Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → jimmare

Για την εικόνα με το κοριτσάκι που λέει "if you spam again..."
Aug 20 2008 00:01
Photo

jimmare → Anyparktos

Δεν καταλαβα για ποιο πραγμα μιλας...
Aug 19 2008 23:59
Photo

Anyparktos → jimmare

Aστείο ήτανε βρε παιδί...Και δεν πήγαινε (προφανώς) μόνο σε σένα...
Aug 19 2008 23:56
Photo

Anyparktos → red pyramid

Heh,μιας και είδα και το post στο "currently watching anime" είπα να σου στείλω αυτό το link:[url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4223[/url] Δες τα 3 διαφορετικά ratings που έχει η σειρά...Απ'ότι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που είχαν αυτή την εντύπωση!
Aug 18 2008 10:21
Photo

Anyparktos → red pyramid

Αυτο ηθελα να στο πω αν δεν το χω πει ηδη σε αντιστοιχο thread.Στην αρχη μιλαμε για fanservice με πολυ αργους ρυθμους,οριακα φετιχιστικο με τα φουστανια λαμπατερ κοκ,αλλα αργοτερα μπαινει δυνατα και με συναισθημα.Τουλάχιστον εμένα υπήρχαν φάσεις που με συγκίνησε και μου άρεσε αρκετα.Δλδ,δεν ηταν μονοδιασκεδαση αλλα και συγκινηση για μενα.Βεβαια,πάντα να έχεις υπόψη την υποκειμενικότητα που παιζει :P Αν θυμάμαι καλά το ενδιαφέρον έρχεται μετά το 5...Ελπίζω να βοήθησα dude :riiight:
Aug 17 2008 23:31
Photo

red pyramid → Anyparktos

Μαν, μια απορία να μου λύσεις: το Strawberry panic που μου είχες πεί ότι είναι καλό, ξεκίνησα να το βλέπω, αλλά επειδή ύστερα απο 3 επισόδεια είμαι λίγο σε φάση αμφιβολίας και προβλέπω πατάτα, πές μου, σίγουρα δεν είναι απλά γεμάτο fan-service? Εννοώ έχει πλοκή, σοβαρεύει καθόλου ή να το κάνω drop?
Aug 17 2008 21:29
Photo

jimmare → Anyparktos

Ευχαριστω για τη συμβουλη...
Aug 17 2008 20:12
Photo

Anyparktos → jimmare

Kαλά ισχύει αυτόρε παιδί μου απλά απο ένα σημείο και μετά είναι εύκολο να κάνεις αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου:"Μ'ενδιαφέρει αυτό το thread?Έχω κάτι που θέλω πολύ να πω που να μην έχει ξαναειπωθεί?Θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω στη συζήτηση αυτή άσχετα που δεν ξέρω πολλά?" Αν έχεις στο μυαλό σου ένα ναι για όλες αυτές τις ερωτήσεις μετά μπορείς να κάνεις ενδιαφέροντα post.(good advice i think :P )
Aug 17 2008 19:22
Photo

jimmare → Anyparktos

Eυχαριστω που με εκανες accept,but δεν τα ξερει κανεις ολα...Υπαρχει καποιος που να μην εχει κανει spam???(εκτος αυτων που δεν κανουν post,:kakaka: :kakaka: )Eτσι και εγω,σιγα σιγα,μαθαινω να μην κανω spam...
Aug 17 2008 19:18
Photo

Anyparktos → jimmare

Δεν μιλάω για πολύ παλιά...Μιλάω για λιγοτερο απο μια βδομαδα πριν.Anyway,χαιρομαι πολυ που ακουσες οσα ειχα να πω και με συγχωρεις αν ακουστηκαν λιγο βαρια και ασηκωτα.Απλα να έχεις λιγο παραπανω το νου σου οτι τα forum δε λειτουργουν ετσι. C ya and be cool dude! (request accepted)
Aug 17 2008 19:01
Photo

jimmare → Anyparktos

Ναι ενταξει...Απλα ηταν πρωτη φορα που μπηκα μεσα στο forum(σοβαρα για πολυ ωρα)Και δεν ηξερα πολλα...Για αυτο κιολας.Τωρα αμα δεις,δεν κανω spam...
Aug 17 2008 18:43
Photo

Anyparktos → jimmare

Dude,δεν με νοιάζει που κάνεις πολλά friend request.Με νοιάζει να μπαίνω στα thread και να βλέπω ουσιώδη post...Συγγνώμη κιόλας,ήθελα να στα πω καιρό αυτά αλλά δεν δούλευαν τα profile comments...Ένα ωραίο βράδυ που λες που έβλεπα τα newest posts σε πετύχαινα παντού να λες πράματα χωρίς νόημα...Αυτό λέγεται spam.Και δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά είναι ενοχλητικό.Δεν μπορείς να μπαίνεις σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν μόνο και μόνο για να πετάξεις κάτι...Και σε πήρανε τα σκάγια γιατί έχει γίνει χαμός με το spamming τον τελευταιο καιρό,ήρθε και κείνο το βράδυ που όπου και να γυρνούσα έβλεπα διάφορα γι αυτό σου είπα. Btw,δεν θυμόμουν να είχαμε μιλήσει να με συγχωρείς.Πάντως προσπάθησε να είσαι λίγο on topic.
Aug 17 2008 17:53
Photo

jimmare → Anyparktos

Eιναι δλδ κακο να κανω friend request???Οποιος θελει με δεχεται οποιος οχι...Αν λες για τις ομαδες πυο μπαινω μεσα,οχι...Ασχολουμαι με καθε κατι για αυτο μπαινω και στην αναλογη ομαδα...(π.χ.Μπαινω πληροφοριακοι επειδη ασχολουμαι με γλωσσες προγραμματισμου και μπαινω επισης στο counter strikers επειδη παιζω το source...)Οσο για το friend request(αλλη μια)με εσενα ειχαμε κανει μια συζητηση μεσω pm k vm. Υ.Γ.Για να με κανουν ολοι accept,σημαινει πως εχουμε μιλησει και εχουμε πει καποια πραγματα...(εκτος του M.O.S. που ειμαστε φιλοι απο κοντα...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 17 2008 17:32
Photo

Anyparktos → Kenny

Χμμμ...Εκτός άπο Mindfuck-horror fan είσαι και fan του freaky,big&glossy eyed σχεδιασμού χαρακτήρων ε?Jigoku shoujo,Ayakashi και τώρα το ghost hound...Πολύ αργό το πρώτο επ αλλά μπορώ να πω ότι έστησε καλό feeling...Πάω να δω και το επόμενο,στο μεταξύ πες μου πότε μπαίνει στο ζουμί(just don't spoil me :P)
Aug 17 2008 16:41
Photo

Kenny → Anyparktos

29-8.
Aug 16 2008 22:47