Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Robin-Chwan → GkLoc
Βασικα εγω σκευτομουνα, στο υπερβολικα πολυ εξυπνο μυαλο μου οτι αυτο που ετοιμαζει ο Dragon ειναι να μαζεψει ολους τους Strawhats και να τους παει εκει που γινεται η εκτελεση του Ace για να βοηθησουν τον Luffy. Και μαλιστα θα ξερει πως ο Luffy ειναι εκει γιατι το σχεδιαζανε μαζι με τον Kuma απο τη στιγμη που ο Bleackbeard επιασε τον Ace μιας και ηξεραν οτι ο Luffy θα παει να τον σωσει. Και μαλιστα γι αυτο τον εστειλε στο νησι της Boa γιατι ηξερε οτι ο Luffy με τον χαρακτηρα του θα καταφερνε να την αλλαξει και να την πεισει να παει στον πολεμο Whitebeard pirates-Marines/Shichibukai. Και τοτε που ειπε κατι στον Dark King του ειπε να παει το πλοιο στο Marine Headquarters γιατι οι Strawhats θα ηταν εκει. :orly:
Παντως αν υπαρχει ενα πραγμα που εχω στα σιγουρα ειναι ΠΟΛΥ φαντασια:tensai:
Και για το ταξιδι μην ανησυχεις θα σε ειδοποιησω λιγες μερες πριν ξεκινησω. Οχι παιζουμε.:riiight:
Εγω παντως στον λιγο καιρο που βλεπω One Piece καταφερα να κολλησω μονο ενα παιδι αλλα το One Piece εγινε δευτερο στις πρωτιμησεις του (βασικα ειναι στην ιδια θεση με το D. Gray-Man αλλα αυτο δεν το λεμε...):wis:
Κι οσο για το Ελληνικο (αλλα και το Αγγλικο) Dub κι εγω προτειμω να μην το σκευτομαι:madtodeath:
[SIZE=1]Whew, τελειωσα...:hot:[/SIZE]
Σεπ 23 2009 17:49
GkLoc → Robin-Chwan
Μπα δεν βλέπω να κάνουν ντου αυτοί που ανέφερες,οι Strawhats είναι λίγο αδύνατον να προλάβουν(διότι μερικοί κατέληξαν σε Grand Line και άλλοι σε East Blue και τέτοια),ο Shanks πολεμάει με τον τρίτο Yonkou τον/την Kaidou,κ ο Dragon λίγο απίθανο μιας και συνέχεια μένει στην σκιά,πάντως ο Dragon κάνει κίνηση,αυτό είναι σίγουρο...Τώρα το τι ετοιμάζει δεν ήμαστε σίγουροι....
Μόλις κανονίσεις το ταξίδι σφύριξε μου να πάμε μαζί να το χτίσουμε το άγαλμα,το αξίζει και με το παραπάνω...:hero:
Και εγώ έχω αρκετούς φίλους που αρχίσανε με Bleach η Naruto αλλά μετά μόλις είδανε το One Piece ούτε που τους ενδιέφεραν τα υπόλοιπα,ελπίζω και με την δικιά σου να γίνει κάτι παρόμοιο...:ureshii:
Και μην μου θυμίζεις το Ελληνικό Dub!:terror2:
Σεπ 23 2009 17:05
Robin-Chwan → GkLoc
Αν αυξανεται λεει... καθε Παρασκευη λιωνω και περισσοτερο. Τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφτασουν οι υπολοιποι Strawhats, o Dragon και ο Shanks (λεμε τωρα). Αν γινει αυτο θα παω στην Ιαπωνια με τα ποδια και θα στησω ενα αγαλμα στον Oda μεγαλυτερο κι απο το Everest. Σοβαρα τωρα εχω ΛΙΩΣΕΙ με το One Piece:hot:.
Και η φιλη μου να δεις που μια ημερα των ημερων θα με ρωταει για το ΟΡ (οπως με ρωταγε και για το Ναρουτο οταν το πρωτοαρχισε) και εγω δεν θα της λεω τιποτα. Ακους εκει να πει το One Piece παιδικο. Κι αυτο επειδη καποιοι βλεμμενοι το πηρανε να το μεταφρασουνε και το κανανε σαν τα μουτρα τους και μετα για να το βαλουνε στην Ελλαδα το κανανε τρισχειροτερο.:roar::madtodeath::roar::madtodeath::roar::madtodeath:
Σεπ 23 2009 16:50
GkLoc → Robin-Chwan
Και το καταπληκτικό είναι ότι μετά από τόσα Chapter και τόσα επεισόδια το ενδιαφέρον δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστον,αντιθέτως όλο και αυξάνεται....όσο για την φίλη σου,αυτή έχασε:P...
Σεπ 23 2009 16:07
GkLoc → melkior
O.o
Απο σητεια εισαι?Εγω απο Αγιο Νικολαο,η σητεια ειναι σαν δευτερη πολη μου και συνεχεια πηγαινοερχομαι,παιζει να σε εχω συναντησει καπου η να εχω καναν γνωστο που να τον ξερεις...
Σεπ 23 2009 16:04
Robin-Chwan → GkLoc
Πλακα, πλακα με τοσα επεισοδεια και τσαπτερ το One Piece ειναι στ'αληθεια η Οδυσσεια των Anime. (Αυτο το Dragonball και το Pokemon). Το θεμα ειναι οτι εγω για να καταφερω να κολλησω την καλυτερη μου φιλη την εβαλα να γραφτει στο aNiMe//GR και το βλεμμενο πηγε και ξεχασε τον κωδικο.
Σεπ 23 2009 14:57
GkLoc → Robin-Chwan
Άμα έπαιρνα 1 $ κάθε φόρα που έλεγε κάποιος ότι το One Piece φαίνεται παιδικό τώρα θα είχα ξεπεράσει τον Bill gates σε περιουσία...
Καλά κάνεις και προσπαθείς να τους προσηλυτίσεις,δεν είναι δυνατόν να χάνουνε μια σειρά τέτοιων επικών διαστάσεων....Η Οδύσσεια των Anime!
Σεπ 23 2009 13:27
GkLoc → Zoro
Οπως τα λες Marimo,χωρις να το θελω τα Anime μπαινουν μεσα στην ζωη μου,αφου να φανταστεις οταν ετρεχα στο στιβο πετουσα ατακες απ'τον Ippo για να παρω ωθηση και δουλευε μια χαρα,ή εριχνα Push Ups και οταν εφτανα στο Genkai μου (στα ορια μου δηλαδη) φωναζα "mada,mada"!Που σημαινει "οχι ακομα,και αλλο" κατι τετοιο....
Γυμναστικη,σχολειο ειναι η ζωη μου για φετος,αντε ενας χρονος ειναι ρε γαμωτο...
Οχι ευτηχως η μανα μου δεν ειναι σαν την Chi Chi,αλλιως θα ειχαμε προβληματα...
Σεπ 23 2009 13:23
Robin-Chwan → GkLoc
Ωχ, φανηκε ε? Φτου γκατεμια και προσπαθουσα να το κρατησω μυστικο. Εγω τωρα οχι μονο εχω κολλησει, προσπαθω να κολλησω κι αλλους που αρνουνται πισματικα να το δουν επειδη πιστευουν οτι ειναι παιδικο. (τοσα ξερουν, τοσα λενε)
Σεπ 22 2009 22:09
Zoro → GkLoc
lort, επικ σετάκι, ειδικά το ava... αυτό σημαίνει να ταυτίζεσαι με τα anime: όταν πήγαινες γυμναστήριο έβλεπες Ippo, τώρα που έχεις πανελλαδικές βάζεις τέτοιο σετ, αυτά είναι! :riiight:
(εύχομαι η μητέρα σου να μην είναι σαν την Chi Chi πάντως! :hahaha:)
Σεπ 22 2009 20:31
shinigami94 → GkLoc
Σε ευχαριστώ πολύ GkLoc!Άντε,και όπου να 'ναι έρχονται και τα δικά σου.
Σεπ 22 2009 20:06
GkLoc → Robin-Chwan
χεχε έχεις καεί τελείως με One Piece έτσι?Welcome Aboard!:drinks:Άντε να γεμίζουμε θηλυκό πληθυσμό,όταν έκανα εγγραφή στο Forum μόνο μαντράχαλοι μιλούσαμε για αυτήν την σειρά...:P
Σεπ 22 2009 19:40
Zoro → GkLoc
Ναι, όπως είπα έχω να δω και την συνέχεια ακόμη, αλλά so far βρίσκω τους Akatsuki ίσως το καλύτερο ατού της σειράς! :P
Χθες είδα και το Kakashi Gaiden στο anime και πορώθηκα πάλι, πολύ τέλεια ιστορία! Πέραν fillers η σειρά μ' αρέσει πολύ ως τώρα... και σημειωτέον τον Zabuza και τον Haku ποτέ δεν τους πήγα πολύ, βρήκα τις μάχες τους ψιλοlame, αλλά από κει και πέρα ότι αφορούσε κακούς μ' άρεσε πολύ, χωρίς να σημαίνει ότι και του OP δεν είναι καλοί... άντε να δούμε πιο κει, σύντομα περνάω σε manga!
Σεπ 22 2009 17:21
GkLoc → Rayleigh86
One Piece and DB 4 LIFE!!!Και εγώ τεράστιος φαν από ότι κατάλαβες...
Κρίμα παντως να μην μπορεις να ποσταρεις απ'το δικο σου PC!:if:Να'ναι καλά έστω ο φίλος σου!:riiight:
Σεπ 22 2009 17:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται