Community Status Updates
GkLoc → endless_inspiration
ε οποτε προλαβαινω παιρνω το λαπτοπ μου στο κρεβατακι,και λιωνω καμποσο,αυτον τον καιρο βλεπω μονο Gintama k Naruto,με πολυ αργους και σταθερους ρυθμους....
Εσυ στα manga οπως παντα ε,αρχισα και εγω σημερα ενα,το Ga-Rei,καλο μου φανηκε,θα το συνεχισω μαλλον,α και κατι αλλο,πως στο διατσο μπορεσες και στο παιχνιδι με την ρακετα εκανες 200κατι,εγω με το ζορι κανω 5 Τ_Τ
Dec 27 2008 17:57
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
A το 50 ειπες,εγω νομιζα το πεμπτο επεισοδιο ελεγες,ναι το 50 ολα τα λεφα,απ'τα καλυτερα επεισοδια,Search for it...DragonBleaPiece....rofl...
Που να δεις και το 25,ειναι ολοκληρο παρωδια στο Death Note,το αγαπημενο μου so far...
Οσο για το γελιο του shino,οντως,εχει το πιο γαματο γελιο της σειρας,κριμα που ειναι τοσο σοβαρος,αυτο το επεισοδιο ηταν απ'τα αγαπημενα μου,μαρεσε και αυτο που παιξανε σοβαρα μεταξυ τους Gai k Rock Lee,ανοιξανε και 5 πυλες...
Dec 27 2008 17:52
endless_inspiration → GkLoc
ναι χωριο:yawn2::yawn2::yawn2:
και δεν ειχα τιποτα να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!
βασικα λιγο σπανια απο το σχολειο ολη την ημερα και σαν το διαολο παντα οταν λειπω κανουνε ενα σορο κενα...........:erk:
τι να πεις;;;
συνεχιζω να διαβαζω rosario to vampire II....... διαβασα το mononoke(καινουργιο ειναι) και το code geass
εννοειται οτι διαβαζω και αυτα που βγαινουν καθε εβδομαδα.....
ψαχνω γενικως...........θελω να κατεβασω το hellsing αλλα ολο το ξεχναω!!!!
απο Anime τιποτα.....:wis:
εσυ συνεχιζεις να λιωνεις;;;
Dec 27 2008 17:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
ah βρε παλιοψυχακι γιατι το κανεις αυτο το φιλλεροβασανο στον εαυτο σου? δε σαγαπας καθολου ε? ααααχ... οχι το 50 ειδα εκει με τα μπανκαι και ειχα λιωσει.. στην κανονικη ροη της σειρας ειμαι στο 4 xD αλλα ειδα ενα ποστ του κεννυ που εκθειαζε το πεντηκοστο και ειπα να το δω.. το συμπερασμα? απο δω και περα θα ακουω τον κεννυ!!
αλλα τωρα θα μπεις στα καλυτερα φιλλερ..215 με 220!! επισης..εκεινο το επεισοδειο με τον σινο και το γελιο δεν ηταν απιστευτο? αααααχ!!
Dec 27 2008 17:12
Robin → GkLoc
:wooi2:AAAAAA me enhmerwse!! Pou me eides terataki? :P OKE, se perimenw, GOOD LUCK!!!
Dec 27 2008 16:32
GkLoc → Robin
Hi Robin~Chwaaaaan
Απλως ηθελα να σε εημεροσω οτι χαλασε το PC μου(Και αυτο),και ειμαι μεσα απ'το μεσαιωνικο Λαπτοπ μου,για αυτο δεν μπαινω καθολου εμεσενου,προσπαθω ομως να το φτιαξω απεγνωσμενα,οποτε μην ανυσηχεις,θα βρω καποιο τροπο...^^
Dec 27 2008 16:06
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Γεια σου Πιου Πιου Chwaaaaan,,,
το 5ο ε?Αν θυμαμαι καλα ειχε πολυ Katsura μεσα,οποτε θα ηταν φοβερο,σου λεω μονο να συνεχισεις την σειρα,τα σπαει ολο και πιο πολυ παρακατω,και ο μπουκλας δινει ρεσιταλ...
Εγω απ'την αλλη εχω ξεσκιστει στα Naruto Fillers,εφτασα στο 202,αντε λιγα ακομα και το τελειωσα ο αναθεματισμενο,Shippuden here i come^^
Dec 27 2008 14:44
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
eee gintoki kun!! kala eimaste? 3ekinisa gintama. eida to 50 k eliwsa xD
Dec 27 2008 04:48
GkLoc → endless_inspiration
Στο χωριο ε?
εστω ησουν με οικογενεια,και εγω τα ιδια,αλλα ευτηχως ειχα παρει μαζι μου το λαπτοπ και ευτηχως εχει συνδεση ο θειος μου(Οπως λογικα θα καταλαβες,δεν ημουν σε χωριο)...
2 ωρες μονο κανανε?Πως γινεται αυτο?εμεις το πολυ 5 ωρες να εχουμε κανει,αντε 4,μα 2,τι κολωφαρδοι θεε μου,και την μερα που ελειπες κιολας,κοιτα τυχη που επεσε,φερε λιγο και απο εδω,διοτι εγω οποτε λειπω πεφτουν 7ωραΤ_Τ
btw,βλεπεις κανα anime,διαβαζεις κανα manga αυτον τον καιρο?
Dec 26 2008 22:54
Shanks → GkLoc
oii temeraaa ρε gk θυμασαι που λεγαμε ποτε θα βγει αυτο το dragonball σε στυλ counter strike?
το βρηκα στο gamato.info και το κατεβαζω.
απο ενα video που ειδα στο youtube ειναι παρα πολυ καλο ριξτου και εσυ μια ματια....
Dec 26 2008 12:54
endless_inspiration → GkLoc
ALOHA GK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οντως χαθηκαμε .................δεν μας αφηνουν και αυτα τα σχολεια!!!!!!!!:bahhh:
εγω ειμαι μια χαρα χαλια καθως αρρωστησα την τριτη(γκαντεμια μεσα στις γιορτες) και ακομα ειμαι χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα το μονο που με πειραζει ειναι οτι δεν με αφηνει να χορτασω υπνο αυτη η κωλοαρρωστεια:erk:
το σχολειο μια χαρα παει(προς το παρων) αν και εχουν γινει καπιες παρεξηγισεις με καθηγητες(ε τι να κανουμε βαριεμαι τα φιλολογικα!!!)
καλα εγω δεν εχω προβλημα με τις απουσιες γιατι δεν εχω λειψει.......μονο μια φορα ελειψα και κανανε 2 ωρες μαθημα(λογο κενων απο απουσιες καθηγητων).............βεβαια δεν εχω μονο 2 απουσιες:tensai:
merry christmas btw αν και καθηστεριμενα......
Υ.Γ. εχθες δεν ανηξα καθολου pc γιατι ημουν στο χωριο απο το πρωι μεχρι το βραδυ......:terror2::terror2::terror2::terror2:
Dec 26 2008 11:12
GkLoc → tsintori
haha..
Οχι ρε,Perm ειναι μπουκλα,των πρωταγονιστη τον κοροιδευουν συνεχεια για το Natural Perm του,για αυτο το εβαλα...xD
Dec 26 2008 01:05
tsintori → GkLoc
Ναι κάπου θα βρω να το χώσω και αυτό. Παρεπιπτόντως αυτό το perm στο Samurai μου φαίνεται ύποπτο. Μήπως ήθελες να γράψεις κάτι άλλο:hahaha::hahaha:;
Dec 26 2008 00:39
GkLoc → tsintori
yep yep
Φοβερο Anime btw,να το κοιταξεις καποτε(μετα απο Πανελληνιες)
Dec 26 2008 00:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed