Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → mihalakis21

Λοιπον το Berserk ειναι απλως φοβερο,το καλυτερο manga κατα την γνωμη μου, Με απεριοριστη βια που σε τρελενει μεχρι και Uncensored σκηνες,ειναι φοβερο manga και εχει τελειο σχεδιο... Ναι εχει βγει σε Αnime ομως σου συστηνω καλυτερα το manga αν και το anime τα σπαει,απλως εγω ειδα 10 επεισοδια και το παρατησα,επειδη ειδα ποσο φοβερο ηταν το Manga... Anyway αμα αρχισεις καποιο απ'τα δυο και θες Links ρωτα με,εδω τριγυρω θα ειμαι παντα...:thumbup:
Αύγ 28 2008 10:21
Φωτογραφία

mihalakis21 → GkLoc

θελω και γω αλλα μετα θα ειναι ψιλο μπερδεμα. δε με λες. μιας εισαι fan του berserk επειδη σκεφτομαι να το αρχησω θελω να μου πεις την γνωμη σου. λεει τιποτα??? υπαρχει και σε anime???
Αύγ 28 2008 00:23
Φωτογραφία

GkLoc → mihalakis21

Oχι μονο,μου το κρατησανε κιολας... Τουλαχιστον αυριο πιστευω θα μου ξαναβαλει οπως ηταν ο Dante[πιστευω]
Αύγ 28 2008 00:18
Φωτογραφία

mihalakis21 → GkLoc

lol τελικα σου αλλαξαν ονομα???
Αύγ 28 2008 00:10
Φωτογραφία

ayzolone → GkLoc

re filara!! mporeis mipos na m peis pos mporo na postaro ta video m k na fenodai sto post?????
Αύγ 27 2008 23:54
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

μαριμο??? ο ζορο ειναι αυτος?
Αύγ 27 2008 22:06
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Απο 39 σε 36 σε μια μερα????!!!:oo: Μηπως ειχες μαζι σου κανα απο τα μαγικα φασολια του kakarotto και σε εσωσε??:hihi2: Αnw αν και αρρωστουλης,με το DVD player δεν περασες κι ασχημα απ οσο ειδα...το enies lobby ειναι και απο τα καλυτερα αρκ της σειρας{robiinnn-chwaaaannn:nbleed:} αρα καθαρη την εβγαλες... Τα λεμε γενικως και εκει που ξερεις επισης,τωρα που εγινες καλα!! BB,Prince Vegita!!^^
Αύγ 27 2008 21:27
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

ναι βασικα και ο γιατρος τα επαιξε, μου παιρνει στην αρχη τον πυρετο και ηταν 39,8, μετα το βραδυ το ξανακανει και ηταν 36,8 WTF?? Μετα καταλαβε απο τι ηταν και μου εδωσε κατι φαρμακα αλοιφες και εφυγα.. Ευτχως ειχα μαζι μου το DvDplayer και εβλεπα One Piece και τελειωσα το Enies Lobby,χεχε...
Αύγ 27 2008 20:55
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ναι,ξερεις εγω δεν το χω να το αλλαζω τοσο συχνα σαν καποιους!!XD Για την ωρα μ'αρεσει το ava αυτο αρα θα το κρατησω...αλλα εσυ πριν χαθουμε Σεπτεμβρη με εξεταστικες βαλε τον Captain ρεεεε:if: Παντως κι αυτο με τον Dark Prince πολυυυυ τελειο και παλι!:kill4u: Περαστικα και απο μενα λοιπον....οι γιατροι του Drum σε θεραπευσαν??? Γιατι σαν πολυ γρηγορα βγηκες...απ τα οσα ειχες πει νομιζα ηθελες περισσοτερο:hihi2: Anw,our xcaptain is back....so let's be happy!:thatsit:
Αύγ 27 2008 20:48
Φωτογραφία

GkLoc → Shanks

Xe thanks Shanks, Ναι οντως ειναι φοβεροι οι ατιμοι[λεμε τωρα]!! anyway,see ya at the forum Kami-Sama...
Αύγ 27 2008 20:27
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Thanks for tha comments Marepico.... Μπα οχι Hitman θα το αφησω μιας και βαρεθηκα πια να το αλλαζω συνεχεια.... Εσυ??θα μεινεις στον Serpico??
Αύγ 27 2008 20:26
Φωτογραφία

GkLoc → ichigo13

Xe Thanks Ιchi, Τωρα εγινα μια χαρα,τελικα 1 μερα εκατσα μονο ευτυχως, Τωρα κατεβαζω τα Raws να δω και την δουλεια των Cyberfreaks, thanks again..^^
Αύγ 27 2008 20:24
Φωτογραφία

ichigo13 → GkLoc

Περαστικά ρε!
Αύγ 27 2008 20:17
Φωτογραφία

Shanks → GkLoc

ooooooooooooooooooo captain gklopp welcome back lol!! πολη γρηγορη δεν ειναι οι γιατροι εδω???????? πας το πρωι σε θεραπευουν και εφυγες!! επισης φοβερο avatar και sign respect!!!!!
Αύγ 27 2008 19:11
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Αχαχαχαααα ελεος ρε SmG,παλι avatar αλλαξες...εσπασες και το ρεκορ της εβδομαδας πια!!!!:P Παντως αν και kakarotto fan σε παραδεχομαι,ava και sig τα σπανε!!!!:) {αν και τα προηγουμενα με τα πιστολια και την μαιμου ηταν εξησου καλα:wooi2:} Αλλαξε και το motto τοτε και βαλε .:Saiyan Prince:. πια:bleh:.... Πωωωω,another personality was added to SmGlOck's body!!!XD
Αύγ 27 2008 19:10