Community Status Updates
FireFistAce → Daf_Chan
Thanks για το friend request και καλωσορισες στην παρεα μας.
Sep 09 2008 09:55
iristella → FireFistAce
Εγω το καλοκαιρι προσπαθουσα να γεμισω μπαταριες και να ξεκουραστω. Δεν πηγα πουθενα ιδιαιτερα αλλα γενικα περασα καλα. Το ζητημα ειναι οτι κοιμηθηκα λιγο που το χρειαζομουν, διασκεδασα σε μια ανετη και αποσυμπιεσμενη αθηνα και διαβασα και λιγο για την σχολη......
Sep 05 2008 21:10
FireFistAce → iristella
Καλα και εγω. Αρχισα και εγω να γραφω και προσπαθω να συγκεντρωθω μετα απο 2 μηνες "αποχης" απο την σχολη... Το καλοκαιρι δουλευα αλλα ενταξει ξεφυγα λιγο απο τα μαθηματα και τις αλλες μαλ... Εσυ τι εκανες το καλοκαιρι?
Sep 05 2008 21:06
iristella → FireFistAce
Kαλωστον!!! Καιρο ειχα να σε δω...... Ας τα λεμε καλα....... Αρχισα εξεταστικη και ειμαι πτωμα........ Με τα βιας κουνιεμαι απο την κουραση......... Εσυ ολα καλα? Πως τα περασες το καλοκαιρι?
Sep 05 2008 21:02
Zoro → FireFistAce
Ace,my buddy,οντως καιρο ειχαμε να ακουστουμε:P
Μπραβο χαιρομαι που επιτελους ξεμπερδεψες με την σειρα,να σαι κι εσυ στο πασο μας!!
Τι λεει τα τελευταια κομματια με τον αυτοκρατωρα και τους αποστολους του Griffith ελπιζω να σ'αρεσαν γιατι αλλαξε καπως το ολο κλιμα της σειρας τελευταια και εγινε καπως λιγοτερο σοβαρη και με πιο πολλα "τερατα"....εμενα βεβαια συνεχιζει να μ'αρεσει,κι ας ειναι λιγο λιγοτερο σοβαρη απο τοτε που εμφανιστικε η πανοπλια και μετα!!
Το 298 ειναι ενα μεγαλο μυστηριο ποτε θα βγει γιατι συνηθως γραφετε στο τελος του προηγουμενου η κυκλοφορια του επομενου αλλα σ'αυτο δεν αναφεροταν τπτ....damn mangaka,παλι σε διμηνο ή τριμηνο hiatus θα πηγε και μας αφησε και σε καλο σημειο:roar:
Εχω πολυ περιεργεια να δω Griffith in action επιτελους!!
Απο Νaruto παλι εμεινα στασιμος στο 39,λογω διακοπων!!
Mεχρι τωρα μ'αρεσει πολυ οπως ειπα!
Διακοπες ναι ολα μια χαρα,μολις προχτες επεστρεψα μετα απο μια βδομαδα διακοπων:P
Περασα μια χαρα:)
Εσυ τι λεει χαρηκες ελευθερια???
Τελειωσαν οι διακοπες σου???
Αν ναι ελπιζω να περασες καλα;)
Τεσπα,τωρα τι λεει θα σε βλεπουμε πιο συχνα ή παλι θα χαθεις???
Τα λεμε οταν ξαναμπεις!!^^
PS:Το Death Note το τελειωσες τελικα??
Aug 11 2008 03:55
FireFistAce → Zoro
Γεια χαρα τρελιαρη Zoro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tι κανεις? Ολα καλα?
Εγω ειχα πολυ δουλεια τις τελευταιες μερες και χαθηκα λιγο.
Τελιωσα και το [B]Berserk [/B]κατι μερες πριν και περιμενω το 298...
Το naruto πως παει? Kαλα αν κρινω απο το avatar σου.
Αυτα mate ... Tα λεμε!
Aug 10 2008 20:11
Zoro → FireFistAce
Πω πω κανονικα σε χασαμε παλι!!!
Τι λεει τι απεγινες ολη αυτη την περιοδο??Τι κανεις τωρα??
[διακοπες,διαβασμα ή δουλεια??]
Εγω ναι τελειωσα για την ωρα αν και σεπτεμβριο θα χω ξανα διαβασμα,αλλα μεχρι τοτε με περιμενει ολοκληρος αυγουστος και δεν θελω να το σκεφτομαι:P
Το Τrigun ναι,κι εμενα παρομοιως...ειχε ωραια μουσικη και γενικη ιδεα αλλα σαν συνολο δεν με εντυπωσιασε...ειδικα οι κακοι ηταν για κλαμματα μερικοι!
Καμια σχεση με το Berserk....εκει ειναι που χαιρεται το ματακι σου!!:)
Ωραια λοιπον ναι τελειωσε το manga,αλλα πραγματικα παμε πολυυυυ αργα...το 298 δεν εχει ανακοινωθει ακομη ποτε θα βγει απ οσο ξερω!!
Το naruto ναι,συμφωνω μαζι σου απολυτα...μ'αρεσει κι εμενα πολυ αλλα χωρις να το συγκρινω με το one piece...και τα 2 ειναι καλα για τους λογους τους...αλλου υπερτερει το ενα[πχ one piece σε μουσικη,φαντασια] και αλλου το αλλο[πχ naruto σε μαχες και αναπτυξη χαρακτηρων]...
Μολις το τελειωσω μαλλον θα προχωρησω και σε Bleach!
Αυτα λοιπον...περιμενω απαντηση οταν μπεις...τα λεμε dear nakama!!^_^
Jul 29 2008 22:45
FireFistAce → Zoro
Γεια χαρα! Τι λεει? Τελιωσες ε? Αντε ξεκουραση τωρα...
Το Trigun το τελιωσα πριν κανα μηνα αλλα δεν με ενθουσιασε πολυ, ειδικα το τελος...
Αρχισες naruto ε? Καλα εκανες ειναι πολυ καλο. Εγω κολησα μετα απο λιγα επισοδεια. Δεν εχει καμια σχεση με το op ειναι τελειως αλλη φιλοσοφια γι'αυτο ειναι ωραιο και δεν μου αρεσει να τα συγκρινω αυτα τα δυο.
Στο Berserk ειμαι στο vol.30 ακομα αλλα σημερα λεω να διαβασω και τα υπολοιπα.
Jul 29 2008 14:57
Zoro → FireFistAce
Σε χασαμε οντως!!!
Εγω ολα καλα δεν τελειωσα ακομη με την εξεταστικη αλλα θα τελειωσω κατα τις 22-23 μαλλον!!{θα με χασετε απο μεθαυριο και μετα για κανα 7-10 μερες:()
Τουλαχιστον μετα θα ειμαι ελευθερος!!
Ξεκινησα και Naruto και μ'αρεσει αρκετα και εχει βασεις για να μ'αρεσει οσο το OP αν συνεχισει ετσι(αν και οχι καλυτερο!!)...
Εσυ ενω τι λεει,Berserk πως πας??{επρεπε να ρωτησω!}
Κατι αλλο που ξεχασα να σε ρωτησω....το Trigun το τελειωσες ποτε??
Θυμαμαι ακομη απο την παλαιολιθικη εποχη που συζητουσαμε που μου λεγες σου λειπανε ακομη 10 επεισοδια για να το τελειωσεις και αναρωτιομουν αν το κανες drop...
Οσο για την ατακα χαιρομαι που σ'αρεσε τοσο ωστε να την χρησιμοποιησεις....αυτες οι λεξεις αντιπροσωπευουν το πως βλεπω τον Guts!
Αυτα,ευχομαι να σε δουμε λιγο πιο συχνα αυτη την περιοδο...αν οχι,καλα να περνας εκει!!:ureshii:
Jul 15 2008 11:57
FireFistAce → iristella
Γεια χαρα!!
Χαθηκαμε ε? Δεν πολυ μπαινω στο internet τωρα το καλοκαιρι. Ασε που εχω και δουλεια καθε μερα και μετα κανενα μπανακι και καμια βολτα.
Εσυ τελιωσες με τα μαθηματα?
Jul 15 2008 11:12
FireFistAce → Zoro
Oi Zoro!!!!
Tι κανεις? Ολα καλα?
Εγω ολα καλα, εδω στο νησι ειμαι και δεν πολυ πιανω το pc τωρα τελευταια.
Για την ατακα που λες ηταν τοσο γαματη που δεν μπορεσα να μην την βαλω καπου.
Jul 15 2008 11:10
Zoro → FireFistAce
Ρεεε στο msn εβαλες την ατακα μου απο το Berserk,
"Fight for the Cause,Never Surrender
[και σου λειπουν και τα "Be Proud,Don't Die"!!]
Αυτη η ατακα δεν υπαρχει στην σειρα,ειναι καθαρα δικη μου,θα σου κανω μυνηση τωρα,ετοιμασου να πληρωσεις τις ζημιες σε μερικα εκατομυρια Beli!!
Χεχε εννοειται οτι κανω πλακα!!Βαλ την αν θες δεν με πειραζει!!:hihi2:
Απλως εμεινα που την ειδα,σου αρεσε κι εσενα να υποθεσω δλδ??:hehehe:
Ειδα σημερα περασες μια βολτα,καιρο ειχαμε να σε δουμε!!
Τι λεει,οι διακοπες ολα καλα??
[εγω εχω ακομη 2 βδομαδουλες περιπου:sigh2:]
Αυτα,τα λεμε και...σου χω πει ποτε ποσο ομορφη ειναι η εικονα σου απο πανω??XDXDXD
Jul 10 2008 18:18
Zoro → FireFistAce
Oiii,τελικα κατεβασα μερικα απο Muse αλλα δεν με τρελαναν εκτος απο το StarLight,ωραιο τραγουδακι,το χα ξανακουσει καπου...
Απο ΜasterPlan,ενα συγκροτημα που γνωρησα απο One Piece AMV,παλι,μονο 1-2 με πορωσαν...
Εσενα σου προτεινω να κατεβασεις το Tranquilize και το Somebody Told Me των The Killers αν δεν τα χεις ακουσει..πολυ καλα...
Και επισης το Mein Hertz Brennt και Feuer Frei των Rammstein αν σ'αρεσει λιγο το ειδος τους...
Αυτα,εσυ τι λεει?Σε χασαμε!!
Ξαναγυρισες πατριδα??
Καλες Διακοπες οπως και να χει...εσυ που μπορεις!!!^^
Jul 03 2008 00:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed