Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά για τον τύπο που δεν αναφέρουμε το όνομα κι ας είναι spoiler, αλλά το ξέρουν όλοι ποιος είναι πια (:P) ένα από τα ίδια, μου είχε αρέσει μόνο αρχικά αρχικά όταν πρωτοεμφανίστηκε στην σειρά, τότε που ακόμη δεν είχαμε δει τι τούμπανα υπάρχουν, αλλά δεν ήμουν τόσο fan του κι εγώ πια. [spoiler=One Piece manga]Η Robin ήθελα να έχει σωθεί, όπως και έγινε, αλλά το τωρινό θα το έκανε πολύ κλισέ αν επαναλαμβάνονταν και δεν θα μου άρεσε το ίδιο... να που μας την έκανε όμως, ένα chapter γεμάτο συγκίνηση... και το σημερινό γεμάτο πόρωση, αυτός είσαι, Oda-sensei!! :P Και όπως είδες ακόμη, όχι μόνο δεν έχει δημιουργήσει κενά δύναμης (ευτυχώς δεν έγινε super saiyajin gear quatro ο Luffy, ήμουν κατά!) και ανύπαρκτα power ups, αλλά το σπάσιμο του unpsofable ολοένα και μικραίνει![/spoiler]Ναι στο anime κι εγώ το παρατήρησα, σαν το σχέδιο του Water 7-Enies Lobby δεν ξαναυπήρξε. :zetsubou: Ακόμα θαυμάζω πόσο καλά είχε γίνει στο κάψιμο της Merry... από τότε τσιγκουνεύτηκαν και ειδικά στο Shabondy πιάσανε πάτο, δεν βλέπονταν. Βέβαια την μπουνιά στον Tenryuubito την κάναν και πάλι πορωτική ευτυχώς. :P Τώρα τελευταία έφτιαξε κάπως τουλ. Ε, που θα πάει, όπως το Itachi arc το πρόσεξαν πιο πολύ στο Naruto, τώρα και το Ace arc πρέπει να κάνουν κάτι αντίστοιχο, το καλό που τους θέλω! Μπα, είμαι fan των μικρών names, οπότε ότι και να βάλω δεν θέλω να έχει πάνω από 4-6 γράμματα, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις (that name brought back many memories btw :rolleyes:). Καλά, πόσο δίκιο είχε ο τυπάς που έφτιαξε αυτήν την pic btw, τώρα και η τελευταία αμφιβολία επιβεβαιώθηκε:[spoiler=One Piece/Naruto manga spoilers][IMG]http://i46.tinypic.com/b4z242.jpg[/IMG] Getting ready to leave the series by being killed off!![/spoiler]
Feb 18 2010 01:59
Photo

Mad_Hatter → Zoro

One piece, worst addiction than drugs.Ποτε δε περιμενα πως θα διαβασω chapter σαν το 574 σε shounen...That was so fucking sad:Crying2::nanana:. [SPOILER=one piece 574] Και να φανταστεις οτι ουτε που τον συμπαθουσα τον Ace, και αν μου ελεγε κανεις οτι 8α πεθανει πριν κανα 2μηνο θα τον κοροιδευα........ [/SPOILER] Προσευχομε στο ανιμε να μην τα κανουν σα τη μουρη του Blackbeard...Ειναι λιγο τσιγκουνηδες και τραβανε τα επισοδια, αλλα 2 σκηνες πρεπει να προσεζουν ολλες και ολλες, αυτη και το τελος του ID arc για να μας τρελανουν.May the force be with them. Btw πως θα εκανες το name, gademitsu?:hahaha:
Feb 18 2010 01:23
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Lost, half-dead and agonizing in a Luffy-like-condition! :nanana: Άσε ρε πάνω που αυτές τις μέρες σκεφτόμουν αν έκανα καλά που ξεκίνησα το manga, μιας και το anime έχει ψιλοπάρει την κάτω βόλτα τελευταία (δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν πολυπάω το σκοτεινό κλίμα του Impel Down ή επειδή τα ξέρω όλα από το manga) και το ενδεχόμενο να το ξαναφήσω, αυτά τα τελευταία 2 chaps κάνανε κάθε τέτοια υπόθεση τελείως αδύνατη! :P Εύχομαι μόνο το anime σαν φτάσει σε αυτό το σημείο να ξεπεράσει και το manga! Δεν υπάρχει αυτό το κάψιμο, μετά λένε ότι το OP είναι για μικρούς... Btw been a while mate, 2 μήνες+ είχαμε να τα πούμε... και μεγιές το νέο nick, μου 'χει περάσει και μένα η ιδέα να το αλλάξω κάποια στιγμή και πιθανώς θα το κάνω σαν βρω κάτι κατάλληλο. ΥΓ: Και, σε περίπτωση που δεν το πέτυχες στο anime thread... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=4va8Up6zN2c[/URL] Κάτι να μας πορώνει όσο περιμένουμε το επόμενο τεύχος! :P
Feb 18 2010 01:04
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[QUOTE=Zoro]Ποιος περιμένει 2 ή 3 βδομάδες τώρα... στα καλύτερα μας κόβει, god's test of patience... :if: :unlucky:[/QUOTE] Where is the man with the strongest defence in the world now?
Feb 18 2010 00:51
Photo

