Community Status Updates
GkLoc → dOOpLiSSaKoS
Αν ετρεμε λεει,κοιτουσε 3 φορες το χαρτι που σημειωνε τι ωρα πηγα εκει για να σιγουρευτει οτι του ελεγα σωστα τις ωρες που ημουν εκει...
Ασε και που απο μπουρμπουαρ αμα εβγαζα 2 ευρω χαιρομουνα,οι Σητειακοι ειναι τρελοι τσιγκουνιδες,δεν σου εδιναν μπουρμπουαρ με τιποτα,8 ωρες δουλευα και 2 ευρω εβγαζα μονο μπορμουαρ μεσο ορο,μια φορα ειχαν ερθει κατι αγγλοι και μου εδωσαν 20 ευρω(?) μπουρμουαρ,ενω αυτα που πηρανε κανανε 4 ευρω,αυτοι ειναι πελατες...
Jun 23 2009 14:22
dOOpLiSSaKoS → GkLoc
Σκατά δηλαδή...
Εμένα πάλι καλά με έβαζε, αυτή ήταν η παρηγοριά μου! Αυτό με κρατούσε στη δουλειά! Μπορεί να με πηδούσε αλλά με πληρώνε!! xD
Δεν μου λες, όταν ήταν η φάση να στα στάξει, το χέρι του έτρεμε καθόλου ? :P
Jun 23 2009 13:19
GkLoc → dOOpLiSSaKoS
'Eνσημα?τι ειναι αυτo,τρώγεται?
Χεχε,πλάκα κάνω,αν και δεν ειμαι σιγουρος που στο λεω αυτο,σε κανεναν δεν εδινε ενσημα,σε Beach Bar δουλευα,δεν ξερω στα αλλα πως κανανε,αλλα ενσημα σε κανεναν δεν εδινε,μολις τελειωνες του ελεγες ποσες ωρες δουλεψες,σε πληρωνε και εφευγες,ετσι πηγενε η δουλεια...
λολ για την μπλουζα!XD
Jun 23 2009 10:11
dOOpLiSSaKoS → GkLoc
Κατάλαβα, κατάλαβα καλοκαίρι και η ******* στο κόκκινο!!
Έγω όταν δούλευα πωλητής σε ένα μαγαζί με ρούχα δεν άρεσε στο αφεντικό το ντίσιμό μου και καλά δεν ήταν στα πλαίσια τις ηλικίας μου μη χέσω!! Άφου μου έβγαλε την πίστη στο τέλος βρήκε και μου έδωσε ένα small νούμερο μπουζάκι που δήθεν με έκανε πιο κυρίλα...εντομεταξύ μόνο που δεν σχιζόταν όταν το έβαζα! ΡΕ σε λέω δεν ανέβαιναν τα χέρια μου..πύκρα! Κάνε δουλεία τώρα...ζώα οι περισσότεροι στον ιδιωτικό τομέα!!
Τουλάχιστον είχες ένσημα?
Jun 22 2009 18:53
GkLoc → dOOpLiSSaKoS
Δηθεν χαλαω το image αμα βαλω καπελο καταλαβες,μονο τα γυαλια ηλιου με σωζανε...
Ασε μια μερα την κοπανησε το αφεντικο για λιγο,και πηγα διπλα στο τουριστικο και πηρα ενα Straw Hat διοτι δεν την παλευα,οποτε εβλεπα οτι ελειπε το εβαζα,ομως μου το πηρε ο αερας την τριτη μερα και εκανε μπανακι το καπελακι και χαλασε Τ_Τ
Jun 22 2009 17:35
dOOpLiSSaKoS → GkLoc
Επείδη είμουν και εγώ σε μία παρόμοια κατάσταση με σένα, μήπως γίνεται να μου πεις τον λόγο που δεν σε άφηναν να φοράς καπέλο? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω!!
Jun 22 2009 17:07
GkLoc → Scorpion
To Kai ειναι η σειρα Z χωρις τα Φιλερς,ειναι πιο επικο απ'το Z αλλα εχουν βγει μονο 10 επεισοδια μεχρι τωρα και εχουν καλυψει 25 σχεδον απ'το Ζ!
Αυτο το κανανε για να γιορτασουνε την 20η επετειο του Anime!
Jun 15 2009 23:21
Scorpion → GkLoc
αληθεια ρε συ?πωω ελεος καλα ,θα τελειωσω το dragonballz δν παω στο gt. το dragonball kai το χεις παρακολουθηδει καθολου?
Jun 15 2009 16:48
GkLoc → Scorpion
Τι λες ρε,μην δεις το GT,ειναι FILLER ολοκληρο και αναξιο της επικης σειρα που ηταν το Z,δεν αξιζει να το δεις πραγματικα...
Jun 14 2009 22:59
GkLoc → Scorpion
Ναι ρε μια χαρα θα το καταλαβεις μην ανυσηχεις,απλως αμα εβλεπες το πρωο θα σε βοηθουσε να γνωρισεις καλυτερα τους χαρακτηρες,τιποτα αλλο...
Jun 14 2009 17:21
Scorpion → GkLoc
Γεια χαρα gk τι λεει ,πως πας??Ξερεις επειδη τελειωνω το berserk ελεγα να αρχισω κανα dragonball,αλλα στο dragonball ειναι πολυ μικροι και ηθελα να σε ρωτισω αν αρχισω το dragonball z θα το καταλαβω αν δν εχω δει το κανονικο?
Jun 14 2009 16:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed