Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Tea-chan

hehe Thanks a lot!:ureshii: Oριστε και η πηγη [[URL="http://danbooru.donmai.us/post?tags=Berserk&commit=Search"]Danbooru[/URL]],κανανε μια μικρη ανανεωση στα Berserk Fanarts και μολις το προσεξα την τσιμπησα αμεσως:kill4u: Κριμα που δεν μπορουμε (ακόμα) να βαλουμε avatars διοτι βρηκα και ενα που ταιριαζει με την υπογραφη απο Deviantart...:emptyonexg1:
Σεπ 03 2009 13:09
Φωτογραφία

Tea-chan → GkLoc

Είμαι ερωτευμένη με την υπογραφή σου και θέλω link με την πηγή, ευχαριστώ χαίρεται. Σοβαρά, τα σπάει.
Σεπ 03 2009 13:05
Φωτογραφία

GkLoc → D.Dragon

Yo D.Dragon η υπογραφη σου τα σπαει αγρια man.Αγαπημενος (Former)Shichibukai και των δυο μας ειναι ο κροκοδειλακιας... τσεκαρε αυτα τα fanart που τσιμπισα σημερα [SPOILER][IMG]http://danbooru.donmai.us/data/db73d823ebabde6ac53e39748831b7a7.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://danbooru.donmai.us/data/7480ab0a376dea324ec4f491645019de.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://danbooru.donmai.us/data/1b9f618af58a05abfa38f19ef194e6a2.png[/IMG][/SPOILER]
Σεπ 01 2009 16:13
Φωτογραφία

GkLoc → the goblin

χεχε Thanks,Vegeta FTW για παντα λεμεεε:hero:
Ιούλ 26 2009 13:06
Φωτογραφία

the goblin → GkLoc

τα σπαει το προφιλ σου ειδικα ο vegeta
Ιούλ 26 2009 12:58
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Καλη τυχη φιλε μου με το Naruto,μεχρι το 136 ξαναλεω ειναι επικο,μετα με το Shippuden γινεται lame as hell,ειναι σαν να βλεπεις πια αλλη σειρα,και οχι δεν φτανει το One Piece ουτο στο μικρο του δαχτυλακι,ειδικα που ΤΩΡΑ το One Piece manga εχει παρει τα πανω του,και οπως ειπε και ο Oda το One Piece θα αλλαξει και η επικοτητα θα ανεβει σε uber επιπεδα... Βασικα καλυτερα να εβλεπες κανα D Gray Man η Full Metal Alchemist παρα Ναρουτο αλλα anw,τα λεμε ξανα τον Σεπτεμβρη my friend,καλη τυχη με οτι κανεις σου ευχομαι...
Ιούλ 24 2009 00:49
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Αχά!! Εγώ ξεκίνησα το Naruto επιτέλους btw και ξαναβλέπω τα Chuunin exams, τρελή φάση, όπως μου είχε αρέσει πέρισυ, αν μη τι άλλο έχει γίνει με πολύ λεπτομέρεια για την δομή του κόσμου των ninja η όλη φάση και σε αντίθεση με το Zabuza arc, που μου φάνηκε αδύναμο για ξεκίνημα, τώρα έστρωσε! Ελπίζω ως το Σεπτέμβρη να το έχω δει όλο για να μπορώ να καταλάβω κι εγώ αν όντως χαλάει τόσο πιο κει!! (το OP δεν το περνάει με τίποτα, όπως είχα πει, μπορεί όμως να γίνει ισάξιο!) Καλό ταξίδι και πάλι λοιπόν, Brave Warrior of the Seas και τα ξαναλέμε σε κάνα μήνα, καλές διακοπές!! :joyful: ΥΓ: Θέλουμε και την συνέχεια του Golden Warrior μετά! XD
Ιούλ 24 2009 00:08
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Salonica da yo... Και ισχυει το κατω μυνημα,απο αυριο το βραδυ μαλλον...^__^
Ιούλ 23 2009 23:56
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Από που μπήκες και μας μιλάς τώρα, χαμένε sniper kingu; :P Άκυρο το κάτω μήνυμα δλδ ή ακόμη δεν έφτασες πατρίδα;;
Ιούλ 23 2009 23:53
Φωτογραφία

GkLoc

[SIZE=7]AWAY see ya all in september :drink: [/SIZE]
Ιούλ 23 2009 01:25
Φωτογραφία

Mad_Hatter → GkLoc

Καλα, το τελος ηταν απο τα πιο ηλιθια πραγματα που εχω δει στη ζωη μου, ειχα αρχισει να ξενερωνω απο το manga Και λιγο πιο πριν, αλλα αυτο ηταν η υπερξενερα. [SPOILER=naruto manga] Και δεν με ενοχλησε τοσο που πεθανε, γενικα οταν πεθαινουν αγαπημενοι μου χαρακτηρες δε με πειραζει, αλλα να ειναι ωραιος θανατος, οχι αυτη η παπαρια. [/SPOILER]
Ιούλ 16 2009 00:55
Φωτογραφία

GkLoc → Mad_Hatter

Thanks man... Its a nice tribute to the God Pain/Pein οπως και να τον λενε,he is awesome,με τις δικες του τρομερες ιδεολογιες και πιστευω του,[SPOILER=Naruto manga spoiler]κριμας το τι εγινε στο τελος ομως,ξενεραααααααααα...[/SPOILER]
Ιούλ 15 2009 23:51
Φωτογραφία

Mad_Hatter → GkLoc

dude i love your sig.
Ιούλ 15 2009 23:36
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → GkLoc

To Sasuke Arc εχει ηδη αρχισει απο το επεισοδιο 113 ;) Have fun!!!
Ιούλ 10 2009 00:28
Φωτογραφία

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Thanks για τα infos,οποτε μολις μπει αυγουστος το Shippuden παιρνει τα πανω του,μιας και απο οτι καταλαβα μετα το Kakashi Gaiden θα μας δειξει και το τρομερο Sasuke Arc...:nod: Tι συγνωμη ρε,και να πηγαινε και σε μενα δεν με πειραζε,μιας και ουτε το δικο μου ποστ ηταν πολυ κατανοητικο(οπως ολα μου σχεδον):'D Αντε καιρος να ξαναπιασω και το Shippuden μιας και απογοητευτηκα παλια τρελα με την αργη του εξελιξη,αλλα αυτο το αρκ δεν το χανω με τιποτα animated...:bike: See ya around mate.
Ιούλ 09 2009 23:57