Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Namida → GkLoc

χε χε, μιας και είχε γεμίσει το θρεντ όλο τέτοια poll, είπα να κάνω ένα αστείο για αλλαγή
Οκτ 17 2008 14:12
Φωτογραφία

GkLoc → Namida

ρε συ,τι ηταν αυτο το Thread ρεεεεεεε.....:hahaha:
Οκτ 17 2008 13:59
Φωτογραφία

Shanks → GkLoc

ελα το εχω στο psp καλα θα πεσει πολυ πορωση αμα το παιξεις ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν καταλαβαινω τα γιαπονεζικα.......
Οκτ 17 2008 13:36
Φωτογραφία

GkLoc → Shanks

Πω αληθεια??? Το Θελω το θελω,παμε σημερα για μπαλα και αμα εχει κατεβει κρατα τοο Motto Mottoo..xD
Οκτ 17 2008 13:24
Φωτογραφία

Shanks → GkLoc

gk σου εχω κατι τρομερο βρηκα hajime no ippo στο psp θα το κατεβασω οπου να ναι θα παμε αυριο για μπαλιτσα να κραταω και το psp??
Οκτ 16 2008 22:15
Φωτογραφία

iristella → GkLoc

Επειδή βγαίνουμε off topic στο thread σου απαντάω εδώ. Και πάλι σου επαναλαμβάνω το Rasengan είναι η τελειότερη Shape manipulation technique την οποία ο Naruto διδάχτηκε από έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει Hokage. Το διδάχτηκε ο Naruto δεν το έμαθε μόνος του με σκληρή προπόνηση. To Chidori είναι ένα element manipulation και εξαρχής πολύ κατώτερο του Rasengan αναφορικά με την δυναμη κρουσης (εστιάζει αλλού ως τεχνική). Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις δυο ατομα οπως σε βολεύει γιατί ο κάθε ένας είχε τα δικά του power ups. Η κανονική συγκριση είναι να πάρεις τον Sasuke ¨οταν έχει ολοκληρώσει την μαθητεία του διπλα στον Orochimaru και τον Naruto στην ανάλογη κατάσταση. Με άλλα λόγια αυτό που βλέπουμε στα 52 -56 του Shippuuden. Eναλλακτικά μπορείς να τος συγκρίνεις με βάση το τι δυνατότητες είχαν με το που βγήκαν από την ακαδημία.
Οκτ 16 2008 15:32
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

GK δες [URL="http://ps2full.blogspot.com/2008/02/berserk.html"]εδώ[/URL],όπως σου είπα είναι με rapidshare το link και αν θυμάσαι πως το αντιγράφουμε με το DVD Decrypter μια χαρά θα σου έρθει αφόυ το κατεβάσεις. Είναι 39κάτι rar αρχεία αν θυμάμαι καλά και αφού τα κατεβάσεις όλα τα βάζεις να ενωθούν σε 2 και τα αντιγράφεις(θα σου πάρει μπόλικες ώρες όμως,να ξέρεις,εγώ κάθισα μια ολόκληρη νύχτα για να το έχω αμέσως,λίγο καμμένος xD)... Αν πάλι δεν το θυμάσαι πως το κάνουμε με DVD Decrypter,τότε έχω έτοιμο ένα παλιό pm που είχα στείλει σε ένα άλλο παιδί και εξηγώ όλη την διαδικασία της αντιγραφής,αν το χρειστείς πες μου το και στο στέλνω. Αυτά φίλε μου,σαν το κατεβάσεις και όλα πάνε καλά,πες μου πως σου φάνηκε το παιχνίδι^_^
Οκτ 14 2008 19:18
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Zoro για το Berserk Game for ps2 εχεις κανενα Megaupload Link? αμα ναι Please δωστο μου,βαζω τσιπακι και θελω να ειναι το πρωτο παιχνιδι που α παιξω.. Επισης κανω Format στο PC,α πουνε αντιο ολα τα αρχεια μου,DAMMIT...T_T
Οκτ 14 2008 17:52
Φωτογραφία

sleepless → GkLoc

το death note χρειαζεται υποστηριξη!!! [url]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/5845-code-geass-vs-death-note.html#post245414[/url]
Οκτ 12 2008 22:12
Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

γειαααααααααααα!!!!!!!!! καλα μην απολογησε.....μην νομιζεις και εγω λιγο το βραδυ μπαινω !!!! ελειπα και το σαββατοκυριακο .... το θεμα ''καταληψη'' αστο καλυτερα....μεχρι και το mega μας εδειξε:terror2:(οχι το δικο μου σχολειο,ενα αλλο ) μακαρι να κανουμε και αυριο γιατι δεν μπορω να κανω μαθημα........ απο vampire knight ειναι το setaki μου(αν και δεν βρηκα και τις καλυτερες εικονες που θα μπορουσα να βρω!) το δικο σου;;;
Οκτ 12 2008 19:29
Φωτογραφία

sleepless → GkLoc

και μενα μαρεσαν πιο πολυ οι κακοι απο παντα αλλα ο Light ειχε ξεφυγει τελειως ρε συ ηταν κατι παραπανω απο κακος:burningbe3:
Οκτ 11 2008 23:56
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Απο one piece πως πας;
Οκτ 11 2008 23:15
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

E ειναι γουστα αυτα ρε συ,και εμενα παρρα πολυ κακοι δεν μου κανανε Κλικ καθολου... Οπως εσυ σιχαινεσαι τον Light,ετσι σιχαινομαι και εγω τον L,ουτε να τον βλεπω δεν θελω[και ομως συνεχεια τον βρισκω μπροστα μου με avatars..xD]
Οκτ 11 2008 23:14
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Και γω συνηθως τους κακκους υποστηριζω πχGrimmjow αλλα ο Light ηταν η εξερεση απο την πρωτη φορα που τον ειδα τον συχαθηκα.
Οκτ 11 2008 23:12
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Kαι μακαρι να γινοτανε θεος,αμα δεν σαρεσε ο Light και τετοια,σου σινσυστω να μην δεις ποτε Berserk,ο κακος εκει μεσα ειναι 1000 φορες πιο Μ@αλακας απ'τον Light,και εμενα που μου αρεσουνε οι κακοι χαρακτηρες τον μισησα παρρα μα παρρα πολυ... Γενικα ρε συ ο Light ηταν φοβερος,ο χαρακτηρας του Θεικος,οχι κατι μπασταρδακια σαν τον Near να εμφανιζονται σαν τις σκατουλες και να κανουνε τους εξυπνους...
Οκτ 11 2008 23:08