Zoro → LNEnja

Αχά, τώρα μάλιστα! Αυτό συζητιέται (άλλωστε χαζεύω αρκετές φορές photos από cosplays στο DA και τελευταία και από τα ελληνικά parties, οπότε εδώ κάτι θα κάνω). :P Αλλά σκεφτόμουν... και ας μου φανούν καλές/κακές τι διαφορά θα κάνει; Θα αφαιρέσεις καμία; Έχε απλά υπόψιν ότι είμαι μέσα σε εξεταστική και για δύο βδομάδες ακόμη περίπου θα είμαι λιγάκι busy (αλλά ποτέ εντελώς... και τώρα εξεταστική υποτίθεται έχω και είδες που είμαι :P). Σαν ανεβούν και μπορέσω θα σου δώσω τα φώτα μου λοιπόν. :)
Feb 18 2010 00:32
Photo

LNEnja → Zoro

Εε καλά σιγά λες και εγώ είμαι η εμπειρογνώμων :P Δεν θέλω να κάνεις τίποτα απλά την γνώμη σου θα ήθελα πάνω στις φωτογραφίες του cosplay που σου εξήγησα που θα ανέβουν σε 2-3 μέρες [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=369662#post369662"]εδώ[/URL]. Απλά το είπα γιατί υπολογίζω πιο πολύ την γνώμη αυτών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Dunno, άμα δεν προλαβαίνεις/βαριέσαι κλπ άστο για όποτε έχεις όρεξη να γιαουρτώσεις κάτι... :) (Τι τραβάς κι εσύ για ένα avatar... :bleh: )
Feb 17 2010 20:46
Photo

Zoro → LNEnja

Digital Artist? No, no, ένας απλός newbie είμαι! Απλά σε όποιον τομέα βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον ενημερώνομαι έως ένα βαθμό συνήθως, στην προκειμένη για forum sets έμαθα μόνος μου κάποια πραγματάκια γι' αυτά και πως να τα φτιάχνω όπως μου αρέσουν, αλλά ως εκεί, οι γνώσεις μου δεν πάνε πολύ παραπέρα. :rolleyes: Αλλά δεν πολυκατάλαβα και τι μου ζήτησες. :P Εξήγησε μου λίγο ξανά αυτό που είπες και, αν μπορώ, ευχαρίστως να βοηθήσω, όταν θα έχω χρόνο. Μου φαίνεται κάτι για editing των φωτογραφιών του cosplay είναι δλδ; Αν ναι, δυστυχώς έχω 0 πείρα εκεί. :/ ΥΓ: Ούτως ή άλλος είμαι πιο πολύ Itachi, Deidara, Hidan, Sasori, Kisame κλπ fan, οπότε χαλάλι ο Pein. :P
Feb 17 2010 03:19
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"](την είχα αποθηκεύσει την signature από τότε πάντως >:3) Ευχαριστώ, αν και θα κρατήσει πολύ ακόμα το κόλλημα με τον Pain... :blush2: Αλλά νομίζω ότι θα σε pester λίγο ακόμα... Μιας και είσαι fellow digital artist και απ'ότι βλέπω ψιλοκαμμένος με τους Akatsuki σαν κι εμένα θα σου ζητήσω μια χάρη για όποτε θελήσεις... Mόλις κάναμε επίσημα το πρώτο μας cosplay εμείς οι Πατρινοί με θέμα Akatsuki (μαζί με έναν Μatt από Death Note και μια Lolita :P ) και επειδή εγώ κάνω τα edits/special effects και δεν συμμαζεύεται, θα ήθελα και μια γνώμη από κάποιον που ασχολείται στοιχειωδώς με αυτά... Λοιπόν τί λες;; :kawaii: Να σε feed με το link ή βαριέσαι... (που θα ήταν και λογικό μιας και πολύ σε έχω πρήξει...) [/FONT]
Feb 17 2010 01:04
Photo

Zoro → Vegetasmate

Roger, θα τους ρίξω καμιά ματιά σαν μπορέσω! :rolleyes:
Feb 16 2010 23:08
Photo

Vegetasmate → Zoro

aaaa btw..oi foto anevikan sto fb...mpes na deis...kai na gelaseis
Feb 16 2010 20:57
Photo

Zoro → LNEnja

Χεχε, έγινε λοιπόν, ήσουν πολύ ευγενική στο ζήτημα και το εκτιμώ. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα, μιας και μου αρέσει να βάζω πάντα νέα avatars (ήδη για τον άλλο μήνα έχω έτοιμο ένα από τα καλύτερά μου), αλλά μιας και το συγκεκριμένο ήταν fave σετάκι (δεν ξέρω αν είχες δει και την [U][B][URL="http://i50.tinypic.com/28qqads.gif"]sig [/URL][/B][/U]του, άλλη αγαπημένη) αν ποτέ υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο στο λέω, έως τότε καλοφορεμένο. :)
Feb 16 2010 17:30
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Yosh, χαίρομαι που λύθηκε το ζήτημα... Πάντως το ξαναλέω άμα ποτέ θες να την ξαναβάλεις για avatar μου λες και την κατεβάζω rly... :run: Απλά μου άρεσε και ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Συγνώμη και πάλι για την όλη αναταραχή! ^^ :blush2:[/FONT]
Feb 15 2010 23:44
Photo

Zoro → VampireGirlization

Το ότι έχουν άπειρα επεισόδια, ενώ θα μπορούσαν να έχουν την ίδια ουσία πάνω κάτω με λιγότερα είναι γεγονός, αλλά χωρίς υπόθεση δεν τα λες νομίζω. Το καθένα με τον τρόπο του προσπαθεί να σου περάσει κάποια μηνύματα (ωραία ενίοτε), συνδυασμένα με action ή/και comedy. Ναι, το παρατήρησα, υποθέτω το Vampire Knight θα είναι και από τα fave σου. :P Έχω δει το anime και διαβάσει ένα καλό μέρος του manga, καλό ήταν για τα δεδομένα του, αλλά και πάλι παραμένω πιο πολύ των shonen. Θέλω να δω και κάνα άλλο από τα γνωστά romance anime, αλλά μένει για πιο κει προς το παρόν.
Feb 15 2010 21:54
Photo

VampireGirlization → Zoro

το one piece k to naruto ειναι 2 σειρες με απειρα επεισοδιο και χωρις υπο8εση......το death note το εχς δει...και μαρεσε...τα αλλα δεν τα ξερω.....εγω βλεπω πιο πολυ romance.....
Feb 15 2010 21:03
Photo

Zoro → LNEnja

Αχά, ώστε έτσι εξηγείται. :P Όχι όχι κανένα πρόβλημα όπως είπα, θα με είχε πειράξει μόνο αν την είχα βάλει κι εγώ τώρα σαν avatar, αλλά αφού πάλιωσε πια ίσα ίσα, καλύτερα που χρησιμοποιείται ξανά. Ολοκλήρωσα σχετικά πρόσφατα το Naruto και έχω βάλει στόχο να κάνω sets με όλους τους Akatsuki (είδες avatar και profile πως τα έχω :P), οπότε και την αναγνώρισα αμέσως (ήταν και η πρώτη που έφτιαξα και μου πήρε αρκετή ώρα/μέρες, ακριβώς γιατί όλες αυτές που έβρισκα είχαν παράξενο χρώμα στο μάτι και κι εμένα δεν μου άρεσαν, όπως είπες). Anw, όλα καλά λοιπόν, λύθηκε το ζήτημα. Αν θες πάντως, μιας και σου άρεσε, σου παραθέτω [B][U][URL="http://i48.tinypic.com/157ir75.png"]εδώ[/URL][/U][/B] και την κανονική διαφανή version... αν την αποθηκεύσεις με τη ίδια μορφή αρχείου (png) και την ανεβάσεις έτσι ξανά και στο forum θα είσαι ok. :riiight:
Feb 15 2010 20:02