Community Status Updates
FireFistAce → Zoro
Ολα καλα και εγω που λες. Φανταρος ειμαι τωρα γι αυτο δεν πολυεμπαινα, τωρα που πηρα μεταθεση στην Αλεξ/πολη ολο εξω ειμαι.
Τα manga πουλεσ τα εχω κοψει να τα διαβαζω εδω και κατι μηνες γιατι μου χαλανε τα anime επειδη ξερω τι γινετε. Να τωρα με το one piece εχω μεινει ακομα στα επισοδεια με τις αμαζονες γιατι βαριεμαι να κατσω να τα δω... (απαραδεκτος?)
Τωρα το Naruto (Shippuden παντα) ειναι και γαμ... τον τελευταιο καιρο. δεν ξερω μεχρι που εχεις δει για αυτο δεν αναφερω τπτ αλλο.
Απο Ιταλια τελιωσες?
Dec 22 2009 12:14
Zoro → FireFistAce
Ace-kun, been a long long while indd! :P
Κι εγώ αναρωτήθηκα που εξαφανίστηκες... από Ιούλιο έχουμε να τα πούμε! :hahaha:
Ναι στο μεταξύ έγιναν διάφορα, μεταξύ των οποίων είδα και όλο το Naruto (σύντομα θα περάσω και σε Bleach) και έγινα αρκετά φαν του, αν και δεν με τρέλανε όσο το One Piece σαν σύνολο, ειδικά τελευταία... παρακολουθείς τα manga και των 2 κι εσύ; Συμφωνείς; ;p
Πάντως αν κάτι το λάτρεψα στο Naruto ήταν οι Akatsuki, το One Piece δεν έχει πάνω από 5 και κάτι πολύ cool κακούς (επαναλαμβάνω, [B]πολύ[/B] και [B]κακούς[/B] :P), ενώ οι Akatsuki μου άρεσαν όλοι όλοι, είχαν ωραίες ιστορίες, δυνάμεις, ατμόσφαιρα κλπ... faves Itachi, Pein, Hidan, Orochimaru και Konan. Επίσης η σειρά ήταν καλή έως πολύ καλή στην αρχή έως και τον θάνατο του Itachi, από κει και πέρα όμως σαν να έχασε ένα καλό μέρος της φάσης της και δεν με πολυκαίει τι γίνεται πια, ενώ στο OP κάθε βδομάδα I want more!
Τι έγινες πάντως και εξαφανίστηκες τόσον καιρό; Σε κρατούσαν στο marineford; XD
Dec 21 2009 19:48
FireFistAce → Zoro
Παλιοφιλε Zoro τι κανεις? Καιρο εχουμε να τα πουμε.
(Βλεπω εγινες φαν του Naruto.)
Dec 19 2009 11:31
Zoro → FireFistAce
Evrythin's fine nakama... αν εξαιρέσεις ότι έχω εξετάσεις και θα έχω ακόμη για 14 μέρες πάνω κάτω!! ;_; ... μετά:
[IMG]http://stephanielichtenstein.com/wp-content/uploads/2009/03/braveheart.jpg[/IMG]
[B]FREEDOM!![/B]
Εσύ τι λέει; Επέστρεψες πατρίδα; ;D
Και OP δεν θυμάμαι, διαβάζεις και το manga; Είτε ναι είτε όχι η σειρά τα σπάει αυτή την περίοδο, ε; :wooi2:
Jul 04 2009 19:06
FireFistAce → Zoro
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κανεις ρε Zoro? Ολα καλα?
Jul 04 2009 18:56
Zoro → FireFistAce
Καλά, έτσι και ποτέ σου αγοράσεις φλογοβόλο για Ace cosplay, be sure να μου πεις που και πότε, ή στην χειρότερη να στείλεις φώτο!! :hahaha:
May 28 2009 03:23
FireFistAce → Zoro
Καλα εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εισαι κορυφαιος!!!!
Καλο αλλα τωρα εχω τα ικονομικα μου δεν ειναι καλα....
Θα το εχω υπ'οψην ομως...
May 27 2009 16:33
Zoro → FireFistAce
[URL="http://www.amazon.com/BACKPACK-FLAME-THROWER-W-VALVE/dp/B000NI7PQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1243429525&sr=1-1"]click me! :tensai:[/URL]
[URL="http://www.amazon.com/BACKPACK-FLAME-THROWER-W-VALVE/dp/B000NI7PQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1243429525&sr=1-1"] [/URL]
May 27 2009 15:09
FireFistAce → Zoro
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!
Δεν παιζεσαι ρε φιλε!!!
Που θα βρω τετοιο εργαλειο?
May 27 2009 13:24
Zoro → FireFistAce
Το τελευταίο εργαλείο θα είναι και το πιο δύσκολο να βρεθεί: :hahaha:
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5876/flamethrowerd.jpg[/IMG]
... να ξέρεις ότι δεν νοείται καλό Ace cosplay χωρίς αυτό! XD
May 27 2009 01:27
FireFistAce → Zoro
Οχι ρε δεν ειμαι εγω στο avatar. Αλλα θα κανω και εγω ενα μολις βρω τα καταλληλα εργαλεια...
May 26 2009 13:58
Zoro → FireFistAce
Καλά ρε πλάκα κάνεις; Αυτό το μήνα μας έβγαλε 2 ο άνθρωπος!!
Πέρα από το ότι μιλάμε για τον Miura, του οποίου ξέρουμε τους ρυθμούς του, οπότε αυτό ήταν speed release... ο άνθρωπος έχει ένα από τα καλύτερα σχέδια σε manga... και να το επιτύχει όλο αυτό σε 15 μέρες για μένα ήταν άριστο... το 1 τη βδομάδα που κάνει ο Oda δεν νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί κι εδώ!
Επομένως όσοι πιστοί προσέλθετε, ραντεβού στις 15 του μήνα! :P
YΓ: Στο ava σου εσύ είσαι ή τυχαίο Ace cosplay btw; Από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω! ;p
May 25 2009 23:56
FireFistAce → Zoro
Διαβασα το post σου στο thread του berserk, καλα ρε που το ειδες το γρηγορο release chapters? Το επομενο βγαινει 12 Ιουνιου σε 3 εβδομαδες απο τωρα...
Στο τελος ο miura θα πεθανει απο γεραματα και δεν θα το τελιωσει με τον ρυθμο που παει.
Ενταξει ρε φιλε ειπαμε εχεις ενα απο τα καλυτερα manga (αν οχι το καλυτερο) αλλα βγαζε τουλαχιστον 3 chapter τον μηνα.
May 25 2009 10:00
Zoro → FireFistAce
Έτσι την πάθαινα αρχικά και ακόμη την παθαίνω που και που, αλλά τι τα θες... σκληροπυρηνικός OP anime fan... θα το αντέξω κι αυτό! :burningbe3:
PS: rLy kewl prof pic... άντε να φτάσουμε κι εκεί εμείς οι ανιμάδες!
May 24 2009 21:54
FireFistAce → Zoro
Και εγω το σταματατησα το manga στο ch.530 αλλα οπως παει θα το ξαναρχισω γιατι ριχνω και εγω ματιες στα chapter καθε εβδομαδα και στο τελευταιο ειδα κατι πολυ καλο.
May 24 2009 09:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed