Jump to content

Community Status Updates

Photo

moonheart → Anyparktos

ououououuo ti kans?? na rothso mia? hsoun shmera bibliothhkh? think I saw u but I wasnt sure :$
Aug 30 2008 22:17
Photo

zade → Anyparktos

Θρεντ έτοιμο αδερφέ . Κοίτα και θα καταλάβεις [url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5484-z%E7%F4%E5%DF%F4%E1%E9-%F3%EA%E9%F4%F3%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2.html[/url]
Aug 28 2008 20:35
Photo

Anyparktos → ATANASHIOSU

Α επειδή μπερδεύτηκα και δεν έγραψα ποιος είμαι,εγώ σου στειλα εκείνο το email με την "περίεργη" ερώτηση.Να σε ρωτήσω και εδώ λοιπόν,μήπως ξέρεις κανα Γιώργο Πρεβεζιάνο?(ο αδερφός μου είναι) EDIT:Άκυρο και το mail και η ερώτηση.Με συγχωρείς κιόλας αλλά ήταν πολλές οι συμπτώσεις!C ya!:byejg9:
Aug 28 2008 20:12
Photo

Anyparktos → Kenny

Παλι καλά που το πόσταρες γιατι δεν το χα κάνει bookmarked...Την παλεύεις ηλεκτρονική btw?Ούτε με το βοήθημα γίνεται απλή ρε φιλε... Τ_Τ
Aug 28 2008 16:11
Photo

Anyparktos → iristella

Χαχχα!Thanx...Αν και θα προτιμούσα κάτι σε *spoiler*spoiler*spoiler if you catch my drift XD
Aug 28 2008 15:56
Photo

iristella → Anyparktos

ΟΚ... Καλα στα threads με τα subforums εχει περιοριστει καπως το θεμα των spoilers. Στα αλλα που ειναι απλα, ολο και κατι ξεφευγει απο τα καινουρια μελη συνηθως...... Καλο κουραγιο ευχομαι στην συνετιση τους... Here is something to cheer you up! Εdit.. Το ξερω αλλα εκεινο που θα προτιμουσες (και ειχα βρει και τελεια Pic) ητανε manga spoiler :hahaha: [IMG]http://noel-designs.com/misc/signatures/nell_anime_banner.png[/IMG]
Aug 28 2008 15:54
Photo

Anyparktos → iristella

Aραξε,δεν με νοιάζει καθόλου...Δεν ήταν και κανα τρελό spoiler στην τελικη...Απλά πρέπει να αποφευχθούν τέτοια μέσα στα threads.Τα οποία,κάθε φορά που μπαίνω βαριέμαι να συμμαζεύω... :nanana:
Aug 28 2008 15:42
Photo

iristella → Anyparktos

Αχ ρε δεν το εκανα για κακο!!!:uhh::terror2:......... Για να ξερεις ποια να δεις στα πολυ γρηγορα στο ειπα. Αν ειναι να το κανω εdit τοτε,,,,,,
Aug 28 2008 15:38
Photo

Anyparktos → iristella

Spoiling fillers!?!Hidoi nee,Stella-chan!! :zetsubou: Πλάκα κάνω,ακόμα και στο profile μου να είναι θα τα έχω ξεχάσει στο second πάνω...
Aug 28 2008 15:35
Photo

iristella → Anyparktos

Kαι πολυ σωστα εκανες...... Αυτο το σημειο δεν μου αρεσε καθολου. Το 178 κατι ψιλολεει γιατι ειναι η μαχη Ichigo - Περιεργου ninja με το καλαμαρι Bakouttou (ουτε το ονομα του δεν συγκρατησα) και μετα 179 (ειναι ψιλοβαρετο) και 180 - 181 κατι λενε
Aug 28 2008 15:33
Photo

Anyparktos → iristella

176-7:Εκεί έφτασα...Νλέπω κομπάρσους να την τρώνε από κομπάρσους με κομπάρσικο τρόπο...Drop'd in the middle of the episode...
Aug 28 2008 15:29
Photo

iristella → Anyparktos

ΙΙΙ ολα μαζι????? Δεν γινεται αυτο που λες..... Αντεχονται μονο σε σετακια των 6 Maximum.... ακου με που σου λεω... Δεν ειναι ολα χαλια καποια ειναι αξιολογα αλλα καποια αλλα θελουν ηρεμιστικο για να τα δεις.....
Aug 28 2008 15:24
Photo

Anyparktos → iristella

Καλό κουράγιο σε σένα γιατί εγώ θα τα δω όλα μαζί κατα τον Οκτώβρη,μόνο και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς :kakaka: Αμα δεν τελειωσουν τα fillers Οκτώβρη δεν παίζει να τα δω ούτε τότε XD To κανα edit και στο thread αλλά here ya go:[url=http://rapidshare.com/files/140786337/_DB__Bleach_182__1BD395A7_.avi.html]RapidShare: Easy Filehosting[/url] Δεν μπορώ να τυραννιέμαι με τα fillers...:uhh: Θα τα δω αμέσως πριν το main plot.
Aug 28 2008 15:20
Photo

iristella → Anyparktos

Thanks για το Link στο Bleach - Γενικη Συζητηση thread!!! Ι ll start downloading right away! Καλο μας κουραγιο μεχρι το τελος των fillers παντως!!!
Aug 28 2008 15:12
Photo

Anyparktos → Ajairisu

Νταξ,ένα πόντο με τρως...Μια απο τα ίδια λοιπόν :P
Aug 28 2008 15:00