Buggy, Robin, Kuzan [SIZE=1](α, και Kalifa XD)[/SIZE] μου φάνηκαν πολύ καλές δουλειές, true στο κλίμα των χαρακτήρων... άντε και στο επόμενο!! :drink:
Dec 21 2009 19:58
Photo

Zoro → FireFistAce

Ace-kun, been a long long while indd! :P Κι εγώ αναρωτήθηκα που εξαφανίστηκες... από Ιούλιο έχουμε να τα πούμε! :hahaha: Ναι στο μεταξύ έγιναν διάφορα, μεταξύ των οποίων είδα και όλο το Naruto (σύντομα θα περάσω και σε Bleach) και έγινα αρκετά φαν του, αν και δεν με τρέλανε όσο το One Piece σαν σύνολο, ειδικά τελευταία... παρακολουθείς τα manga και των 2 κι εσύ; Συμφωνείς; ;p Πάντως αν κάτι το λάτρεψα στο Naruto ήταν οι Akatsuki, το One Piece δεν έχει πάνω από 5 και κάτι πολύ cool κακούς (επαναλαμβάνω, [B]πολύ[/B] και [B]κακούς[/B] :P), ενώ οι Akatsuki μου άρεσαν όλοι όλοι, είχαν ωραίες ιστορίες, δυνάμεις, ατμόσφαιρα κλπ... faves Itachi, Pein, Hidan, Orochimaru και Konan. Επίσης η σειρά ήταν καλή έως πολύ καλή στην αρχή έως και τον θάνατο του Itachi, από κει και πέρα όμως σαν να έχασε ένα καλό μέρος της φάσης της και δεν με πολυκαίει τι γίνεται πια, ενώ στο OP κάθε βδομάδα I want more! Τι έγινες πάντως και εξαφανίστηκες τόσον καιρό; Σε κρατούσαν στο marineford; XD
Dec 21 2009 19:48
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Το Eragon μου είχε τραβήξει λίγο το ενδιαφέρον πριν πολύ καιρό, όταν βγήκε η ταινία (κι ας άκουσα ήταν fail), αλλά μετά πιάστηκα με anime και το ξέχασα (δεν το είδα/διάβασα δλδ)... βέβαια είχα και κακή εμπειρία από το Narnia και με επηρέασε αυτό, γιατί είχα δει του κόσμου την προώθηση για την ταινία, την οποία είδα + αγόρασα μια συλλεκτική έκδοση που περιείχε όλα τα βιβλία μαζί (και διάβασα)... τι να πω, δεν την περίμενα τόσο παιδική ιστορία, είπαμε έως ένα επίπεδο φαινόταν ότι ήταν τέτοια, αλλά δεν με τρέλανε ιδιαίτερα και πάλι. Ήταν πολύυυ "εμείς τα παιδιά είμαστε οι καλοί και ακολουθούμε τον σωστό δρόμο, που ορίζει ο Μεσσίας μας Aslan", και πάντα νικάνε τους κακούς και μπλα μπλα, ίσως ήταν πρωτοποριακό όταν βγήκε στην εποχή του, αλλά για τα γούστα μου το βρήκα πολύ γλυκανάλατο, άλλωστε η Disney έβγαλε την ταινία, μπορείς να πεις ότι είναι το αντίστοιχο lord of the rings της. :P Ντάξει ίσως κι εγώ δεν ενημερώθηκα καλά για το περιεχόμενο, αλλά από τα διάφορα trailer που είχα δει περίμενα κάτι καλύτερο και πιο επικό, παραπληροφόρηση. :/ Οπότε και για το Eragon ξεκίνησα με λίγη όρεξη να το δω και τελικά δεν... Το ava κι εγώ ξέχασα να το σχολιάσω όταν το άλλαξες... πολύ καλή η αλλαγή έχω να πω, καλύτερο από το προηγούμενο μάλιστα, δένει και πιο καλά με την sig και το xmas κλίμα. :)
Dec 21 2009 19:36
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Α ξεχασα να ρωτησω. Καλο το ava μου?
Dec 21 2009 00:30
Photo

GkLoc → Zoro

Σου απαντω γρηγορα διοτι βιαζομαι,τα τελευταια Chapter ειναι η ΕΠΙΚΟΤΗΤΑ προσωποποιημενη,πραγματικα θα γινω Odaist στο τελος και θα εξασκω Odaism ! *Bows* Naruto μπηκα στα σκατοφιλλερς παναθεμα τα,δεν μαρεσε καθολου ο θανατος του Sarutobi αλλα δεν πολυεδωσα και σημασια...και ελεος με την λογοκρισια κοψανε τον Shikamaru με το τσιγαρο :@ Βλεπω και Bleach αυτην την περιοδο,και σε αυτο ειμαι στα φιλλερς,δεν αντεχεται πραγματικα ! Α και ειδα και λιγο απο G.T.O ,στο προτεινω με τα 1.000! Τρομερο γελιο και ο Onizuka ειναι ολα τα $ !!!!
Dec 19 2009 19:37
Photo

FireFistAce → Zoro

Παλιοφιλε Zoro τι κανεις? Καιρο εχουμε να τα πουμε. (Βλεπω εγινες φαν του Naruto.)
Dec 19 2009 11:31
Photo

Zoro → Tea-chan

Με Hidan σετάκι περίμενες κάτι διαφορετικό; :orly: I'll mock you, curse you, impale you and be laughing at the same time. :twisted: Srsly δεν κρατήθηκα... :nanana: και ακόμη δεν έχω δει την ταινία, αλλά έχω ακούσει τόσα πολλά (από φίλο που είπε "τι θα δούμε στο επόμενο, λυκάνθρώπους να κάνουν αποτρίχωση;" XD έως και αδερφό που μου 'πε ότι ήταν ΟΚ, τπτ το φοβερό αλλά υπάρχουν πολύ χειρότερα, μια μέτρια ταινία με βαμπίρ αλλά όχι τόσο απαίσια) που και μόνο λόγο αυτών θέλω να την δω! Πέρασε ο καιρός πάντως και ήρθε η ώρα για το 7ο OVA... ο Miura πάλι μας γράφει κανονικότατα :if:, μας είπε ένα "και του χρόνου" και μας παράτησε τελικά, δίκιο είχε ο τύπος στο forum! Πολύ spoiler το trailer πάντως, φαίνεται θα λάμψει η αγαπημένη σου εκεί! :D ΥΓ: Όσο και [URL="http://www.imdb.com/features/rto/2010/starmeter"]να τον θάβεις[/URL] τα fangirls είναι πιο πολλά φαίνεται! XDDD
Dec 18 2009 19:26
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το βιβλιο ειναι το 2ο απο την τριλογια Eragon saga το οποιο ειναι πολυ πιο ωραιο απ οτι περιμενα. (Ηταν ενα απο τα βιβλια που αρνιομουν [<-αρνιομουν lol] πεισματικα να διαβασω) Σου εχει ψιλοφυγει? Εγω την εχω! Να την παρεις δεν τη θελω. Παω να γραψω κατι και μετα γραφω κι αλλα, κι αλλα, κι αλλα...Και η μανα μου μου λεει να σταματησω να γραφω και να κλεισω τον υπολογιστη. Ααα ναι, δεν το ειχα προσεξει οτι δεν ειχες κανει ακομα σχολιο για το επικο chap. του ΟΡ και για το pwn που εφαγε ο Sasuke απο τον Danzou. Κι ελεγα οτι μου ελειπε κατι....
Dec 18 2009 18:36
Photo

Tea-chan → Zoro

Είσαι καθίκι! Έπρεπε να μου αναφέρεις αυτό το καθίκι στο Hellsing;;;;; I HATE YOU!!
Dec 18 2009 18:26
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Σε πολύ θεωρητικά μαθήματα μου είχε τύχει και μένα να κάνω ολονύκτιο, αλλά ήταν ειδική περίπτωση... όχι για διασκέδαση! :P Το βιβλίο όχι, δεν μου λέει κάτι, αυτούς που διάβασα στην ηλικία σου ήταν Tolkien, Rowling και προς το τέλος κάηκα με τον Dan Brown (που έβγαλε και αγόρασα το νέο βιβλίο του btw, να δω που θα βρω χρόνο να το διαβάσω oO). Μάλλον σου παραχώρησα και δεν σου μετέδωσα απλά την όρεξη μου για γράψιμο, εμένα μου έχει ψιλοφύγει τελευταία (δεν έχω κάνει ακόμη post για το απίθανο chap του OP και για το pwn του Danzou στον Sauce Kay)! :P
Dec 18 2009 18:14
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αα εγω αν δεν ειχα iPod και πιο παλια τα SP και DS δεν θα ειχα επιβιωσει... Δεν το ειχα καταλαβει οτι ειχε παει 7. Οταν αρχισα να διαβαζω ειπα θα κατσω μεχρι 3-4 το πολυ. Αλλα μου αρεσε το βιβλιο και περασε η ωρα..... Αληθεια εσυ το εχεις διαβασει? Εγω οταν γραφω εξαιτασεις σε μαθηματα οπως ιστορια, φυσικη κλπ δεν κοιμαμαι καθολου. Καθομαι και διαβαζω ολη τη νυχτα και μετα, ενα περιεργο πραγμα, δε νυσταζω καθολου. ΥΓ: Οχι ενταξει εσενα δε θα σου κανω σποϊλ. Μου περασε ο ιος τωρα. Ειπαμε...ειμαι καλο παιδι εγω (Tobi style :P)
Dec 18 2009 18:07