Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Ρε εδώ ίσως να μιλάμε για ένα complete remake,θα είναι έπος πραγματικά άμα γίνει πραγματικότητα αυτή η καινούργια σειρά.... Τέλειο το καινούργιο σου σετακι,το υπερλατρευω ........NOT!!! Άντε με το καλό να αρχίσεις το manga και να ξεκολλήσεις απ'τα μέτρια πράγματα....
Sep 08 2009 00:06
Photo

Zoro → GkLoc

OMG χαμπάρι δεν είχα πάρει!! Μακάρι να βγει season 2 να χαρούμε την συνέχεια, αλλά και να μην βγει με το manga είμαστε υπερκαλυμμένοι! :P (αν βγει θα έχω πολύ περιέργεια για την φωνή του Puck πάντως!) Και ναι χτες το βράδυ είδα που όλοι άρχισαν να αλλάζουν avatars και κατάλαβα ότι φτιάχτηκε το ζήτημα, οπότε έκανα κι εγώ την αλλαγή μου, με κάτι επίκαιρο και που ξέρω σ' αρέσει πολύ (emo power!) XD Ώστε αυτό ήταν το περιβόητο νέο σετ, μεγιές GK, Guts = σταθερή αξία! :P ΥΓ: Με πείσατε τελικά! Σύντομα θα ξεκινήσω και το OP manga να δω πόσο υπερτέλειο γίνεται πιο κει! Πάντως με το Naruto έχω κολλήσει πολύ τελευταία! :P
Sep 07 2009 19:28
Photo

GkLoc → Zoro

Αυτο το ειδες? [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7561[/url] Επισης επιτελους φτιαχτηκε το προβληματακι με τα avatars,ειχα μεινει 5 μηνες με το ιδιο(το τιποτα)
Sep 07 2009 10:52
Photo

GkLoc → Zoro

Oda - Kami θα επρεπε κανονικα να τον λενε... D.Gray Man διαβασα 4 volumes,τρομερο με πολυ ωραιες μαχες και χαρακτηρες,μου την σπαει λιγο ο rival του Allen διοτι εχει γυναικο-εμφανιση (ξερεις ποσο τους μισω αυτους) αλλα οι υπολοιποι δινουν ρεστα... Επισης οι θανατοι σε αυτο το manga πανε συννεφο,πολλους θανατους εχω δει μεχρι τωρα και πολυ βια που μπορει να ειναι και υπερβολικο για Shounen (imo)!Αξιζει παντως πραγματικα να το δεις,δεν ξερω για το Anime,αλλα το manga τα σπαει αγρια....
Sep 04 2009 16:38
Photo

Ephialtes → GkLoc

[quote]Τωρα πραγματικα τα ειδα ολα...[/quote]Oχι, δεν εχεις δει τπτ ακομα:P
Sep 04 2009 14:27
Photo

Zoro → GkLoc

Oda-sama θες να πεις! Καλώς, σχεδόν με πείσατε... και δεν είμαι μεθυσμένος, πρώι είναι, ελπίζω να μην είναι παραλήρημα διαβάσματος!! Θα συνεχίσω και Naruto μέχρι τέλους για να δώσω την άποψή μου κι εκεί!! Όσο για την sig, αναρωτιέμαι πολύ και ποιο είναι το ava που θες να συνδυάσεις... κάποια στιγμή θα πεις από msn!! ΥΓ: D.Gray-man διάβασες τπτ; Καλό;
Sep 04 2009 12:43
Photo

GkLoc → Zoro

Εισαι σε καλο σημειο τι να σου πω,αμα σαρεσαν τα πρωτα 50 επεισοδια του Shippuden (που εγω προσωπικα δεν τα αντεχα με τιποτα)τοτε μια χαρα εισαι,μετα γινεται επικο σε μερικα σημεια πραγματικα,μαχες με Akatsuki και διαφορα,θανατους γαματων χαρακτηρων ομως σε ενα συγκεκριμενο αρκ τα εχασε στο τελος ο Kishi και εκανε οτι να'ναι,μετα απο αυτο τα εχει χασει τελειως παντου,ουτε ενδιαφερον εχει πια το manga ουτε τιποτα,εμφανισε και δυο χαρακτηρες λες και βγηκαν απ'το Smackdown ηταν.....Γενικως εχει πεσει πολυ το Naruto στα τελευταια! Απ'την αλλη το One Piece καθε εβδομαδα γινεται ακομα και πιο επικο το manga,ο Oda σε 17 σελιδες δειχνει τα ΠΑΝΤΑ,απ'την αλλη ο Kishi δεν δειχνει ΤΙΠΟΤΑ,το manga του One Piece το θεορω πια πολυ πιο ανωτερο απ'το Anime,και το One Piece πια without a single doubt,ειναι το πιο κορυφαιο Shounen που υπαρχει... Thanks για τα comments για την sig...^__^
Sep 04 2009 12:33
Photo

Zoro → GkLoc

lol, με πρόλαβες, κι εγώ vm σου άφηνα τώρα!! XD
Sep 04 2009 12:23
Photo

Zoro → GkLoc

[QUOTE=GkLoc]Τωρα πραγματικα τα ειδα ολα...[/QUOTE] Spybot-kun, καιρό είχα να σε δω κι εσένα, καλώς επέστρεψες ή γενικά, βρήκες νετ!! Ήθελα κι εγώ να σχολιάσω την sig σου, η πρώτη που βλέπω όπου η διαφορά στην coolness ανάμεσα σε Guts και Griffith είναι μεγάλη, εδώ ο Guts είναι πολύ πιο imba!! Και ναι, μετά τον Rin το πειρατικό πλήρωμα μεγαλώνει... μην πεις ότι τα είδες όλα μέχρι να με δεις και μένα να πιάνω το manga, ίσως μετά την εξεταστική!! (μα καλά πόσο πέφτει το Naruto πιο κει; εγώ κοντά στο 50 του Shippuuden που είμαι μου αρέσει πολύ και το 'χω πολύ κοντά στο OP και τώρα όλοι το θάβουν... yare yare... mendoxe!)
Sep 04 2009 12:21
Photo

GkLoc → Zoro

Yo marimo,long time no see.... Read the manga,it's freaking Epic!
Sep 04 2009 12:16
Photo

GkLoc → Ephialtes

"Long time no see, Zoro-kun Τι πας και θυμασαι και 'συ τωρα, Naruto εχω κατι μηνες να δω. Δεν μου αρεσει καθολου πλεον. Με το One Piece δε, εχω φαει τρελο κολλημα.:D" Τωρα πραγματικα τα ειδα ολα...
Sep 04 2009 12:14
Photo

GkLoc → Sponis

"Οπότε δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μπει στους κανόνες ότι όποιος κάνει εγγραφή θα στήνει και ... πισινό... για τα περαιτέρω... Όλοι I agree θα πατήσετε..." Respect απλά,:nod::nod::nod:έγραψες με αυτήν την ατάκα,και ειναι και η άσχημη αλήθεια...δυστηχώς.
Sep 04 2009 11:37
Photo

Tea-chan → GkLoc

Card Captor Sakura... :P Στις προηγούμενες σελίδες είχε μια της Sakura ντυμένη Guts. Καμένο... XD
Sep 03 2009 17:34
Photo

GkLoc → Tea-chan

Ok μια ασχετη ερωτηση... CCS?:nosey:
Sep 03 2009 13:51
Photo

Tea-chan → GkLoc

OMG... το fanart σ'αυτόν τον λογαριασμό είναι άπαιχτο! CCS σαν Gatsu...!!! XDXDXDD
Sep 03 2009 13:33