Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Anyparktos

Έχω φτάσει επισόδειο 14 και το βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον, αν και προσωπικός βρίσκω ότι έφτιαξε μετά το 10. Κοίτα, τα yaoi/yuri είναι μάλλον το αγαπημένο μου είδος μαζί με dementia, έχει άπειρα πράγματα να πεί. Απλά αυτό μου παραφάνηκε χάππυ, αλλά οκ, καλά πάει τώρα :D Αλήθεια αγαπημένος χαρακτήρας απο εκεί?
Aug 26 2008 00:19
Photo

Anyparktos → red pyramid

Το πρόβλημα είναι ότι τον παραλιώνει το grind φιλε...Δεν την παλεύω με τέτοια!Btw,του δωσες ευκαιρία να φύγει από το μακρόσυρτο fanservice του Strawberry panic?Δεν σε παρεξηγώ αν το παρατήσεις πριν να φτάσει στο καλό γιατί εγώ το κατάφερα αυτό επειδή περνούσα hyper shoujo-ai φαση οταν το βλεπα XD
Aug 26 2008 00:15
Photo

red pyramid → Anyparktos

Nuttin' brotha, hear sum moar stuff fo ya hoomie [url=http://www.youtube.com/watch?v=otuapLEde6I]YouTube - Ice-T & Body Count: Cop Killa[/url] and listen to some grindcore! It melts your brain....oh, I forgot to write the rap kind of way....I am not true :( :P
Aug 25 2008 22:56
Photo

Anyparktos → red pyramid

Not bad dude!Δεν είμαι ιδιαιτέρως metal head τον τελευταίο καιρό...Απλά ακούω ότι μου κάνει αίσθηση οποιαδήποτε στιγμή...Αν και η αλήθεια είναι ότ δεν είμαι και ιδιαίτερα φιλικός σε rap-οειδή stuff αλλά αυτό ήταν αρκετά ευχάριστο!Ούτως ή άλλως έχω βαρεθεί παλιές "metal" πρακτικές να απορρίπτω ήδη μουσικής.(Αλλά τα άλλα τα grind που λέγαμε στο BH τις άλλες μέρες....Ε νταξ,εκείνα δεν τα μπορώ!! -_- )
Aug 25 2008 21:19
Photo

red pyramid → Anyparktos

another attck from the song spammer [url=http://www.youtube.com/watch?v=hST1IjAMY9s]YouTube - Cam'Ron - Hey Ma[/url] (yeah, I know it's not heavy enough for a metalhead like ya, but I hope you like it :P)
Aug 25 2008 15:49
Photo

Anyparktos → Kon_Okami

Arigato Kon-san :nod2:
Aug 24 2008 22:26
Photo

Kenny → Anyparktos

Τα votes είναι μια κι έξω.
Aug 24 2008 14:48
Photo

Anyparktos → Kenny

Dude,μιας και έριξες και vote,μπορείς να μου πεις αν μπορώ να κάνω revoke αργότερα?Από την άλλη είπες δεν υπάρχουν καλά subs για terra e οπότε καλύτερα να μην το ψηφίσω ακόμα κι αν μου αρέσει ε?Anyways,μάλλον για planetes το κόβω αν και θα περιμένω μέχρι last minute μήπως αλλάξω γνώμη!
Aug 24 2008 12:39
Photo

Anyparktos → zade

Χεχε καλά ρε τρελέ μη μασάς.Κουβέντα να γίνεται στο topic μωρέ...Δεν ήξερα ότι ήσουν online!
Aug 23 2008 23:43
Photo

zade → Anyparktos

Βασικά αυτό εννοώ και εγώ . Οταν λέω μέταλ σκηνή εννοώ ακριβώς αυτό που λες και εσύ .Σατανοπαϊδάκια κλπ. Αλλά ίσως φάνηκε σαν εσφαλμένη γενίκευση . Τέσπα . ΙΤ RAPES .
Aug 23 2008 23:41
Photo

Erisadesu → Anyparktos

no problem.
Aug 22 2008 14:28
Photo

Anyparktos → Erisadesu

Λιζα-senpai,δεν μου ερχονται τα μηνυματα σου στο msn...What's going on?Τουλαχιστον τα δικα μου τα πηρες??
Aug 22 2008 13:07
Photo

Anyparktos → phm

Sorry ρε συ Νικο για χτες...Εκανα μεγαλη μλκια...:emptyonexg1: I hope you can forgive me...
Aug 22 2008 12:02
Photo

Anyparktos → red pyramid

Xαχα,πολυ γελιο το τραγουδι!Μα ρε συ ειδα το tsitsoni και πεθανα στα γελια...
Aug 22 2008 02:19
Photo

red pyramid → Anyparktos

Αφού ήταν αρκετά lulzy για να μπεί στο Hall of fame η συζητησούλα μας, πάρε ένα gay bar :P:P:P [url=http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI]YouTube - Electric Six - "Gay Bar" (Hi Res)[/url]
Aug 22 2008 00:12