Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Seraphimon-T.K. → GkLoc
Hey thanks man :)
119-120 ειναι διπλό επεισοδιο αφιερωμένο στο Κακασι Γκαϊντεν. Μετα συνεχιζουν κανονικα το στορυ με τον Σασουκε. To 2πλο επεισοδιο με τον νεαρο κακασι θα προβληθει στις 30 Ιουλιου (ο κακασι στην νεα ταινια θα παιζει μεγαλο ρολο, οποτε γι'αυτο δειχνουν το κακασι γκαϊντεν).
Αυτο που εγραψα πηγαινε κατευθειαν για τον RoriconFan, σορρυ αν παρεξηγηρθηκες. Εμενα γενικα το προηγουμενο αρκ δεν μαρεσε καθολου...ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μονο οταν εμφανιστηκε ο Κιούμπις χαρικα λιγο, αλλα εξαφανηστικε γρηγορα. Επισης μετα απο αυτο τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω σταματησει και το μανγκα... Σποϊλεριαστικα βεβαια, αλλα οκ, δεν θελω να το ξεκινησω ακομα... Καλα ειμαι με το ανιμε μονο τωρα :Ρ
Συγνωμη ξανα αν παρεξηγησες τα λογια μου :)
Ιούλ 09 2009 23:49
GkLoc → Seraphimon-T.K.
Χρονια Πολλα για χθες narutard and digitard:hbd:,και οτι επιθυμεις και την Hinata να εχεις αγκαλια!
Σε ρωταω εσενα μιας και εισαι μου φαινεται ο πιο ενημερωμενος,για το Kakashi Gaiden κατι ακουσα (Απ'την Iristella...) οτι θα βγει Animated,ποτε θα γινει αυτο μηπως ξερεις?Απορω πως στο Anime την παραλειψανε,ηταν τρομερη ιστορια και μας χαλασανε ενα ωραιο Charachter Development του Kakashi!
Επισης στο thread γενικη συζητηση εγω δεν ενωουσα οτι κανω Drop το manga,απλως αυτο το σημειο που ανεφερε ο ριρικος με ξενερωσε τρελα ρε συ (Eσενα δεν σε ξενερωσε καθολου το συγκεκριμενο?),συνεχιζω να διαβαζω το manga αλλα εχω χασει καπως ενα ενδιαφερων οπως οταν πρωτοαρχισε το Shippuden,ελπιζω μετα ομως ο Kishi να μας κανει τιποτα ανατροπες και παλι και να μεινουμε jawdropped[SPOILER=manga spoilers]οπως με τον Itachi,τον Tobi,τον θανατο του Jey...[/SPOILER]
Αυτα τα ολιγα...:tensai:
Ιούλ 09 2009 22:04
Tsunade-sama → GkLoc
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλό μου!
Κ ναι μου κάνει κ ο Ulquiorra, εξάλλου είναι ο αγαπημένος του Aizen - sama :respect:
Να'σαι πάντα καλά!
Ιούλ 05 2009 11:05
Mad_Hatter → GkLoc
Yup, αυτο εννοουσα.
Το deathnote, αν και κατατασεται ως shounen φερνει αρκετα σε sheinen, σε σχεση με τα αλλα (naruto,bleach, soul eater κλπ)
Ιούλ 04 2009 18:54
GkLoc → Mad_Hatter
[QUOTE=Rin]Εννοω, shounen ειναι, μυαλο κλπ τα ειδαμε στο deathnote και στο code geass, αυτο που θελω απο μια μαχη shounen ειναι να εχει βια, αιμα, ταχυτητα, splateria, και γενικα ξυλο, οχι "ειμαι εκει, οχι αυτος ειναι ο κλωνος μου, μεταμορφωνομε σε αυτο, αλλαζω θεση με εναν κορμο" κλπ
[/QUOTE]
[QUOTE=Iristella]Γκουχ γκουχ και το deathnote shonen είναι γκουχ γκουχ.:P
[spybot mode/off][/QUOTE]
Ο Rin απευθυνεται κυριως σε Battle shounen,που ο κυριος σκοπος ειναι το πορωτικο ξυλικι,σε αυτην την κατηγορια μπαινουν One Piece,Naruto,Bleach,Hitman Reborn,Hunter x Hunter!
p.sδεν ηξερα σε ποιανου το προφιλ να το ποσταρο!:dazed:
Ιούλ 04 2009 18:47
Zoro → GkLoc
Από Skypiea που συνδύασε την όλη ιστορία με το ιπτάμενο νησί και τον μύθο με τον Cricket είμαι δεμένος μαζί του πια!! :wooi2:
Και αν συνδυάσεις την απίστευτη φαντασία του με την Toei που, πέραν του ότι είναι το ίδιο studio που έκανε το DBZ και οπότε μας λέει πολλά για το ποιος είναι ο πρωτότοκος απόγονος των shounen, κάνει και τρομερή δουλειά με την διαχείριση των filler, μεταφορά από το manga και επιλογή seiyuu... έτσι έχουμε ένα από τα καλύτερα endless shounen!
Μπα σιγά το spoiler, τόσο για μένα που κάτι είδα (όχι πολλά ευτυχώς και όλα από posts, όχι εικόνες, για να μην χαλάσω την έκπληξη στο anime!), όσο και για άλλους, δεν περιγράφουμε και τίποτα!
Άντε να φτάσουμε εκεί και στο anime! :cry5:
Ιούλ 04 2009 17:53
GkLoc → Zoro
Ρε ο Oda δεν υπαρχει,συνδιαζει τοσο ωραια την μια ιστορια με την αλλη,ειδες το cover του τελευταιου Chapter?1 εικονα,1.000 λεξεις...
Καλα οσο τον Buggy που ελεγες πριν εχεις να δειιις,θα τρελαθεις πως τελικα αυτος ο ασημαντος χαρακτηρας γινεται κυριος...[αυτα που ειπα μπορει και να θεωρουνται Spoiler,οχι,μαλλον ειναι σποιλερ,αλλα meh,what the hec...
Ιούλ 04 2009 17:44
Zoro → GkLoc
Τσέκαρε καλά αν το άνοιξε κάποιος πρώτα πάντα... αλλά, αν όχι, why not, να έχεις και ένα manga thread στο βιογραφικό σου. Εγώ ήθελα Berserk αλλά όταν γράφτηκα μου το είχαν ήδη φάει, λογικό με τόσο hype που έχει ;_; και οπότε πήρα Vagabond!
Ναι για το OP, ενώ Naruto ακούω τραβάει το σχοινί στο manga αντί να δώσει ένα καλό τέλος... άντε να δούμε!
EDIT: Lolz, υπάρχει ήδη thread βλέπω... κρίμα, next time! :'D
Ιούλ 04 2009 17:38
GkLoc → Zoro
Λές?Μπορει να το δοκιμάσω μετά...για το thread!
Καλα ανατροπες στο manga δεν λες τιποτα,χαμος γινεται,και τωρα ειμαστε ετοιμοι για το μεγαλο ΜΠΑΜ!
Ιούλ 04 2009 17:29
Zoro → GkLoc
[quote=GkLoc]Παναγια μου,σαρεσε η ten-ten?Καποιο προβλημα εχεις...Παντως στον τομεα των γυναικων δεν ειναι και τοσο πετυχημενο το Naruto,ολες που ανεφερες οταν μεγαλωνουν γινονται οπως ητανε,μονο η Hinata γινεται πολυ ομορφη!Παντως οσον αφορα γυναικες το Naruto ειναι πισω απο One Piece k bleach!
[/quote]Γιατί καλέ, τι έχει η κοπελίτσα;
[spoiler][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/9869/narutotenten0012.jpg[/IMG][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5376/tenten.jpg[/IMG][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/8986/tentennarutopartiibycar.jpg[/IMG][/spoiler]Μου θυμίζει κάτι kawai χαρακτήρες όπως την [URL="http://img115.imageshack.us/img115/8369/xianghuachaiinsoulcalib.jpg"]Xianghua[/URL] από το Soul Calibur, αν το έχεις παίξει ποτέ (είμαι undefeatable master στο παιχνίδι αυτό btw, ακόμη μέχρι σήμερα, ειδικά στο 2)!! :kawaii:
Πάντως για την Hinata παντού το ακούω αυτό, άντε να δούμε αν βελτιώνεται τόσο μετά! :congrats:
(και ναι, προτιμώ κι εγώ τις "ώριμες" του OP... ακόμη και του Bleach [SIZE=1]*Matsumoto*[/SIZE] :love:)
[quote=GkLoc]Oχι διοτι και το manga χαζεψε σε ενα σημειο(στα αρχικα του Shippuden),μετα πηρε τα πανω του και εβαλε κατι plot twists και πηρε τα πανω της η ιστορια αλλα και παλι ισαξια με OP ποτε![/quote]
Χοχο αυτά είναι, OP ftw! :wooi2:
Έριξα και μια ματιά στο manga thread και πάλι βλέπω uber ανατροπές [SIZE=1](με Buggy - αν και δεν είδα πολλά, απλά αναφορές)[/SIZE], Oda at his best!
