Community Status Updates
Anyparktos → Dark_Venus
Aμε!Με μπόλικο γλυκάνισο να δεις...Μουδιάζει και το στόμα και άσε που αμα πιείς λίιιιγο παραπάνω δεν παίρνεις χαμπάρι :hehehe:
Sep 15 2008 22:00
amaya3 → Anyparktos
My turn for: Dou itashimashite!(Για να μη σπαμάρω στο thread "Ιαπωνικά") :)
Sep 15 2008 17:55
Anyparktos → gexion
XD
Προσκυνήματα στον sunabouzu που το πόσταρε στο group.Respect!
Kimura=alter ego(i hope not future self :terror2:)
And Che...I wish i was half a man as him :nod2:
Sep 12 2008 23:24
gexion → Anyparktos
[B]λοιπόν το avatar είναι απλά ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ:if:[/B]
[B]δυο όψεις νομίσματος,δυο ισχυρές προσωπικότητες...ενωμένες τόσοο...απίστευτα κορυφαία.BANZAIIIIIIIIIIIIIIII [/B]
[B]u are the manXD[/B]
Sep 12 2008 21:29
Anyparktos → zade
Kάνε τη δουλειά σου ρε,μην ανησυχείς.Όταν τελειώσει η εξεταστική πάλι παρέα θα λιώνουμε!
Btw,το avatar το ποσταρε ο sunabouzu στο azudai social group!(δεν είναι τέλειο?:hihi2: )
Sep 11 2008 21:03
zade → Anyparktos
είσαι όντως αρχηγός . Το νέο σου άβαταρ είναι η απόδειξη. Στ' αλήθεια αξίζεις να είσαι αδερφός μου .
Βεβαια τώρα τελυταία έχωγ ελάττωσει τις εμφανίσεις κατά πολύ λόγω εξεταστικής ,αλλά θα επανέλθω.
Sep 11 2008 19:40
Anyparktos → RiDeLub
Χμμμμ...Naruto op δεν ξέρω καν,one piece δε βλεπω και για ενα σαφες ακόμα μέλλον δεν προβλέπεται να δω όσο για του bleach πολυ χλιαρό μου φαίνεται.Αντε να δούμε τι θα μας φέρει ο Οκτώβρης λοιπόν!
Sep 06 2008 21:55
RiDeLub → Anyparktos
Δεν είναι ανάγκη.
Ούτως ή άλλως δεν μίλησα με τίποτα βάσιμες πληροφορίες.
Έψαχνα τελευταίες μέρες να βρω κανα καλό Bleach forum με πληροφορίες από Ιαπωνικά forum, αλλά δεν βρήκα τίποτα καλό.
Είμαι σχεδόν βέβαιος πάντως ότι σύντομα θα βγουν πληροφορίες για τα νέα opening κλπ.
Ανυπομονώ και για τα 3 shounen openings (ιδιαίτερα του OP που το έχει από πέρυσι τον Οκτώβρη). Τα τωρινά opening του Naruto και Bleach είναι πολύ ωραία, αλλά θέλω καινούργια.
Sep 06 2008 16:35
Anyparktos → RiDeLub
Thanx for all the info man.Tried to rep post but it doesnt work...Θα ξαναπροσπαθησω...
Sep 06 2008 12:56
RiDeLub → Anyparktos
Βασικά δεν είδα το τελευταίο επ. οπότε έχω χάσει κάποια "συνταρακτικά" γεγονότα του arc
Γενικά αυτό το arc εξακολουθεί να μην μπαίνει πουθενά στο κεντρικό story οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το main plot.
Αν δεν το δεις δεν θα χάσεις και πολλά. Αν το δεις ενδέχεται να χάσεις και την ώρα σου (δεν ξέρεις βέβαια μπορεί να σου αρέσει).
Sep 06 2008 12:36
Anyparktos → RiDeLub
Τhanx for the feedback dude...Αντε να ξαναρχίσω λίγο το bleach να πούμε.Να σου πω,έγινε τίποτα που θα επηρεάσει και το Main plot στο anime ή να μην μπω στον κόπο να τα δω καν τα filler?
Sep 06 2008 12:11
Anyparktos → Erisadesu
Btw,you ve been added in msn,απλα δεν το ανοιγω λογω εξεταστικης και επειδή καιγομαι πολύ εκει μέσα :P
Sep 06 2008 11:34
Anyparktos → Erisadesu
What?The strawberry thing???
C'mon,no way that's loli!Νομιζα οτι ελεγες εκεινη τη harem pic γιατι μια φαινονταν μικρη.Τεσπα τι να σου πω ρε παιδι μου,δεν ξερω,θες να τη σβησω δλδ?
Nice pics btw,but the nekomimi stuff...I just don't like joujin...
Sep 06 2008 11:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed