Community Status Updates
GkLoc → Zoro
Στο οτι και οι δυο τους μοιαζουνε υπεραρκετα εχεις δικιο,η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας καταφερε να παρει εκδικηση απο αυτον που ηθελε(μετα τι εγινε doesn't matter) ενω ο αλλος εκατσε και ειδε αλλον να του την παιρνει για αυτον,για αυτο ο Vegeta ειχε τετοιο τρελο κολλημα με τον Goku και κομπλεξ που ητανε ανωτερος ο Goku,και η αλλη διαφορα ειναι οτι ο ενας εγινε τελειως Imba ενω ο αλλος εμεινε σε ολοκληρη την σειρα πισω απ'την πλατη του πρωταγονιστη(και αλλος λογος να μυξοκλαιει)Η φαση ειναι οτι ο ενας αν και πιο αδυναμος παντα ειχε τα κοτσια και την εγωιστικοτητα του που δεν εχανε με τιποτα,ενω ο αλλος μολις ειδε να τον ξεπερνανε σε δυναμη αρχισε τα μυξοκλαματα,η μονη φορα που εκλαψε ο Vegeta ηταν οταν νομιζε οτι θα πεθαινε απ'τον Frieza,επισης μην ξεχνας στην τελικη μαχη με τον Buu πολυ μεγαλο μερος της νικης τους ηταν με την στρατηγικη και τα κοτσια του Vegeta,και αυτος ο χαρακτηρας εχει απλως απιστευτο Charachter Development που φαινεται με το περασμα της σειρας(ειδικα στο τελος),την καλυτερη δουλεια ειχανε κανει πανω σε αυτον και τον Gohan....,οχι σαν τον αλλο που πηγε με τον Ororchimaru και εγινε ο "The Darkness",του παει παντως,emo,darkness,you know....
Ναι υπαρχει μια κλικα εναντιον του Sasuke,Nαι ποτέ δεν θα ειναι καλη εποχη για τους emo....
To Skip Beat οντως ειναι πολυ καλο και μαρεσει αρκετα επειδης εχει και κομωδια μεσα του,και οι voice actor τα σπανε σε μερικες φασεις....
All hail the Dark Prince!
Sep 20 2009 11:29
Zoro → GkLoc
Copy pasta από τα όσα έγραψα και στου Rin (ναι, θέλω να δω τι θα απαντήσεις [SIZE=1][s]ειδικά[/s][/SIZE] κι εσύ εδώ :twisted:):
Vegeta-Sasuke:
- και οι 2 badasses
- και οι 2 short-tempered και που μισούν τον πρωταγωνιστή
- και οι 2 με ψυχολογικά προβλήματα που αφορούν την απώλεια της οικογένειάς τους και με δίψα για την επαναδημιουργία της "φυλής-φαμίλιας" τους
- και οι 2 με δίψα για δύναμη (μην ξεχνάμε, ο ένας πήρε το [B]M[/B]ajin powa και ο άλλος το Cursed Seal για γρήγορο power up από έναν εχθρό που δεν είχαν σκοπό να υπακούσουν)
- και οι 2 αγαπάνε την κλάψα όταν χάνουν από τον εχθρό
- μοναδική διαφορά: ο ένας είναι emo και ο άλλος punk :hahaha:
Κι όμως με το προηγούμενο avatar μου οι κριτικές ήταν αρνητικές, ενώ με αυτό θετικές (ξεχώρισε και γρήγορα)... οπότε η ερώτησή μου είναι, υπάρχει κάποια κλίκα εναντίων του Sasuke ή δεν είναι καλή εποχή για τους emo; :orly:
Το σε καταφέρανε πήγαινε στους εμούς btw, μιας και αυτό πρέπει να είναι το τρίτο σου emo set, μαζί με το προηγούμενο και αυτό του Sasuke που είχες βάλει στο άλλο forum. :hehehe: ... πάντως για το Skip Beat! έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, οπότε για να τράβηξε και σένα να το δεις πρέπει να είναι όντως άξιο προσοχής!
And once again, [s]kakarotto[/s] Vegita rulz! Μην ξεχνάμε ότι το έχω και [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=82&pp=10&page=2"]δηλώσει[/URL]! XD
Sep 20 2009 04:18
GkLoc → Rayleigh86
Υο Dark King,βλεπω εισαι τεραστιος One Piece Fan,welcome to the forum Nakama!
Εμμμ θα σου προτεινα να βρεις καπια λυση στο προβλημα με τα Greeklish διοτι αργα η γρηγορα θα στην πουν αγρια μερικοι απο εδω μεσα,αμα βρω καμμια λυση εντωμεταξυ θα σε ενημεροσω!^__^
Sep 19 2009 22:59
GkLoc → Zoro
E οχι και Emo ειπαμε,και ναι απο Skip Beat ειναι οπως πολυ σωστα υποθεσες,με καταφεραν;Δεν ξερω τι θελετε να πειτε κυριε παντως εχω να πω οτι το Skip Beat μαρεσει αρκετα και θα ειναι το πρωτο μου Shounjo που θα δω ολοκληρωμενο(πιστευω)!
Το καινουργιο σου Vegeta Prince of Saiyans σετακι σου τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!
Sep 19 2009 22:09
Zoro → GkLoc
Hope you like my new prince of saiyans set, το βρήκα σε ένα forum! Πότε πρόλαβες να το δεις; :P
Το προηγούμενο avatar είναι ένα νέο σχέδιο που ήθελα να βάλω (με Hidan από Akatsuki, μιας και μου άρεσε πολύ σαν κακός), αλλά δεν μου πέτυχε καλά το crop, οπότε θα το αφήσω για μελλοντική φορά!
Καλά πάντως εσύ από emo set ξανά σε emo set (skip beat να υποθέσω πάλι; ); Μπας και τελικά σε καταφέραν; XD
Sep 19 2009 19:44
GkLoc → Zoro
WoW,Vegeta sig?Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeeeeee....
Τι ειναι αυτο το avatar ρε?
Sep 19 2009 14:49
GkLoc → Zoro
Απο εκει που ειχαμε 3 ατομα με Sharingan,ξεπεταχτηκε και αλλος ενας ακυρος με Sharingan και αυτος,ενταξει κατι παιζει πισω απο αυτο,αλλα ηταν lame...
Ο Kishi τελευταια τιποτα δεν μπορει να πασαρει καλα,το πως κατεστρεψε την ιστορια στο προηγουμενο αρκ δεν θα του το συγχωρεσω ποτε,αμα δεν το εκανε αυτο,ανετα θα ελεγα οτι το Naruto ειναι ισως και ισαξιο του One Piece,αλλα κανοντας αυτην την παπαρια και το οτι το One Piece γινεται ολο και πιο επικο ανα εβδομαδα δεν τα συγκρινω καν τωρα...
Μισω ΟΛΟΥΣ τους Akatsuki,μονο ο Pein μαρεσε καπως καμποσο και αυτο διοτι ηταν δικαιολογημενος και ειχε δικες του ιδεολογιες,δεν ηταν ακυρος ας το πουμε χωρις λογο δηλαδη να κανει οτι κανει,οι υπολοιποι για μενα ηταν παρτον ενα χτυπα τον αλλο,ειδικα Sasori k Deidara,οι γκομενοφατσες,μου την δινανε τοσο πολυ στα νευρα στο Anime,ειδικα ο Deidara με το "hmmm" του και ο ελεος Sasori με την 9επεισοδη μαχη του που εχασε κιολας απ'την γιαγια και την Sakura...
Οι κακοι του One Piece ειναι μακραν πιο επικοι,οσους δεν ανελυσε ο Oda και δεν εδειξε γιατι κανουν αυτα που κανουν ειμαι σιγουρος θα το κανει στο μελλον (οπως με τον Croc),σε σχεση με αυτους του Naruto πιστευω ειναι μιλια μπροστα σε στυλακι και πρωσοπικοτητα....
Και ευχαριστω πολυ για το δωρακι!
Sep 16 2009 16:39
GkLoc → Scorpion
Δεν κανει τιποτα mate,ομως προσεχε διοτι μαζι με το spoiler ξεπερναει τα 250 pixels...
Sep 16 2009 16:29
Zoro → GkLoc
Once a Pirate, Always a Pirate! :P
Αν και ως τώρα μ' αρέσει πολύ το Sharingan, απ' όσο είδα πιο κει:[spoiler=Naruto manga]έχουν αρκετοί το Mangekyou, σε Super Saiyan φάση, που στην αρχή δεν το 'χε κανένας, μετά ένας και μετά όλοι (και ο καθένας με δικό του σχέδιο) και αυτό με ψιλοχάλασε γιατί όσο πιο πολλοί το έχουν τόσο υποβαθμίζεται η αξία του. Then again, μπορεί να το πασάρει καλά ο Kishi, σαν πρώτη εντύπωση που το spoilαρίστικα δεν μου άρεσε απλά.[/spoiler]Τα μάτια και η φάση του Luffy μοναδικά ενώ, τον πάω πολύ όταν θυμώνει!!
Προς το παρόν είμαι στο 81 του Shippuuden με τον Hidan και τον Kakuzu και το περιστατικό με τον Asuma. Η αλήθεια είναι ότι, συναισθηματικά μιλώντας, δεν έχω δεθεί τόσο με τους χαρακτήρες όσο στο OP, πχ αυτό που έπαθε ο Asuma και που κλασικά έπρεπε να πεθάνει αμέσως ενώ τον φάγαμε σε ένα ολόκληρο επεισόδιο να λέει τα τελευταία του λόγια δεν με τρέλανε, ίσως και επειδή δεν είχα δεθεί μαζί του εξαρχής, ούτε χάρηκα όμως.
Η όλοι φάση είναι οι κακοί όμως, δεν έφταναν Sasori, Deidara, Itachi και Kisame, τώρα και οι Hidan και Kakuzu πολύ imba που είναι τόσο αδίστακτοι και σκοτώνουν stylishly!
Ο Rin μου 'πε ότι πιο κει χαλάνε όμως οι Akatsuki, σου φάνηκε κι εσένα έτσι; Προτιμάς αυτούς του OP κι εδώ (Croc, Admirals κλπ); :P
PS: And a small gift, fellow kaizoku! Πορώθηκα αυτές τις μέρες να κατεβάζω και να ακούω τα OST από τις ταινίες του OP, μιας και παλιά είχα κοιτάξει μόνο τα soundtracks της σειράς. Πολλά απ΄αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί και στην σειρά, ενώ η 7η ταινία μάλλον είχε τα καλύτερα κομμάτια. Μάζεψα 7 από αυτά που ακούω αυτές τις μέρες και πιστεύω ότι τουλ 1-2 θα τα ακούσουμε σύντομα στο τωρινό αρκ στο anime (ID)!
Το "The, The, The Strongest" btw είναι το original τραγούδι που παίχτηκε στην Zoro-Kuma φάση στο anime και είχα φάει τον κόσμο να το βρω τότε, γιατί αυτό που είχα βρει (Luffy's Fierce Attack) δεν είναι το κανονικό. [URL="http://rapidshare.com/files/280888243/OP_Songs.zip.html"]N'joy! ^^[/URL]
Sep 16 2009 16:25
Scorpion → GkLoc
Pwww τελεια sig τhnx την εβαλα κιολας πραγματικα τελεια γραφει και scorpion επανω thnx !!!!!!!!!!!Ευχαριστω Gk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 16 2009 16:24
GkLoc → Scorpion
Σαν αυτα που βλεπει η αδελφή σου και παραξενευεσε πως τα βλεπει,κατι τετοια αρχισα για να δω πως ειναι,...
τεσπα σου εχω ενα δωρακι...Hope you like it
[spoiler][IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll172/GkLoc/Demon_king_of_baseball_by_Ultimate_.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Sep 16 2009 16:17
Scorpion → GkLoc
Οταν λες παραξενες? :P ....Τεσπα οντως μοιαζουν τα γουστα μας και γενικα εγω γουσταρω ανιμε που να χουν πολλη δραση αλλα και που παιρναν καποια μυνηματα ταυτοχρονα οπως για την φιλια κτλ κτλ
Sep 16 2009 16:07
GkLoc → Scorpion
Hehe αληθεια?Δηλαδη ημουν ο μονος με One Outs sig?
Αντε με το καλο να αρχισεις την σειρα,τα σπαει πραγματικα,βλεπω εχεις δει αρκετα Anime που εχω δει και εγω π.χ Basilisk,Soul Eater,One Piece,Dragonball Z,Devil May Cry και ειναι και αλλα ειμαι σιγουρος,φαινεται εχουμε παρομοια γουστα σχεδον,αν και εγω εδω τελευταια βλεπω κατι παραξενα...xP
Sep 16 2009 16:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed