Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → GkLoc

*αποχαυνώνεται από το avatar & sig* Άρχισες το Skip Beat;;;;;;;;;;;:terror2: Καλά έκανες! Σε περιμένουμε στο thread!:congrats:
Sep 14 2009 11:43
Photo

tsintori → GkLoc

Tι γίνεται gk;;;; Ξεκινήσατε ε;
Sep 14 2009 00:31
Photo

Melkor → GkLoc

+666 to what Kenny said. plus, give kare kano manga a shot. πιο ολοκληρωμενο. παντως ουτε εγω το περιμενα ποτε να σε δω ετσι. περιμενω με ανυπομονησια το νεο σετακι Gutts. Edit: κοιτα πανω σε τι επεσα μολις ... [spoiler][IMG]http://elis.imouto.org/sample/6fa85411cdb06f0464ab83b25d13a104/moe%2095668%20sample.jpg[/IMG][/spoiler]
Sep 13 2009 20:11
Photo

GkLoc → Kenny

Μπήκε στην λίστα μου το Lovely Complex,σε εμπιστεύομαι εσένα σε θέματα προτάσεων διότι άλλο ένα Anime που μου προτινες έγινε απ'τα αγαπημένα μου(Perm Power da yo),έφυγε για download λοιπόν.... Νομίζω καταλαβαίνω αυτό που λες,είχα πιάσει μια φορά το MARS το manga(δεν ξέρω άμα έχει βγει και σε Anime),και έχω να πω ότι διάβασα 3 volume τσακ μπαμ και μάρεσε :himitsu:Μετά όμως έφυγα για διακοπές και το ξέχασα τελείως,ίσως να το ξαναπιάσω και αυτό τώρα όπου να'ναι... Για να δούμε πως είναι ο κόσμος των Shoujo!:drink:
Sep 13 2009 01:55
Photo

Kenny → GkLoc

Zoro pwned! :hahaha: Anyway, στη δική μας συζήτηση... καλά κάνεις και δοκιμάζεις shoujo, και εξίσου καλή επιλογή το Skip Beat (πρέπει να το ξεκινήσω κι εγώ κάποια στιγμή, έπειτα από τόσα καλά σχόλια που έχω ακούσει). Πάντως, μιας και είπες ότι δυσκολεύεσαι να μπεις στο shoujo genre και droppάρεις σειρές στη μέση, θα σου πω την πρώτη shoujo σειρά που με κέρδισε, και με έκανε να θέλω να ασχοληθώ περισσότερο. Λέγεται Lovely Complex, και αξίζει να την δοκιμάσεις το συντομότερο δυνατόν. Απλά να ξέρεις ότι, καθώς θα δοκιμάζεις περισσότερα έργα, θα φτάσεις σύντομα στο συμπέρασμα ότι τα shoujo manga είναι κατά κανόνα πολύ καλύτερα από τα shoujo anime. ;)
Sep 13 2009 00:56
Photo

Zoro → GkLoc

:hahaha: OK καλή απάντηση!!
Sep 12 2009 23:58
Photo

GkLoc → Zoro

Απο Skip Beat προερχεται ο τυπας,και πιο emo απ'τον δικο σου παντως δεν παιζει να ειναι...xP
Sep 12 2009 23:30
Photo

GkLoc → Kenny

what?Δεν ξερω τι υπονοείτε κύριε Kenny... Οχι,χωρις πλακα τωρα,ειμαι ετοιμος να αρχισω το Skip Beat,εχω ακουσει πολυ καλα λογια και ελπιζω να δικαιοθω αμα το δω,διοτι μεχρι στιγμης ουτε ενα Shoujo δεν εχω καταφερει να δω μεχρι το τελος μεχρι στιγμης,ο τυπας στπ σετακι μου ουτε καν ξερω ποιος η τι ειναι,ενω εψαχνα εικονιτσες προτιμησα να βαλω αυτον παρα την κοπελα της σειρας,i still hate bishonen though...
Sep 12 2009 23:26
Photo

Zoro → GkLoc

Updates! XD [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=337872#post337872[/URL] Από που προέρχεται αυτό το νέο emo set που έκανε ακόμη και τον Kenny να το παρατηρήσει btw; :P
Sep 11 2009 23:13
Photo

Kenny → GkLoc

How are the mighty fallen... Και ναι, στο setάκι σου αναφέρομαι. :hahaha:
Sep 11 2009 21:43
Photo

Zoro → GkLoc

Lawl καλά αν είναι έτσι θα του ρίξω μια ματιά και θα το πιάσω από αρχές Shippuuden κάπου!
Sep 08 2009 10:56
Photo

GkLoc → Zoro

Γιατι να πιασεις το manga απ'την αρχη?Πας καλα?Δεν εχει καμμια διαφορα,εχω διαβασει τα πρωτα 10 Volume,πουθενα δεν εχει διαφορες σχεδον,απλως στο Shippuden παει υπερβολικα αργα το anime και σου διημιουργει διαφορετικη αισθηση απ΄το manga...
Sep 08 2009 10:52
Photo

Zoro → GkLoc

Δεν νομίζω να πηγαίνει τόσο απλά, μια εταιρία δεν μπορεί να αρχίζει μια σειρά και να την αφήνει κάθε 2 και 3 που δεν έχει υλικό και να την ξαναξεκινάει σαν μαζευτεί, εκτός κι αν βάλουν fillers, που δεν θέλουμε! (βέβαια θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την ιστορία από το παιχνίδι για το Dreamcast που ήταν filler και απίθανη, αλλά πέραν αυτού δεν ξέρω κι εγώ τι αποτέλεσμα θα είχε) Οπότε μάλλον το πιο πιθανό θα ήταν να βγάλουν OVAs και να πηγαίνουν με το πάσο τους, αλλά σε αντάλλαγμα να βλέπαμε μεγάλα κομμάτια ιστορίας και όχι επεισόδια, κόντα στο 1 Volume κάτι! Με την αδελφή του; :hahaha: Δεν το είχα δει την πρώτη φορά!! Ααα ώστε αυτή ήταν η μάχη με την Sakura που κράτησε 9 eps! Ναι όντως ήταν κάπως lame, ειδικά εκεί που άρχισε να χρονομετράει ανάποδα για να πετύχει τον Sasori πριν την πιάσει το δηλητήριο, καθώς και άλλα 1-2 σημεία (reincarnation technique μιας δηλητηριασμένης και ετοιμοθάνατης γιαγιούλας που έσωσε 2 άτομα μάλιστα και όχι ένα το βρήκα πολύ βολικό και lame, όπως και το να μεταφέρεται η "καρδιά" του Sasori σε όποιο σώμα θέλει αυτόματα και να πετάει, έλεος δλδ εκείνο το κούτσουρο που έβρισκε ενέργεια να ζει; ) που θα σχολιάσω στο thread όταν το τελειώσω, αλλά είχε και κάποια θετικά που βρήκα, όπως ότι δεν νίκησε έναν Akatsuki μόνη της αλλά με την βοήθεια της Chiyo που γνώριζε την τεχνική του Sasori και τουλάχιστον ήταν 2 εναντίον 1, οπότε το έσωσε κάπως, όχι όπως την Nami που αν και η πιο άσχετη νίκησε μια CP9 μόνη της! Anw όταν φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο up to date θα πιάσω και το manga από το 0 γιατί θέλω να δω τις διαφορές με το anime, αλλά αυτό θα φύγει γρήγορα ευτυχώς!
Sep 08 2009 10:47
Photo

GkLoc → Zoro

Μωρε ας το κανουνε,φτανουνε το manga και το σταματανε,σε χαλαει?Εμενα παλι καθολου,ενα complete remake με οπως ηταν κανονικα στο manga τα πραγματα και οχι οπως την παλια σειρα που κοψανε ποσα γεγονοτα και πραγματα....:yellowcard: Ακομα καλυτερα αμα τα βγαλουνε σε OVA's.... Ο emo Itachi μαρεσε μονο στην μαχη του με την αδελφη του[manga],απο εκει και μετα θεορω οτι ειναι χαρακτηρας με υπερβολικα πολλα plotholes στο παρελθον του(να μην λεμε μονο οτι ο Franky εχει...) Το Shippuden ειναι αθλιο,end of story,ουτε ενας χαρακτηρας καινουργιος δεν μαρεσε,οι Akatsuki ειναι παρτον ενα χτυπα τον αλλο,σερνοντουσαν σαν τον γυμνοσαλιαγκα τα επεισοδια και μα θεε μου πως αντεξες 9(!!!) επεισοδια μαχη Sakuras:terror2::terror2::terror2:
Sep 08 2009 10:26
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι το καλό είναι ότι έχουν υλικό για χρόνια, όμως εφ όσων δεν έχει τελειώσει το manga με τους ρυθμούς του Miura αργά ή γρήγορα θα τον φτάσουν, και μετά; :frozen: Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κάνουν με OVAs όπως το Hellsing Ultimate και να τις βγάζουν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα! :hahaha: μέχρι το NOT το είχα χάψει ότι σου άρεσε το σετ μου, όμως αφού σου άρεσε ο emo Itachi σε σένα που δεν πας τέτοιους αυτό τα λέει όλα πια! :P Πάντως το shippuuden πως και το θάβεις τόσο; Πέραν των fillers, που είναι πολύ λιγότερα από το πρώτο Naruto, δεν έχει γίνει πιστά η μεταφορά; Γιατί ως τώρα μουσικές, σχέδια κλπ μου φάνηκαν μια χαρά!
Sep 08 2009 00:28