Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΥOSH,το περιμενα οτι θα σου αρεσε αλλα δεν θα την εβαζες στα ισα με naruto,Bleach,διοτι ολοι οσοι αρχιζουν καποια απτα 3 πρωτο το θεωρουν καλυτερο... Μα γιατι στην σπαει η nami?/ειναι πολυ Kawaiiiii:wooi2::wooi2: Ναι στην αρχη ειναι λιγο Bitch..καλα πολυ Bitch...αλλα με τον καιρο στρωνει και αυτη... Αντε Keep Going με την καψααα:wooi2:
Αύγ 26 2008 09:15
Φωτογραφία

GkLoc → endless_inspiration

Eμενα βασικα στο One Piece αμα μου πεταξουν Spoiler δεν μου την σπαει,δεν ξερω γιατι...:orly: Ομως αμα σε αλλο Anime μου το κανουν μου σπανε τα νευρα και γινομαι Berserk:dwarf:[LoL]! ΑΑ καημενη,ναι ειναι πολυ σπαστικο να εχεις εναν στην οικογενεια και να σου τα πεταει περα δωθε,και εγω το εκανα στο ξαδελφο μου ωσπου σταματησε να βλεπει αλλο One Piece...:uhh:
Αύγ 26 2008 09:12
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

πφφφφ γιατι αυτη η ναμι πρεπει να ειναι σε ολες τις πικς τις καλες σπαζομαι μονο που την βλεπω κι οχι τιποτα αλλα το οπ εχει κοντα 400 επεισοδεια και απογοητευομαι
Αύγ 26 2008 00:59
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

20 νταν εχω δει... την γλυτωνω για σημερα? muahahahha! Τεσπα! Ναι ρε συ μου αρεσει η σειρα, λεει! Αλλα σαφως και δεν την προτειμω απο Naruto! και το bleach τωρα που το σκεφτομαι ειναι λιγο καλυτερο.. απο αυτο δεν μπορουσα να ξεκολλησω με τιποτα. βρε το scouting eye....lolol!
Αύγ 25 2008 18:14
Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

ολα τα μαθαινω εγω.....:tensai: παντως πολυ σπασιμο το spoil... ο αδελφος μου(οχι αυτος που ξερεις) εμπαινε σε ενα site γαι naruto και μου εκανε spoil πριν καν δω ολα τα επ. ....:erk: (ηξερα και για το manga πριν το διαβασω....:cry5:)
Αύγ 25 2008 18:08
Φωτογραφία

:OMG3: Ωχ ποιος στο ειπε???:uhh: Οχι βασικα δεν ξερω τα παντα,ομως μερικα Spoilerakia τα ξερω...[Και μεγαλα κιολας]!
Αύγ 25 2008 16:23
Φωτογραφία

ok.... εμαθα οτι ξερεις τα παντα ε;;;;; εννοω και στο manga...
Αύγ 25 2008 15:58
Φωτογραφία

Eμμ, Στο 40 ειμαι και θα το αρχισω μαλλον οταν τελειοσω One Piece,που θελω λιγα επεισοδια ακομα... Οταν το αρχισω θα σε ενημεροσω... Το ξερω οτι ηταν καλυτερο αλλα μεχρι πεμπτη θα εχω αυτο...[That was our deal]
Αύγ 25 2008 15:45
Φωτογραφία

ναι καλα.... καλυτερο ηταν το αλλο...... (ακυρο mode) που εισαι naruto?
Αύγ 25 2008 15:39
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Μπα δεν εχω δει ακομα πολλα. Με Greek dub ειχα δει παλια μεχρι το επεισοδειο που πολεμανε κατι ψαρανθρωπους και με greek subs μεχρι το 21.
Αύγ 25 2008 15:24
Φωτογραφία

Αποφασισαν να μου το κρατησουν εμενα για καιρο:emptyonexg1: Οποτε τωρα θα εχω αυτο το ονομα For EVAH....:wooi2:
Αύγ 25 2008 15:21
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Yoooo Ειμαι στο 298 One Piece,οπου να'ναι τελειονω και αρχιζω Bleach h Naruto,θα δειξει πιο θα διαλεξω... Εσυ???Ειδες κανενα επεισοδιο?
Αύγ 25 2008 15:19
Φωτογραφία

ayzolone → GkLoc

τι εκανα λεει??? κανε με add στο msn...
Αύγ 25 2008 13:57
Φωτογραφία

τι ονομα ειναι αυτο;;;;; οι αλλοι δεν τα κρατησαν καθολου ........:emptyonexg1: μολις ειδα το post σου στο ''πως γνωρισατε το Forum''......... :nod::nod::nod:
Αύγ 25 2008 12:18
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Σε ποιο επεισοδειο του one piece εισαι;;
Αύγ 25 2008 12:13