Community Status Updates
ZeLiGa → Zoro
Εμ... διάβασα πάλι μία όσα έχω πει, αλλά δεν είδα να έχω αναφέρει κάπου τίποτα για ιστορία. Εκτός και αν διάβασες την σκέψη μου γιατί όντως δε με τραβάνε τόσο σαν ιστορίες. :P
Νταξ, πέρα από την πλάκα, σε γενικές γραμμές, στο arabasta μου άρεσε πολύ όλη αυτή η συνωμοσία που είχε στήσει ο κροκ αλλά μέχρι εκεί. Στο sky island, αν εξαιρέσεις πως μας έβγαλε την ψυχή έως να φτάσει στον ένελ, είχε πολύ ωραία νοήματα και γενικά όλο αυτό που είχε γίνει(με τον προγονο/πατερα/τι στο καλο ήταν του wiper) και τον πρόγονο ενός άλλου του οποίου το όνομα αγνοώ, ήταν πολύ συγκινητικό. Στην τελική όμως μου φάνηκε λίγο υπερβολικό, αλλά όπως είπα, one piece είναι.
Και για να στην σπάσω, η μάχη με τον κάκου μου άρεσε! Απ' την άλλη βέβαια, ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχε μείνει κανονικός, χωρίς φρούτο. Και για να στην σπάσω ακόμα περισσότερο(:P) το thiller bark σαν ατμόσφαιρα(γιατί η ιστορία ήταν λίγο χαζή- εξαιρείται ο brook) μου άρεσε αρκετά. Μου φέρνει κάτι σε ταινίες του tim burton.:rolleyes:
Mar 01 2010 14:13
Vegetasmate → Zoro
niiiiiii!!!! sto peripou....me psilokatalavan alla (kratisou) 2 atoma!!!! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!xaxaxaxaxxaxaaaaa
Feb 28 2010 23:49
Zoro → ZeLiGa
Χμμ, για τα fillers να το δεχτώ ότι βαρέθηκες (αν και δεν τα πολυπαρατήρησα, το καταλαβαίνω), αλλά μου λες δλδ ότι και σαν ιστορία (έρημος-πόλεμοι, νησιά στον ουρανό-norland) δεν σε τράβηξαν πολύ δλδ; (δεν στην λέω btw, συζήτηση να γίνεται απλά :P)
Από μάχες ναι κι εμένα κυρίως αυτές οι 2 μου άρεσαν από Arabasta, οι άλλες παραείχαν κωμικό χαρακτήρα, ενώ Skypiea κυρίως μάχες Luffy-Zoro μου άρεσαν πάλι, αν και των Wiper-Sanji έλεγαν αρκετά. Πάντως πριν ξέχασα να γράψω και ότι, όσο δεν μου άρεσε το thriller bark από ιστορία/ατμόσφαιρα, άλλο τόσο μου άρεσε από μάχες (από τις καλύτερες), ήταν από τις σπάνιες φορές που είχαμε team combat με τους ψάθινους. ^^
[QUOTE]Αντιθέτως, οι μάχες του ennies lobby μου άρεσαν όλες[/QUOTE]Ακόμη και η απαίσια με τον Kaku;
OK, ξέρω και τι θα σου πάρω για τα γενέθλιά σου, ότι μισώ πιο πολύ.. θα το λατρέψεις! :hahaha:
Feb 28 2010 22:44
Zoro → Vegetasmate
Ah, soouuka, είδα ήδη μερικές, time to check again! ^^
And... let me guess, το μόνο άτομο που κατάλαβε τι είχες ντυθεί ήσουν εσύ! XD
Feb 28 2010 22:35
Vegetasmate → Zoro
ανεβασα στο φατσοβιβλιο και τις φωτο απο το παρτυ των ΛεΣιελ!!! εχεις πολυυυ πραμα να δεις.... ^_^
Feb 28 2010 16:39
ZeLiGa → Zoro
Βασικα, τα αραμπάστα και sky island arc, δεν είναι ότι δε μου άρεσαν(το sky island ίσως ήταν λίγο ψεύτικο, αλλά στον κόσμο του one piece ειμαστε), απλά με κούρασαν γιατι είχαν πολλές βαρετές και άκυρες καταστάσεις, μάλλον λόγω προσθήκης fillers. Από μάχες πάντως, τα arabasta και sky island arcs δε με ενθουσίασαν τόσο, εκτός από τη μάχη luffy-croc και zoro-mr1 στην arabasta, και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των μελών του πληρώματος(και άλλων) να πολεμήσουν τον enel στην skypiea. (sanji: Thanks, I needed a fire :P)
Αντιθέτως, οι μάχες του ennies lobby μου άρεσαν όλες(απ' ότι θυμάμαι τουλάχιστον), απλά περιμέναμε χρόνια μέχρι να φτάσουν εκεί...
Feb 28 2010 07:54
Zoro → Tsunade-sama
Ταμάλα; Κόψε το Κωνσταντίνου και Ελένης, πειράζει τον εγκέφαλο. :P
Italia ha Talento... αν δεν κάνω λάθος υπάρχει όντως αυτή η εκπομπή εδώ, αλλά δεν παίζει να σπαταλήσω το ταλέντο μου για κάτι τέτοια παρακμιακά προγράμματα... νααααι, πες μου ποιον άλλο χαρακτήρα από την σειρά συμπαθούσες τρομερά, να σου δείξω το ταλέντο μου. :hiding_something:
Όταν δουλεύεις αργά δεν προλαβαίνεις, όταν δουλεύεις πρωί τα ίδια... τελικά είσαι πιο "δυσεύρετη" και από μένα, μα τι σε βάζουν να κάνεις στην δουλειά, σκάψιμο; :hahaha:
Feb 28 2010 04:00
Tsunade-sama → Zoro
:hihi2: Δεν περίμενα η χάρη σου όμως ότι θα έφτανε μέχρι Ιαπωνία μεριά...Το ταλέντο σου, γιατί περί ταλέντο πρόκειται, με εκπλήσει ταμάλα...Μήπως πρέπει να σκεφτείς να πας στο Italy's got talent (μετάφρασέ το εσύ όπως αρμόζει στα ιταλικά kukuku) :hihi2:
Δεν υπόσχομαι τίποτα κ ας είμαι πρωινή αυτή την εβδομάδα...αν πέσει δουλειά πολύ μάλον στο ρεπό μου θα τα ξαναπούμε.Ελπίζω να μην υπάρξει καμιά άλλη κηδεία, άνοιξη έρχεται, θέλω να φορώ εμπριμέ από δω κ στο εξής! :P
Feb 28 2010 02:51
Zoro → Tsunade-sama
Εφηβικούς πειραμα-wut; :nerd: Ελπίζω να [S]μην[/S] είναι αυτό που νομίζω.
"Τώρα όμως είμαι εδώ" = από δω και πέρα θα είμαι εδώ ή απόψε και μόνο απόψε είμαι εδώ και αύριο κλάφτε με; Και ήταν ειδοποίηση ή απειλή αυτό; :rolleyes:
Όχι, μπορεί να έχω πολλά ταλέντα, αλλά μέσα σ' όλα μου λείπουν 1-2, όπως η ζωγραφική. :tensai: (πετυχημένο πάντως, no! bad oda! :P)
Καλά με τις συζητήσεις μας το γρουσουζέψαμε τελικά... μια πλάκα είπα να σου κάνω και τελικά τον χάσαμε στ' αλήθεια, να μην με λένε γκαντέμη αλλιώς. XD
Feb 28 2010 02:36
Tsunade-sama → Zoro
Βρήκα μια photo του απο εφηβικούς πειραματισμούς... επομένως καταλαβες την συνέχεια :hiding_something:
Ήμουν απογευματινή αυτή την βδομάδα κ γυρνούσα λίγοοοοο εώς πολύυυυ πτώμα από την δουλειά κ που όρεξη να ανοιγώ υπολογιστή :canthelp: Τώρα όμως είμαι εδώ!
P.S.Ελπίζω αυτό να μην το ζωγράφισες εσύ...:hihi2:
Feb 28 2010 02:26
Zoro → Tsunade-sama
Βρήκες το mail του Oda και τον [S]εκβίασες[/S] έπεισες να σου πει τπτ; :?
Μήπως είναι αυτό τελικά;
[SPOILER=One Piece manga spoiler][IMG]http://i50.tinypic.com/2q99sft.jpg[/IMG][/SPOILER]:hihi2:
Πέραν αυτού, τι έγινε και σε χάσαμε; :nanana:
Feb 28 2010 02:16
Tsunade-sama → Zoro
Τσα!Να'μαι κ γώ!
Κ επειδή θα μπω κατευθείαν στο ζουμί...για τον latest kawaii μακαρίτη θυμάσαι όταν τα λέγαμε?Εμ δεν θα μείνει μακαρίτης για πολύ...Μουχαχαχαχα!Μην ρωτάς που το ξέρω κ πως...Το μόνο που σου λέω είναι ότι έπεσα στα άδυτα του Uber Spoiler (α ρε Μάκη, που'σαι να δεις πως κατάντησα...).
Feb 28 2010 02:09
Zoro → jetpilot
Αυτό θα πει έμπνευση, right on the spot. :P
Και πάνω που θα σου έλεγα και για το poll, always a step ahead of me. :rolleyes:
Feb 28 2010 01:36
jetpilot → Zoro
I guess I do : )
Μια ψυχη που δεν καταφερε ποτε να ησυχασει, μια καρδια που φοβοταν το ποτε θα χτυπησει,
ενα προσωπο που κρυβοταν απο το φως, μια σκεψη βιασμενη απο τους παντες ...
Να συνεχισω ; Το βρηκα ; :P
(νταξ, λιγο μελο)
Feb 28 2010 01:14
Zoro → jetpilot
Btw, επειδή δεν έχω άλλο πολύ χώρο για pms, thumbs up για το thread, dude! :thumbup:
Καλή σαν ιδέα και φυσικά φαντάζομαι ξέρεις τι θα απαντήσω. :P
Feb 28 2010 00:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed