Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → FireFistAce

... και σαν καλός μάριμος που 'μαι, απαντάω στο vm σου με μόνο 10 μέρες καθυστέρηση. :'D Συνεχίζει να μην μ' αρέσει το στύλ που κλωτσάει, καλά που τον σταμάτησε ο Kuma στο τελευταίο. :frozen: Παρ' όλα αυτά, όπως ξανάπα, σαν εμφάνιση έχει όντως πλάκα, κάτι σαν τον αντίστοιχο Chopper του Law. :p Πέραν της αρκουδοσυζήτησης, όχι, δεν διαβάζω το manga πια, το διέκοψα στο ch 500 για να βλέπω το ανιμέ, το οποίο προτιμώ κατά πολύ, χωρίς spoilers... άντεξα ένα χρόνο το thriller bark ξέροντας τι θα γίνει από το manga και τώρα here I am... free from spoilers και δεν θα την ξαναπατήσω! (αν και καμιά φορά ρίχνω καμιά ματιά στο chapter της βδομάδας XD)
May 22 2009 17:19
Photo

FireFistAce → Zoro

Ναι εκει εμ τις κλωτσιες το παραεκαναν λιγο. Αλλα εχει πλακα γιατι ειναι χαζος ετσι οπως μιλαει. Το μανγκα το διαβαζεις η' το αφησες?
May 12 2009 19:51
Photo

Zoro → FireFistAce

... EMENA MOY TΗΝ ΣΠΑΕΙ, τέλος. :frozen: Bασικά εμφανισιακά πλάκα είχε :P, οι κλωτσιές και τα αλματάκια που έριχναν κάτω 5 marines μαζί δεν μου άρεσαν. :nanana:
May 12 2009 00:24
Photo

FireFistAce → Tsunade-sama

Eχεις πλακα!!! Δεν ξαναλεω τπτ.
May 07 2009 17:20
Photo

Tsunade-sama → FireFistAce

Κ βρήκες άνθρωπο να τον χαλάει :hahaha: Για τα προσχήματα δεν έχω βγει ακόμα στους δρόμους φωνάζοντας "SPOILERιάστε με" /efi sarri mode off
May 07 2009 16:52
Photo

FireFistAce → Zoro

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
May 07 2009 12:32
Photo

FireFistAce → Tsunade-sama

Παλι μου ξεφυγε spoiler για τον Ace στην Impel Down... (καταρα!) Δεν πειραζει, ειναι το τελευταιο που λεω.
May 07 2009 12:23
Photo

Zoro → FireFistAce

... όχι, marimo! :'D Η αρκούδα μάλλον μόνο εμένα την έσπασε, δεν πήγαινα καθόλου τις κλωτσιές της και φωνή... από εμφάνιση καλή ήταν όμως. :b
May 06 2009 20:19
Photo

FireFistAce → Zoro

Εγινε φιλος! Θα τα πουμε παλι οποτε εισαι μεσα. (Βαζελος εισαι και εχεις πρασινισει ολο το profile σου?) Υ.Γ. Η αρκουδα του Trafalgar Law τα σπαει!!!
May 06 2009 20:09
Photo

Zoro → FireFistAce

thx, thx :) To VKG το εχω δει, ξεκίνισε πολύ καλά imo, αλλά τα πατάτωσε στο τέλος... καλύτερα να πας στο manga αν σου άρεσε και θες περισσότερα. Το chapter βγήκε ναι, αλλά μόνο σε raw... [URL="http://www.megaupload.com/?d=A87731A8"]ιδού[/URL]. (θα το διαβάσω όπου να 'ναι btw... δεν κρατιέμαι!) Aπό anime είμαι σε ένα ψιλοhalt αυτή την περίοδο και δεν είδα τίποτα μετά το Seirei no Moribito και το Golden Boy (να το δεις το 2ο, 6 όβες είναι μόνο και εγγυημένο γέλιο!)... και One Piece φυσικά... σκέφτομαι να αρχίσω Bebop σύντομα πάντως. Καλή συνέχεια με την δουλειά και όταν με το καλό... κουράγιο με τον στρατό! :p
May 06 2009 20:04
Photo

FireFistAce → Zoro

Καταρχην καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Ολα καλα ρε. Τωρα τελευταια βοιθαω τον πατερα μου στην δουλεια μεχρι να παω στρατο. Απο anime τωρα βλεπω το Vampire Knight Guilty αυτες τις μερες. Βγηκε chapter 303 στο βερσερκ?
May 06 2009 19:29
Photo

Zoro → FireFistAce

Hoooooo, Ace!!! ... τα greeklish απαγορεύονται στο forum καταρχάς. :yellowcard: /σπασίκλας mode ... μια χαρά ρε συ, χαθήκαμε ολίγον, αλλά δεν πολυμπαίνω net αυτές της μέρες... όχι όσο παλιά δηλαδή, μετά η δόση πάντα υπάρχει! :'D Έχω και εξεταστική σε ένα μήνα και ξεκίνησαν προετοιμασίες, τάχα... :b Εσύ τι λέει, με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;
May 06 2009 19:23
Photo

FireFistAce → Zoro

Ela re Zoro!!! Ti leei? Ola kala?
May 06 2009 18:57
Photo

FireFistAce → iristella

Xronia polla!!! Na ta ekatostiseis!!!
May 05 2009 23:13