Για το Vinland έριξα πάλι μια ματιά στο wiki αμέσως αφού σου άφησα το vm χτες και...
[quote=wiki]The presentation and style of the series has been compared by reviewers to the more realistically grounded segments of Kentaro Miura's classic dark fantasy manga Berserk.[/quote]... θα το έχω υπόψιν μου λοιπόν!! :oo:
[SIZE=1]Είναι και ευκαιρία να ανοίξεις thread, εάν δεν το έχει κάνει άλλος! :tensai:[/SIZE]
Ιούλ 04 2009 17:23
GkLoc → Tsunade-sama
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=Magenta]Xρόνια πολλά[/COLOR][/SIZE][/FONT] Tsunade-Sama
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg255/kyokaramaoh03/bleachboy.jpg?t=1246716531[/IMG]επλιζω να σου αρεσει και ο ulquiorra...:wis:
Ιούλ 04 2009 16:15
GkLoc → Zoro
[QUOTE=Zoro]Μπορεί να είμαι fan της, αλλά αυτό παραπάει! This is madness! (πλάκα πλάκα αυτές που μου άρεσαν πιο πολύ στην σειρά -μιλάω για εμφάνιση και όχι τόσο χαρακτήρα, μιας και δεν έχω δει πολύ- ήταν Sakura, Temari και Tenten από μικρές και Kurenai/Tsunade από μεγάλες... η Hinata δεν μου πολυάρεσε και η Ino ακόμη πιο λίγο!... εσένα; )[/QUOTE]
Παναγια μου,σαρεσε η ten-ten?Καποιο προβλημα εχεις...Παντως στον τομεα των γυναικων δεν ειναι και τοσο πετυχημενο το Naruto,ολες που ανεφερες οταν μεγαλωνουν γινονται οπως ητανε,μονο η Hinata γινεται πολυ ομορφη!Παντως οσον αφορα γυναικες το Naruto ειναι πισω απο One Piece k bleach!
[QUOTE=Zoro]Τέλος, αφού για το anime μιλάμε, αν δηλαδή είχαμε μια πιστότατη manga μεταφορά στην οθόνη θα έβαζες το OP ισάξια με αυτό τώρα; [/QUOTE]
Oχι διοτι και το manga χαζεψε σε ενα σημειο(στα αρχικα του Shippuden),μετα πηρε τα πανω του και εβαλε κατι plot twists και πηρε τα πανω της η ιστορια αλλα και παλι ισαξια με OP ποτε!
[QUOTE=Ζορο][SIZE=1][SIZE=2]Καλά αυτά το Peacemaker, Read or Die και Blue Seed που διαβάζεις/βλέπεις αυτή την περίοδο; Και τι ήταν ένα Vinland-κάτι-Saga που είχες για sig πριν λίγες μέρες (μια κατακόκκινη sig με έναν μικρό να κρατάει μαχαίρι αν θυμάμαι καλά);[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
Peacemaker ενα manga που διαβαζω αυτην την περιοδο,καλουτσικο δεν με τρελαινει,Read or Die ειναι μια σειρα(και OVA υπαρχουν)την οποια θελω να αρχισω,ειδα το πρωτο OVA και αν και ηταν πολυ Random τα πραγματα μου αρεσε αρκετα...το ιδιο και το Blue Seed!
To Vinland Saga τα σπαειιιιιιιιι,απ'τα πιο ωραια manga που εχω διαβασει,ειναι με Vikings και τετοια,εχει τρομερους χαρακτηρες μεσα,ασταματητη βια,ωραιο κλιμα.Ειναι ενας μικρος του οποιου ο πατερας ηταν πολυ καλος πολεμιστης(Ο καλυτερος ισως),και μια μερα καλεσανε τον πατερα του για μαχη,και τον ακολουθησε και ο μικρος,με λιγα η με πολλα ο πατερας του πεθανε για να σωθει αυτος,και μετα ο μικρος ακολουθησε αυτον που σκοτωσε τον πατερα του,και τωρα ειναι με στην ομαδα του(??)!Πριν απο καθε μαχη με αντιπαλα στρατευματα του λεει πηγαινε και φερε μου το κεφαλι του αξιωματικου,και θα μονομαχησουμε,ε το κανει και μετα μονομαχει...και αυτο γινεται για καμποσο,μετα παιρνει αλλη τροπη η ιστορια,εμφανιζεται και ενας Πριγκιπας που ειναι πιο Bishounen και απ'τον Griffith και εχει τρελο ενδιαφερον..
Δοκιμασε το καποτε..
Ιούλ 04 2009 12:01
Zoro → GkLoc
[SIZE=1]Spybot 2 - The Revenge! XD[/SIZE]
Έριξα μια ματιά και στο latest episode thread της σειράς... μόλις τελείωσαν τα fillers και τους βαλαν κι άλλο part-filler... αϊ ντεεεε!!! :hahaha:
9 επεισόδια με ξύλο Sakura; :|
Μπορεί να είμαι fan της, αλλά αυτό παραπάει! This is madness! (πλάκα πλάκα αυτές που μου άρεσαν πιο πολύ στην σειρά -μιλάω για εμφάνιση και όχι τόσο χαρακτήρα, μιας και δεν έχω δει πολύ- ήταν Sakura, Temari και Tenten από μικρές και Kurenai/Tsunade από μεγάλες... η Hinata δεν μου πολυάρεσε και η Ino ακόμη πιο λίγο!... εσένα; )
Τέλος, αφού για το anime μιλάμε, αν δηλαδή είχαμε μια πιστότατη manga μεταφορά στην οθόνη θα έβαζες το OP ισάξια με αυτό τώρα; :orly:
[SIZE=1] (δυσκολεύομαι να το πιστέψω! XD)
[SIZE=2]ΥΓ: Οι sigs πάνε κι έρχονται βλέπω, τώρα που δεν μπορείς να αλλάξεις ava! :hahaha:
(φοβερή η τωρινή σου πάντως!)
Καλά αυτά το Peacemaker, Read or Die και Blue Seed που διαβάζεις/βλέπεις αυτή την περίοδο; Και τι ήταν ένα Vinland-κάτι-Saga που είχες για sig πριν λίγες μέρες (μια κατακόκκινη sig με έναν μικρό να κρατάει μαχαίρι αν θυμάμαι καλά);[/SIZE]
[/SIZE]
Ιούλ 04 2009 06:43
GkLoc → Zoro
[QUOTE=Zoro]ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ NARUTO ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ FILLERS ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ MANGA ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ;[/QUOTE]
Αυτην την απορια εχουμε ολοι,πως γινεται ρε γαμωτο αυτο το πραγμα?Σου λεω τωρα ειλικρινα αμα το Shippuden δεν ηταν τοσο αθλιο οσο ειναι θα ειχα το Naruto ανετα ισαξια του One Piece,ομως κανει υπερβολικα τεραστια κοιλια σε ενα σημειο,και μετα τα οσα εγιναν και στα τελευταια Chapters δεν θελω ουτε να το βλεπω,εχει πεσει 15 επιπεδα απο τον πρωτο κυκλο...
Ασε που το Studio που το εχει αναλαβει το Shippuden νομιζουν οτι βγαζουν καινουργιο Dragonball Z,και καθυστερουν κατι χρονια μεχρι την επομενη ιστορια,δειχνουν τον αερα πως περναει,τουλαχιστον στο Dragonball Z βλεπαμε imba charachters και ξεραμε οτι θα βλεπαμε και τρομερο ξυλο μετα,ομως οχι να βλεπω για 9(!!!) επεισοδια την Sakura να πολεμαει,ΟΧΙΙΙΙΙ!
Ιούλ 03 2009 13:24
Zoro → GkLoc
:hahaha: True OP fan, μέχρι το μεδούλι! Παρ' ότι μια περίοδο νόμιζα θα σε χάναμε στους άλλους, τελικά έμεινες δικός μας! Αυτά είναι!!
OK, θα μιλήσω σαν το δω ολόκληρο τότε!! :riiight:
Ιούλ 02 2009 19:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται