Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → Zoro
Eμμ,τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα,το Naruto ειναι το μονο anime/manga που μακραν δεν μου εχει αρεσει κανενας κακος χαρακτηρας,μου αρεσε στην αρχή ο Zabuza αλλά τον κάνανε γκέϊ και μετά από αυτόν τους μισούσα όλους,ενώ στα υπόλοιπα Anime συνήθως μαρεσει ο κακός χαρακτήρας,αλλά στο Naruto,μπα.....
Σεπ 22 2009 17:12
Rayleigh86 → GkLoc
ty gia ta kala logia :) One piece and Db fan ! :) otan 8elw na postarw sto forum 8a to kanw apo to pc enws filou mou pou exei greek : )cu nakama !!!
Σεπ 22 2009 16:41
Zoro → GkLoc
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=340767#post340767[/URL]
The (down)fall;;;;; :OMG3: XD
Σεπ 22 2009 16:34
Zoro → GkLoc
Μόλις τώρα το άφησα το μήνυμα, πότε πρόλαβες, ορέ spybotά;; :hahaha:
Ναι, στην λίστα μου φέτος έχω Naruto, Bleach, D.Gray-man, Hajime no Ippo, Gintama, RuroKen, FMA και ίσως Hitman Reborn (θέλω να κάνω rewatch και όλο το DB αλλά που χρόνος... τ_τ)!
Φέτος θα ξεφορτωθώ όλα τα shonen για να αφοσιωθώ σε μικρότερες σειρές το καλοκαίρι ή σαν ξεμπερδέψω με αυτά!
O Tobi που λες άπαιχτος indd, τον έχω ήδη στις αγαπημένες μου φωνές μαζί με Franky, Kizaru και Orochimaru (αν δεν ξεχνάω κάποιον)... είναι από αυτές που ξεχωρίζουν και ταιριάζουν γάντι στους χαρακτήρες τους! :P
Σεπ 21 2009 15:14
GkLoc → Zoro
Την φωνή του Tobi την κάνει αυτός που κάνει την φωνή του Aoki στο Hajime No Ippo(Άλλο ένα Shonen που πρέπει να αρχίσεις)
Σεπ 21 2009 15:09
GkLoc → Zoro
[QUOTE=Dark Prince]ο άλλος είναι απλά απομίμα! :P
[/QUOTE]
Well said dude,και όπως λέει και ο Rin,άμα δεν είσαι τώρα φαν του,ποτέ δεν θα γίνεις....
Σεπ 21 2009 13:22
Zoro → GkLoc
[QUOTE=Γκλόκ]Ναι υπαρχει μια κλικα εναντιον του Sasuke,Nαι ποτέ δεν θα ειναι καλη εποχη για τους emo....[/QUOTE]:hahaha: Άπαιχτη η απάντηση, thumbs up!!
Πέραν αυτού well said εσύ και ο Rin, Vegita is the true badass, ο άλλος είναι απλά απομίμα! :P
(αν και ακόμη έχω πολλά να δω για το story του, ίσως βγω fan XD)
Σεπ 21 2009 00:20
iristella → GkLoc
Κοίτα σκηνές με τον Sasuke έχουμε πάρα πολλές και αν σκεφτούμε το τι μας περιμένει στο anime προβλέπονται ακόμη περισσότερες. Θα σου έλεγα καταρχάς να χρησιμοποίησεις και απο opening που υπάρχουν κάποιες τέλειες όπως και από την ταινία Bonds που ουσιαστικά ήταν "admire sasukes epicness and bastardness" xD. Πχ στο τελευταίο opening εκεί που έχει μια σύντομη μονομαχία με τον αδελφό του, και εννοείται την κλασσική σκηνή που φεύγει ο πιτσιρικάς Sasuke μέσα στην βροχή. T^T
Eίμαι σίγουρη ότι θα σου βγεί τέλειο. (You do have a perfect subject to begin with so i have high expectations of you). Ganbatte ne?
Σεπ 21 2009 00:15
GkLoc → iristella
Xεχε μολις το τελειοσω αφιερωμενο σε σενα.....
Πολυ καλη η ιδεα σου με αυτο στην βροχη,αμα εχεις και αλλες τετοιες ιδεες πεταξε μου τες,I need all the help I can get....^__^
Σεπ 20 2009 13:49
iristella → GkLoc
Sasuke tribute? HONTO?:OMG3: I m so happy i cant believe it!:awww: Go go go GK!:wooi2: Mε τέτοιο main subject είμαι σίγουρη ότι θα σου βγεί τέλειο (αν μπορείς χώσε και λίγο Itachi μέσα - you know the scene in the rain where he is tearing:lovulovu:).
Cant wait to see it. :33333333333333333333
:riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight:
Σεπ 20 2009 13:46
GkLoc → iristella
Ναι και εγω σκεφτομουνα οτι χρησιμοποιωντας το δευτερο θα ειναι απλως ενα Sasuke tribute,αλλα μαρεσε τοσο πολυ το τραγουδι που δεν με νοιαζει ποια οσο και να μην παω τον χαρακτηρα,τελικα αποφασισα οτι θα χρησιμοποιησω το δευτερο και θα ειναι Sasuke tribute,θα το δουλεψω υπερβολικα πολυ αυτο το amv διοτι θελω να αποδειξω οτι εχω Skills και θα γινει πιστευω η καλυτερη δουλεια μου....anyways thanks για το help και θα σε ενημεροσω μολις το τελειοσω(σε κανα χρονο XD)
Σεπ 20 2009 13:39
iristella → GkLoc
Χμμ, δύσκολη επιλογή, I loved both songs. To So Far Away είναι φανταστικό τραγούδι (και ήδη μου είχε έρθει στο μυαλό μια σκηνή που είναι πιτσιρικια ο Naruto και ο Sasuke και πάει ο ένας να πιάσει το χέρι του άλλου-> αυτή αντιστραμμένη θα ταίριαζε ταμάμ) και πάει και στους δύο, ενώ το Far From Over αν και μελωδικότερο ελαφρώς (με όχι τόσο πολλές παύσεις που μπορούν να δυσκολεύουν την ροή των εικόνων) μου μοιάζει ότι επικεντρώνεται αποκλειστικά στην οπτική γωνία του Sasuke. Προσωπικά το δεύτερο το προτιμώ αλλά φαντάζομαι ότι δεν θες να κάνεις αποκλειστικό tribute στον Sasuke έτσι? ΧDDDDDDDDDDD
Σεπ 20 2009 13:34
GkLoc → iristella
Yo Iristella-san,θελω την βοηθεια σου....
Λοιπον θελω να φτιαξω ενα Sasuke-Naruto tribute χρησιμοποιωντας σκηνες και απο τους δυο κυκλους(ισως και απο manga να βαλω),anyway εχω κολλήσει σε δυο τραγουδια και δεν ξερω ποιο να βαλω,εσυ ποιο μου προτεινεις?
Το ενα ειναι το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sM-Y-hUmwpA&feature=related"]Crossfade - So Far Away[/URL] και το αλλο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RcPIDTHX9dE"]Rev Theory - Far From Over[/URL]
Και τα δυο τραγουδια παντως δενουν πολυ καλα με την "αλλαγή" του Sasuke
Σεπ 20 2009 13:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται