Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Anyparktos

Λέω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να απαντήσω για υπεράσπιση του άγιου θυμού....τι λές, έχεις διάθεση ή το πόσταρες για να ακουστούν πιο πολύ άλλων οι απόψεις (το λέω επειδή ήδη έχω πεί τη δικιά μου).
Aug 13 2008 13:10
Photo

Anyparktos → Kon_Okami

Wow!!Φοβερή δουλειά και πολύ γρήγορη dude!You rule!Hey,δική σου δουλειά είναι,άμα θες βάλε και 13 φορές Kon Okami πάνω εννοείται πως δεν πειράζει :P Δύο λόγια για το χαρακτήρα...Είναι violent tsundere τελείως οπότε το πρώτο sig που ήταν λίγο "γατούλα" mode on είχε πλάκα αλλά το δεύτερο έπιασε καλύτερα το χαρακτήρα(το ψιλο-ecchi που λέγαμε).Απο κει και πέρα "Kono baka inu"= you stupid dog είναι ατάκα-ψυχή της Louise XD οπότε αν θέλεις να γράψεις κάτι αυτό θα ήταν καλό...Αν τελικά αποφασίσεις να το γράψεις θα σε συμβούλευα να βάλεις μια "οργισμένη" φωτό από πίσω...Αλλά όπως είπα και πριν ο χαρακτήρας παίζει με την εναλλαγή "σε δερνω-lovu lovu" οπότε μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν την αριστερή εικόνα στο πρώτο sig.Ακόμα συνηθίζεται να χρησιμοποιούν το simple type περισσότερο στο πρόσωπο της και όχι το semi-deformed που χρησιμοποίησες στη δεύτερη(kinda ecchi pic).Μπορεί να μην ξέρω από photoshop αλλά τουλάχιστον ελπίζω να σε βοηθάω να πετυχαίνεις το πνεύμε των χαρακτήρων! Gambatte&Arigato!:nod:
Aug 13 2008 11:22
Photo

Kon_Okami → Anyparktos

Heyz^^ Genki????? Λεπόν...αχεμ....Louise signature is almost done. Μου έχουν μείνει τα fonts στα οποία λόγω του ότι δεν έχω δει το anime δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να γράψω. Any requests?????(Θα βοηθούσε πάαααααρα πολύ). Για αυτό και έχω την εντύπωση ότι την "ψιλοσκότωσα" ως χαρακτήρα..... Επίσης να προειδοποιήσω ότι βγήκε αρκετά girly:stubborn: (αν και να σου πω την αλήθεια βρήκα και μία ωραία ψιλο ecchi pic που μου άρεσε και μάλλον θα την κάνω κι αυτή στο άμεσο μέλλον:hehehe:). If you want to take a peek on the siggie it's [URL="http://s287.photobucket.com/albums/ll142/kon_okami/?action=view¤t=Louisesig.jpg"]here[/URL] (btw το "by Kon_Okami δεν θα υπάρχει στη version που θα σου δώσω αν τελικά τη θες οπότε it doesn't really matter that it looks like shit) Edit: The somewhat ecchi sig is also semi-done. See [URL="http://s287.photobucket.com/albums/ll142/kon_okami/?action=view¤t=Louisesigecchi.jpg"]here[/URL]
Aug 13 2008 02:38
Photo

Anyparktos → Kenny

[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/104/"].aNiMe//GR Forums - ΚΑΤΑ[/URL] (post του Quincy) + Post του Gkloc = Wtf?? Mε λίγα λόγια κάποιος μας πρόσθεσε ένα "αθώο" σίγμα...
Aug 12 2008 21:48
Photo

Kenny → Anyparktos

Το είδα κι εδώ και μερικά λεπτά ξύνω το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής. :fromabove:
Aug 12 2008 21:41
Photo

Anyparktos → Kenny

Δες το τι με ενοχλει σ'αυτο το forum να χαζεψεις...Post του Gkloc...
Aug 12 2008 21:40
Photo

Anyparktos → zade

Tι Asuka ftw ρε!!Rei rules...Man,she's half angel!!!Does that ring a bell!? Καλα να περνάς ρε θηρίο...Εγώ πήζω προσπαθώντας επι ματαίω να διαβάσω...-__-
Aug 12 2008 21:28
Photo

zade → Anyparktos

Πως πάει αδερφέ ; Το είδες το NGE έ ; Να τον ακούς το μικρό σου αδερφό ότα σου λέε ιό τι είναι καλό . Ορίστε τι κάθομαι και κάνω. Αντί να φέρνω βόλτες στη Ρόδο είμαι σε ίντερνετ καφέ και μιλάω με εσένα . Α ρε με έχεις καταστρέψει. Πέρασες καλά με το κόμμα που ναέβηκε στη θεσσαλονίκη ; . Εγώ εδώ μια χαρά είμαι ,συνήθως τρώω και κοιμάμαι και που και που πηγαίνω σε κλάνα μουσείο και βλέπω και κάνα αρχαίο.Α πάω και για μπάνιο.Ασε τράβηξα και μια βλάσφημη φωτογραφία ,που είμαι εγώ παρέα με το Χριστό. Αμα γυρίασω στη στέλνω. Φεύγω τώρα ,δεν έχω άλλα λεφτά να ξοδέψω στο νετ. Τα λέμε άμα γυρίσω ή άμα ξαναμπώ .Αντίο αδερφέ , και BTW Εβαγκέλιον RULES και ASUka FTW
Aug 12 2008 21:11
Photo

Anyparktos → Dante80

Μόνο το φαγα?Το δολοφόνησα XD Η βλακεία είναι ότι δεν είχα δει τα dir cut και την recap ταινία και λόγω έλλειψης υπομονής είδα το end...Ε,εκεί τα είδα όλα...Τελευταία ατάκα μπορώ να πω ότι σημαδεύει κόσμο.Τώρα θα κάτσω να ξαναδώ ό,τι μπορώ και όποτε μπορώ μπας και αρχίσω να καταλαβαίνω το νόημα!Έχω βέβαια κάποιες δικές μου αλλά προφανώς έχει πάρα πολύ "ψωμί"το θέμα!
Aug 12 2008 13:33
Photo

Dante80 → Anyparktos

τι έγινε φίλος, τελικά το έφαγες το NGE? ελπίζω να σου άρεσε τελικά...
Aug 12 2008 11:35
Photo

Anyparktos → jimmare

Όχι παίζουμε!Χεχε...Για τις ταινειες δε ρωτησα αλλα τι το εχουμε το bandwidth?:P
Aug 11 2008 14:42
Photo

jimmare → Anyparktos

Τα εχεις ενας φιλος???Αυτο θα πει τυχη...
Aug 11 2008 13:16
Photo

Anyparktos → jimmare

Btw,από την αλυσίδα βγήκα για να μην ξοδεύω συμμετοχή...+ το οτι τα έχει όλα έανς φίλος και θα μου τα δώσει :kakaka:
Aug 11 2008 12:55
Photo

Anyparktos → SetoKaiba

Χαχ,sorry man,φταίει που ακόμα και όταν χρειάζεται απφεύγω το double posting!Anyway,thanx και πάλι.
Aug 11 2008 12:34
Photo

Anyparktos → louna22

Hello!Είμαι ο προηγούμενος σου στην αλυσίδα του Adventurer.Οποτε μπορείς στειλε μου τα στοιχεια σου και απο αύριο κιόλας μπορεί να στα έχω στείλει(γι αύριο δεν είμαι σίγουρος αν θα προλάβω αλλά θα δούμε)
Aug 11 2008 12:19