Community Status Updates
Zoro → FireFistAce
Το 33 εχει βγει μεχρι το 297 chapter και δεν εχει τελειωσει ακομη (το 33)...κανονικα γυρω στις 10 ιουλιου θα πρεπε να βγει το 298 αλλα νομιζω θα παρει ρεπο ο (ατιμος) ο mangaka(και ηδη μας δινει μονο ενα το μηνα!!)...γυρω στο 300 πιστευω θα τελειωσει το 33....
(καλα,ξεμπερδεψες με τo berserk δλδ....ευγε,χαιρομαι που την τελειωσες...ο αυτοκρατoρας καλος??ωραια ικανοτητα,σαν logia μου θυμιζε!!)
Εσυ τι λεει,γυρισες στην πατριδα??
Καηκες με τον Death Note??(με την ξανθια τρελοκοτσιδου τι λεει,σ'αρεσει ακομη??XD)
Eγω τελειωνω 22 ιουλιου τελικα:uhh:..παιζει να μαι ο πιο γκαντεμης του φορουμ...σημερα ξεφορτωθηκα αλλη μια εξεταση και ειμαι λιγο πιο ελευθερος αλλα ακομη εχω διαβασμα δυστυχως...
Τυχερε εσυ...να χαρεις τον χρονο σου(βλεποντας ανιμε!!)...Τα λεμε φιλε μου!!:byejg9:
Jul 02 2008 05:17
FireFistAce → iristella
Να σαι καλα. Και εσυ υπομονη με τα μαθηματα, θα τελιωσεις και μετα θα ξεκουραστεις.
Jun 29 2008 23:23
iristella → FireFistAce
καλες διακοπες ευχομαι..... Να περασεις τελεια..Τυχερε... XDDDD
Jun 29 2008 23:15
FireFistAce → iristella
Καλα και εγω. Ετοιμαζομαι σιγα σιγα γιατι αυριο φευγω απο Ηρακλειο για Αλεξ/πολη.
Jun 29 2008 23:13
iristella → FireFistAce
Καλα ειμαι......Κανω ενα διαλειμματακι απο διαβασμα σημερα και ειχα λιωσει στον υπνο.... Τωρα θα δω και λιγο αnime Και απο αυριο τα κεφαλια μεσα παλι!!!!! Εσυ ολα καλα?
Jun 29 2008 22:47
FireFistAce → Zoro
Τπτ ρε. Ετσι μπραβο ξεκινα να κατεβαζεις...
Τελιωσα επιτελους και τωρα αραλικι για λιγες μερες και μετα δουλεια να βαλουμε τπτ στην ακρη. Στο berserk εχω ακομα να διαβασω τα vol.30-33 και απο DN απο το 12 και μετα.
Jun 29 2008 00:11
Zoro → FireFistAce
Arigato Fire Fist-kun!!
Τρεχω να βαλω φωτια το limewire!!
Τα λεμε τυχερε που ξεμπερδεψες...καψιμο στο Berserk και στο Death Note τωρα και οπως παντα....worship Misa:nbleed:!!!
Jun 28 2008 23:37
iristella → FireFistAce
Ναι .....Μπανιο.....clubing,.......mojitos.......Cosmopolitan................τι ωραια που θα ειναι,,,,,,,,
Jun 28 2008 17:21
FireFistAce → iristella
Θα τελιωσεις και εσυ σε λιγο καιρο και μετα θα κανεις οτι θελεις.
Θα βαλεις και εσυ υψιλους στοχους σαν εμενα (αυτα που ειπα στο προηγουμενο vm)
Jun 28 2008 17:19
FireFistAce → iristella
Αντε να δουμε για πτυχιο... Προς το παρων το μονο που με νοιαζει ειναι οι μπυρες, κανενα μπανιο στην θαλασσα και ο τελικος του Euro αυριο...
Jun 28 2008 17:11
iristella → FireFistAce
Πιστευω καλα ειναι τετοια η φυση του μαθηματος ομως που ποτε δεν ξερεις......... Ειμαι πτωμα τωρα.......Πονανε τα ποδαρακια μου και η μεση μου....Για να με κλαινε οι ρεγγες ειμαι.....Και εγω δυστυχως εχω και αλλα....Τυχερουλη εσυ τελειωσες.....Χαιρομαι που τα πηγες καλα...Αντε και στα δικα μου.......Μενα καλο πτυχιο απο σεπτεμβρη και οι δυο μας.
Jun 28 2008 17:07
FireFistAce → iristella
Καλα πηγε η εξεταση. Τελιωσα επιτελους. Να πανε στο διαολο τα κωλομαθηματα!!!!!!
Εσυ πως εγραψες?
Jun 28 2008 17:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed