Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Luffy D.Monkey

Yo,Please πες μου ποιος νομιζεις οτι ειμαι εγω??? Και πες που με ξαναειδες...
Aug 27 2008 18:37
Photo

Scorpion → GkLoc

Φοβερος ο Vegeta .
Aug 27 2008 18:12
Photo

GkLoc → Scorpion

XeXe thanks Scorpion, Την εβγαλα την μαιμου,και εβαλα μια αλλη αλλα πιο φοβερη Prince Vegeta,πρεπει να τον δεις, Ειναι η προσοποιηση τον Badass χαρακτηρων,αυτος ειναι ο Original και ολοι οι αλλοι ειναι Copies,Must see...^^
Aug 27 2008 17:58
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Thanks Endless-Chan... Ε ειχα πυρετο αλλα τωρα ειμαι μια χαρα μου περασε,απλως ειμαι πρησμενος ακομα.... anyway,ευτχως βγηκα πιο νωρις απο'τι περιμενα[thank god]! τωρα μονο περιμενω να ξαναπαρω πισω το παλι μου ονομα και βλεπουμε... one Piece που εισαι btw???[Μην πεις κατω απο 20..xDD]
Aug 27 2008 17:47
Photo

GkLoc → Erisadesu

yea i know its offensive,:wis: αλλα δεν το εβαλα εγω,ηταν προσφορα απτον μεγαλο Dante-Sama,:uhh: anyway,αυριο πιστευω θα εχει φυγει..:tensai:
Aug 27 2008 16:52
Photo

Zoro → GkLoc

Glad to have you back SmG!!:wooi2: {did you hear?that useless guy GkLoc doesn't post anymore in this forum,I'm sooo happy!!!XD} See you soon then^^
Aug 27 2008 16:34
Photo

GkLoc → Dante80

Dante Turn Me Back...
Aug 27 2008 16:29
Photo

GkLoc → Zoro

IM BAAAAAAACK Marepico.... κατσε να αλλαξω ονομα και σου μιλαω μετα....
Aug 27 2008 16:00
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Λοιπον ενα πραγμα σου προτεινω,link απτον marimo μην παιρνεις ποτε,always bad quality,its not worth it...[:redcard2:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/07baa27a.gif[/IMG]]
Aug 27 2008 15:59
Photo

Robin → GkLoc

Τι λες τώρα??? ΤΤ Νοσοκομείο??? Μια μέρα σε έχασα κι έχεις πάθει τέτοιο κακό??? Get well soon Gklopp-kun!!!! Περαστικά σου και γερό και δυνατό να σε ξαναδούμε σύντομα, ε?? ;)
Aug 27 2008 00:47
Photo

Scorpion → GkLoc

Περαστικα Gk ,θα τα πουμε οταν γυρισεις.Και κανε κατι με αυτην την μαιμου με το οπλο την βλεπω και αγριεβομαι,χαχαχα.Και παλι περαστικα
Aug 26 2008 16:12
Photo

Zoro → GkLoc

[B]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM[Οπως λεει και ενας αλλος...xD] [/B]Ποιος αραγε??:hmmm: {GKKK stop copying my techiques,u don't even have a sharingan,as I do:roar:....damn ramen eating bakemono!!} Anw,περαστικα και τα λεμε συντομα,οταv ξυπνησεις απ το G2ND!![B] ^^ [/B]
Aug 26 2008 15:16
Photo

endless_inspiration → GkLoc

spoilers break my nervs......:erk: καημενο καλοκαιριατικα στο νοσοκομειο;;;:burningbe3: μα καλα τι εχεις πια και αναγκαστηκες να πας νοσοκομειο....... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!(και τα λεμε οταν γυρισεις...)
Aug 26 2008 13:18
Photo

Erisadesu → GkLoc

...your nick is offensive...
Aug 26 2008 11:44
Photo

GkLoc

[B]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM[Οπως λεει και ενας αλλος...xD] [/B]Θα λειπω τις επομενες 2-3 μερες μιας και εχω αρωστησει και εχω ζεσταθει τοσο πολυ που ειναι σαν να εφτασα Gear Second μονο που αντι για καπνους βγαζω ιδρωτα..:emptyonexg1: Αμα θελετε να πειτε κατι αφηστε μυνημα μονο να ξερετε οτι θα αργησω να το απαντησω.. Αυτα,τα λεμε οταν γυρισω...:unlucky:[Απτο Hospital:uhh:]
Aug 26 2008 09:19