Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Anyparktos

Μέτρια. Αν σκεφτείς ότι πρέπει να διαβάζω και μαθήματα του 4ου εξαμήνου κι εγώ έχω διαβάσει μόνο 2ου και κάτι από 3ου... :uhh: Δε μου λες, κυκλοφορεί τίποτα από Γκαρούτσο για Ηλεκτρονική Ι; Αυτό το βιβλίο δεν παλεύεται ρε! :blurah5:
Aug 16 2008 15:37
Photo

Anyparktos → Kenny

Αντε ρε!Τόσο πολύ?Είχα κατεβάσει μόνο ενα επ απο το dc του ασυρμάτου.Το διάβασμα...δεν πάει:wallbash: Υποτίθεται ότι θα είχα αρχίσει εδώ και 10ημερο το διαβασμα και τελικά έχω διαβάσει μόνο ένα κεφάλαιο από τα εφαρμοσμένα...Το εισαγωγικό!:uhh: Τουλάχιστον πήρα το βοήθημα του Γκαρούτσου και μπορεί να βγει κάποια άκρη. Εσύ πως πας ρε?
Aug 16 2008 15:30
Photo

Kenny → Anyparktos

Αν δεν έχεις δει Ghost Hound ακόμα, δες το να λιώσεις μιλάμε. Best anime of the winter season. Πώς πάει το διάβασμα; :bleh:
Aug 16 2008 15:20
Photo

aXxXeL → Anyparktos

ελα αδερφε σε εκανα add εστιλα και mail
Aug 14 2008 14:02
Photo

Anyparktos → aXxXeL

Το χω στο profile αμα θες κανε με add αλλα σημερα δεν προλαβαινουμε να πουμε τπτ να σου πω την αληθεια γιατι θα φυγω χωριο σε λιγο και δεν εχω net εκει.Αμα θες παντως κανε με add με κανα invitation να καταλαβω ποιος εισαι...
Aug 14 2008 13:53
Photo

aXxXeL → Anyparktos

να σου πω ρε αδελφε δεν μου δινεις το msn σου να τα πουμε γιατι το internet μου δεν φιμηζεται για την ταχυτητα του...(επισης επειδη φανταζομε πως βλεπεις τα ορθογραφικα μου λαθη ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ απλα μαλλωσα με την ορθογραφια ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΙΚΗΣΑ!)
Aug 14 2008 13:50
Photo

Anyparktos → aXxXeL

Too much trouble...Άμα σου πάει άστο αλλά δες τι τραβάει ο κόσμος για μια συνήθεια...Lol
Aug 14 2008 13:42
Photo

aXxXeL → Anyparktos

Ναι ρε αδελφέ το σκέφτομαι τώρα για να αφήσω το μαλλί...γιατί εχώ τα υπόλυπα χαρακτηρηστικά...έλεος δηλαδη...
Aug 14 2008 13:40
Photo

Anyparktos → tsintori

Nαι,λογικά...Μη μασάς,είναι που εχουμε Αυγουστο ακόμα και λείπουνε οι Admins-Τεχνικοί του forum.
Aug 14 2008 13:40
Photo

tsintori → Anyparktos

Εγώ πάντος συνεχίζω να έχω το problem... Λογικά θα το διορθώσουν σε επόμενο update.......
Aug 14 2008 13:32
Photo

Anyparktos → aXxXeL

Δεν κάνει τίποτα αδερφέ!Καλωσόρισες στο forum απο μένα και ευχαριστώ και ανάλογα τέτοια καλύτερα να τα κάνεις με Profile comment όπως εγώ τώρα καλή ώρα για να μη σου την πουν για spam.Βλέπω διαβάζεις και το blog!Ελπίζω να σου αρέσει :P
Aug 14 2008 13:28
Photo

Anyparktos → tsintori

Καλησπέρα αδερφέ(έχει περάσει 12 lol :kakaka:) Ναι πρέπει να ήταν bug αλλά μάλλον διορθώθηκε τώρα.Δεν τσέκαρα τα groups αλλά τα profile comments μια χαρά είναι.
Aug 14 2008 13:25
Photo

tsintori → Anyparktos

Καταρχήν καλημέρα. Όχι χρεισημοποιώ το steel blue. Μάλλον κάποιο bug θα είναι.....
Aug 14 2008 13:22
Photo

Sunabouzu → Anyparktos

Anytime Bro!!! Always fighting for the cause of ecchi^_^
Aug 13 2008 17:52
Photo

Anyparktos → Sunabouzu

Thanx for the reply anyway mate! :)
Aug 13 2008 15:12