Community Status Updates
Scorpion → GkLoc
ειμαι στο 33 στο soul eater ασε περιμενω να βγουν τα καινουργια επεισοδεια one piece και bleach μετα θα αρχισω berserk ευτυχως υπαρχονυν πολλες καλες σειρες.
Απ το soul eater ποιος σαρεσει;
May 10 2009 17:56
papp0us → GkLoc
εναν και αυτός ήταν θεσσαλονικιός!!!τι να πείς...η εγώ δεν ξέρω που να ψάξω η αυτοί κρυβονται καλά!!!:P
May 09 2009 23:28
GkLoc → Scorpion
Πως τα πας με το Soul Eater nakama?Εγώ μόλις πριν από λίγο το τελείωσα,τι να πω,επικό μέχρι το τέλος,φοβερό Shonen και μακάρι να το συνεχίσουν κάποτε!
Α και να πιάσεις αμέσως το Berserk,τα σπάει άγρια,να προσέχεις μόνο την υπερβολική βια(τι να προσέχεις,στοίχημα ότι θα σου αρέσει περισσότερο έτσι XD)!
Eγω επιασα το One Outs,καλο το πρωτο επεισοδιο,θα δουμε στην συνεχεια τι εχουμε να δουμε...
May 09 2009 22:28
GkLoc → Mad_Hatter
Eίναι όντως τρομερή σκηνή,όπως ανέφερα η αγαπημένη μου από όλα τα Shonen:nod::nod::nod:,ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει από πίσω,λέγεται Unmei no Hi-Tamashi Tamashi,αλλα μεχρι στιγμης καμμια τυχη να το βρω...:emptyonexg1:
May 09 2009 22:09
Mad_Hatter → GkLoc
φοβερη η σκηνη που postares στο naruto vs dragonball Z thread, απο τις αγαπημενες μου.
Ηθελα και εγω να την postaro στο ιδιο Thread αργοτερα :)
May 09 2009 21:55
GkLoc → papp0us
Ρε συ pappOus μένεις Ηράκλειο και μόνο έναν έχεις συναντήσει που να βλέπει Anime?Εδω διπλα στον Αγιο Νικολαο εχουμε πολλους πορωμενους στο λυκειο μας,και ολο και αυξανονται οι otakus....
May 09 2009 21:46
Scorpion → GkLoc
Nai ρε συ χαχα ασε και γω αυτο που εκανεες εσυ επρεπε να κανω ειναι σπαστικο να βλεπεις ενα επεισοδειο την μερα,ασε εχω τελειωσει και το bleach και ειπα να αρχισω καινουργια σειρα
ξεκινω με soul eater και μετα berserk (ανιμε)...
May 03 2009 16:10
GkLoc → Scorpion
Που εισαι ρε Scorpion,τελειωσες το One Piece?Μπραβο μπραβο,τρελα πραγματα γινονται ετσι?Εγω το σταματησα στο 379 για να μαζεψω επεισοδια και εχω μαζεψει μπολικα^^
Το Soul Eater ειναι το Anime που βλεπω και εγω αυτον τον καιρο και ναι,τα σπαει αγρια και ναι,ειναι 51 επεισοδια και τελειωνει εκει,το manga ομως ακομα συνεχιζεται απο οτι εχω ακουσει οποτε αμα θες οποτε το τελειωσεις ριξε και μια ματια και εκει..^^
May 03 2009 15:22
ssj2sanji → GkLoc
εχω δει παρα πολλες beta battles γιαυτο ρωτω.Ξερεις κανα ευκολω αντιπαλο?? xaxaxa
May 03 2009 15:01
GkLoc → ssj2sanji
Tα Betas ειναι Βιντεο ενος λεπτου η λιγοτερου που τα οποια ειναι πολλες φορες random,μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις χωρις να ακολουθεις ιστορια,απλως να συνδιαζεις με μουσικη και να ειναι πορωτικο,αμα εχεις δεις αρκετα betas καταλαβαινεις τι θα κανεις...
Επισης πολλες φορες πριν απο Beta Battles κανονιζουν με τον αντιπαλο την διαρκεια που θα εχουν τα βιντεο σας αλλα και μερικες φορες το χρονικο περιθώριο...
May 03 2009 14:56
Scorpion → GkLoc
για χαρα gk τι κανεις???Τι βλεπεις αυτον τον καιρο ;εγω τελειωσα το one piece και αρχισα soul eater,και ηθελα να σε ρωτησω to soul eater εχει τελειωσει στα 51 επεισοδια η βγαινουν ακομα καινουργια??
May 03 2009 13:05
ssj2sanji → GkLoc
xmm ναι .κοιτα εχω πολες απορειες για τις beta battles.δεν εχω κανει ποτε και σκεφτομαι να κανω
May 03 2009 12:09
GkLoc → ssj2sanji
Ρε ήταν άπαιχτο,ειλικρινά ξεπέρασες τον εαυτό σου,συγχαρητήρια ήταν μοναδικό^^*Hands down*
Το απο κάτω τραγούδι που σου έδωσε ο dOOpLiSSaKoS ειναι πολυ φοβερο,πιστευω πρεπει να δοκιμασεις ενα με αυτο το τραγουδι...
May 03 2009 12:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed