Community Status Updates
Anyparktos → Hajime_Saito
Λογικό.Αλλά είναι killer συνδιασμός τα μαθήματα και τα anime αν σκεφτείς ότι "πιάνω" εύκολα τις προφορές απο τις γλώσσες(αν εξαιρέσεις τα γαλλικά που πάντα τα...αντε να μην πω)
Από την άλλη λεω,με τέτοιο εργασιακό καθεστώς εκεί δεν παίζει να παω ποτε στη ζωή μου μόνιμα αλλά στην ουσία αν θέλεις να μάθεις κάτι καλύτερα να το μάθεις είτε σου χρειαστεί είτε όχι!
Aug 16 2008 22:37
Hajime_Saito → Anyparktos
Και καλά θα κάνεις, γιατι απο anime δεν μαθαίνεις τίποτα παραπάνω παρα μόνον λεξιλόγιο.
(Απο εμπειρία μιλάω XD)
Aug 16 2008 22:30
5 χρόνια,ε?That's a long time dude!Εγώ το σκέφτομαι για ιαπωνικά απο Οκτώβρη.Να καταλαβαίνω και 2-3 πράματα παραπάνω...
Aug 16 2008 22:26
Φυσικά και υπάρχουν λέξεις, προτάσεις, διάλεκτοι και λοιπά που δεν τα καταλαβαίνω, αλλα μπορώ να πω οτι κάθε φορά καταλαβαίνω τουλάχιστον το 70% απ'όσα λέγονται, απο αστεία μέχρι και refferences σε άλλα anime, αρκετά για να το παρακολουθήσω χωρίς να χαθώ. Βέβαια όπως είπα και πριν, εξαρτάτε απο το genre.
Βλέπω anime περίπου εδώ και 4-5 χρόνια.
Aug 16 2008 22:23
Κάτσε όμως,παρολ'αυτά δεν χάνεις βασικό νόημα ώρες ώρες?Εννοώ,το everyday talk το πιάνω κι εγώ που έχω κλείσει μόνο 1,5 χρόνο αλλά μερικές λέξεις όπως και να κάνεις δύσκολα να τις ξέρεις...
Πόσο καιρό βλέπεις αλήθεια?
Aug 16 2008 22:04
Βασικά, δεν έχω κάνει ποτέ Ιαπωνικά. Απλά με τα τόσα χρόνια που βλέπω anime και συγχρονίζοντας τι άκουγα με τους υπότιτλους, μπορώ πλέον να καταλάβω αρκετά για να δω Raws και μιας και το Gintama είναι κωμωδία έχει πολύ εύκολο λεξιλόγιο...
Άλλο είναι όμως να ακούς και να καταλαβαίνεις και άλλο να γράφεις και να φτιάχνεις προτάσεις.
Aug 16 2008 22:00
Anyparktos → ta-
Sorry mate,δεν ήξερα ότι κάνατε παρέα...Απλά νόμισα ότι είδα κάποιον να την μπαίνει σε φίλο μου χωρίς λόγο!You understand,don't ya?
EDIT:Lol,τώρα είδα ένα prof comment,είστε και ξαδέρφια ρε??
Aug 16 2008 21:49
Wow dude...Πόσο καιρο κάνεις ιαπωνικά και μπορείς να βλέπεις και raw??
Aug 16 2008 21:42
Anyparktos → Kenny
Quick question dude...Πότε γυρνάς θεσ?Έλεγα κι εγω να διαβάσω λίγο φυσική και ήθελα τις σημειώσεις.
Aug 16 2008 20:36
Anyparktos → Paulie
Μια απο τα ίδια...Αν δε φοβάσαι βέβαια να πάρεις "γουρούνι στο σακί" και έχεις τα λεφτά,βγάζεις μια χρεωστική και παραγγέλνεις απο το net...Έχω μπανίσει εδώ πάνω κάτι 6χορδα και 5χορδα στο Λιόλιο...Αν έχει υποκατάστημα στην Αθήνα πάνε και τσέκαρε εκεί!
Aug 16 2008 18:54
Orion19 → Anyparktos
Έχουμε μπόλικο υλικό για διάβασμα τώρα. Ποιός ξέρει τι άλλες τρέλες έχει κάνει αυτός ο Kintarou!
Aug 16 2008 17:12
Anyparktos → Orion19
Οντως εκανα βλακεια,δεν σκεφτηκα το manga fox!Μια χαρά υπάρχουν πολλές σελίδες να διαβάσει κόσμος!
Aug 16 2008 17:00
Anyparktos → Paulie
βγήκαμε λίγο off topic ομως αδερφέ και το thread λέει για μουσικά όργανα
Aug 16 2008 16:27
Anyparktos → Kenny
ΑΑΑΑΑ!!Mη μου το θυμίζεις με πιάνει πανικός!!Ηλεκτρονική είχα και καλα προσπαθησει το χειμωνα να διαβασω και δεν κτλβαινα Χριστό.Ηλεκτρονική malvino is your fwend αλλά είναι πανάκριβο βιβλίο...40 κάτι ευρώ.Παρολ'αυτά έχω δύο φίλους που έχουν περάσει οπότε μάλλον θα μπορέσω να δανειστώ το βιβλίο..Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να δω τι μπορώ να κανονίσω!
Aug 16 2008 15:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed