Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → GkLoc

Temme μην με σποιλεριάζεις. Ρε συ δύο στιγμές μου φάνηκαν πολύ άκυρες αυτό είναι όλο.... Ούτε πρόκειται να σταματήσω να το βλέπω για αυτό το λόγο. Απλώς μου φάνηκε ο τρόπος πολύ gtp..... Περιμένω pm να μου πεις για ποιες σκηνές εννοείς.
Sep 01 2008 23:03
Photo

Scorpion → GkLoc

Ναι ξαναεβαλα το παλιο.Btw ο Urahara ειναι ο αγαπημενος μου ηρωας:wooi2:
Sep 01 2008 22:26
Photo

GkLoc → Scorpion

Yo Φοβερη η φωτο ρε συ, τα εσπαγε και το bounty ηταν τεραστιο.... Ειδα ξαναβαλες το παλιο avatari,Nice
Sep 01 2008 22:18
Photo

Scorpion → GkLoc

Κοιτα μια εικονα bleach [B][I][U]αλλα [/U][/I][/B]One piece [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6773/deadoralive9uw.jpg[/IMG] εεεεεεεεεεεεεεε;;;
Sep 01 2008 22:14
Photo

GkLoc → tsintori

Ρε Tsi-Kun στα 40 επεισοδια που ειδα Naruto,ηταν πολυ πιο gtp καταστασεις απο αυτες που λες εσυ, Οσο για τον Usopp ειχε Μοτιβο και δεν επεφτε κατω,την ατακα που πεταξε δεν την θυμασε??? Απορω που σε ενοχλησε αυτο και οχι που ο Zoro δεν κοπηκε στην μεση απο Mr.1,Αυτο δειχνει ποιους προτιμας...
Sep 01 2008 21:38
Photo

GkLoc → sintar

Πολυ ωραιος Cook, ΧεΧε,σε λιγο θα ανεβαζεις φωτιες στους δρομους με το ποδι ψηλα....
Sep 01 2008 14:05
Photo

tsintori → GkLoc

Nαι αυτό ακριβώς......
Sep 01 2008 13:46
Photo

GkLoc → tsintori

Yo Aργησα να σου απαντησω αλλα το κανω τωρα, Τι ενοεις Blood Money??? Το μονο που μου θυμιζει ειναι ενα απτα αγαπημενα μου παιχνιδια το Hitman,Αμα ενοεις αυτο...
Sep 01 2008 13:32
Photo

sintar → GkLoc

xexe Gk check this..μετα το Ero-Sintar... ερχεται το Sintar's Diable Jambe wannabe!!! [url=http://www.youtube.com/watch?v=CsZJs6ksHdM]YouTube - Sintars Diable Jambe[/url] (lol:hahaha:)
Aug 31 2008 11:38
Photo

jimmare → GkLoc

Δεν μπορεις να μεινεις σταθερος σε μια εικονα?(ασε που καμια φορα αλλαζεις και ονομα...)
Aug 30 2008 23:32
Photo

Scorpion → GkLoc

Ξαναεβαλες Gkloc απο οτι βλεπω.:kakaka:
Aug 30 2008 11:39
Photo

Zoro → GkLoc

Nice Nick...WC back again:wooi2:
Aug 29 2008 22:22
Photo

tsintori → GkLoc

...........blood money...............
Aug 29 2008 19:32
Photo

Zoro → GkLoc

Επισης,κατι αλλο που ξεχασα πριν,πολυ ωραιο το ονοματακι σου,σου παει πολυ,αυτο να κρατησεις:bleh::tongue2:
Aug 29 2008 17:09
Photo

Zoro → GkLoc

GKKKKK temeeeeeeeee:roar::ill2::burningbe3: Το χα ψιλλιαστει οτι η κριση προσωπικοτητας σου παραηταν μεγαλη,αλλα δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρος βεβαια και ειπα ή οτι εχεις run loose ή οτι κανεις την πλακα της ζωης σου,χειροτερη απο την αλλη που μας ειπες οτι εφευγες απ το forum...damn village liar:madtodeath: Και το κακο ειναι οτι πετυχε,μας νευριασες για το τπτ:sigh2: Anw,ξερεις οτι εγω δεν ειμαι εκδικητικος τυπος,θα ξαναγυρισω να κοιμηθω ησυχος,marimo-style:bleh: WC back nakama:) Παρ ολα αυτα δεν ισχυει το ιδιο και για την sencho μας,αυτη εινα καπως πιιοοοο ευεξαπτη και δεν συγχωρει τοσο απλα μετα απ αυτα που τις ειπες...ειθε ο θεος να ναι μαζι σου,θα χρειαστεις πολυ προσπαθεια για να σε συγχωρησει....προετοιμασε τι θα πεις!!! {γιατι μου πε δεν σου ξαναμιλαει τωρα:P} Good Luck!!!^^ PS:ENP???δλδ μουσικο συγκροτιμα ειναι????υπαρχουν???:tongue2: PS2:Σταματα να πεταγεσαι στο προφιλ μου:ill2: PS3:Να αγορασεις!!XD
Aug 29 2008 16:48