Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

Πρέπει να τον γνωρίσω αυτόν τον ξάδελφο σου...
Σεπ 25 2009 14:18
Φωτογραφία

Robin-Chwan → GkLoc

Κοιτα που μας βγηκες και ποιητης. Τεσπα σε ευχαριστω πολυ και σε σενα απ οτι βλεπω κοντευουν. Εκτος απο ολες τις αλλες ομοιοτητες που εχεις με τον ξαδερφο μου (οι οποιες ειναι φρικαστικα πολλες) τα γενεθλια σου ειναι 2 μερες μετα τα δικα του
Σεπ 25 2009 14:08
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Eχεις δυο χρονια ακομα να για να διαλεξεις,οποτε με το πασο σου....:drink: Οντως θελουν τρελο διαβασμα και ευχαριστω πολυ για τα λογια σου!:congrats:
Σεπ 25 2009 13:42
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Εγω μαλλον θα παω θεωρητικη ξερεις αρχαια εκθεση ιστορια και τετοια,αλλα δεν ειναι και σιγουρο γιατι και στα μαθηματικα και στη φυσικη ειμαι καλος,Anyway αυτα θα τα δω του χρονου ειμαι ακομα τριτη γυμνασιου, οι πανελληνιες θελουν πολυ διαβασμα το χω δει κι απ την αδερφη μ οταν εδινε οπωτε τι να πω καλο κουραγιο και καλη προετοιμασια παντα :D
Σεπ 25 2009 13:32
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Πανελλήνιες:emptyonexg1: Τεχνολογική κατευθηνση βεβαια βεβαια.... ο Gaara όντως τα σπάει!:hero:
Σεπ 25 2009 13:27
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

πανελληνιες να υποθεσω :OMG3: Σε πια κατευθυνση εισαι?? Εβαλα σετ Gaara γτ μαρεσει πλυ αυτος ο τυπος αν καιι τον εχω δει λιγο
Σεπ 25 2009 13:22
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Mιας και μας εχει πιασει το διαβασμα εδω τελευταια ενα τετοιο σετακι ηταν αναγκαστικο... Tωρα ειδα και το δικο σου,Sabaku No Gaara ε?Niiiiiceee!!
Σεπ 25 2009 13:15
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Tωρα ειδα το αβαταρ και την υπογραφη ,διαβαστερος gohan και strawhats, nice!!!!
Σεπ 25 2009 12:19
Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

[SIZE=6][COLOR=Magenta]Χρόνια Πολλά[/COLOR][/SIZE] Άννα!Ότι επιθυμείς δίπλα σου να το βρεις και πάντα να είσαι ευτυχής!
Σεπ 25 2009 12:06
Φωτογραφία

GkLoc → Nighteyes

Ξέρω τι σου λέω,ξέρω....
Σεπ 24 2009 12:34
Φωτογραφία

Nighteyes → GkLoc

Δεν πέθανα.:hahaha:
Σεπ 23 2009 21:54
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Now sir you are part of the [spoiler][IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll172/GkLoc/Blue_Man_Group_by_chillinchikjw.jpg?t=1253729971[/IMG][/spoiler]
Σεπ 23 2009 20:06
Φωτογραφία

GkLoc → Nighteyes

Καλή κοπελιά ήσουνα...:cry:
Σεπ 23 2009 19:55
Φωτογραφία

Robin-Chwan → GkLoc

α μπα οταν προετοιμαζομαι για τις εξετασεις μου ερχονται πολυ περισσοτερες μαζεμενες . Ασε σε κανω εγω αντ στο μσν και τα λεμε εκει
Σεπ 23 2009 18:08
Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

Χμμμ,πολύ καλή η θεωρία σου,όχι μπορεί και να ισχύει ,ακομα να μαθουμε ποιος ειχε ανοιξει τα gates of justice και χωθηκε ο Luffy κ η παρεα του στον πολεμο.Παντως πραγματικα δεν θελω να δω τους Strawhats τωρα μεσα σε αυτον τον πολεμο,διοτι πολυ απλα δεν θα κλασουν μια(εκτος αμα ηδη πηρανε τρελα power ups,που αμα εμφανιστουνε τοτε αυτο θα υποθεσουμε)!Θα δουμε τι παιζει παντως σε λιγα κεφαλαια,κρατα ομως την θεωρια σου,που ξερεις... Το D.Gray Man λιγο που εχω διαβασει το manga τα σπαει,και καταλαβαινω τον φιλο σου που το θεωρει κορυφαιο Εγω απ'την αλλη εχω πεισει αρκετα ατομα απ'το λυκειο μου να δουνε Anime και με επιτυχεια... Πω ασε,τουλαχιστον στο Ελληνικο dub σε συγκριση με το Αγγλικο δεν κοβανε σκηνες και αλλαζανε την ιστορια την κανανε οπως να'ναι (καταρεμενη 4-Kids)! Δεν εχεις συνηθισει στα τεραστια ποστς?Εγω εχω προπονηθει αρκετα εχω να πω απ'τον Marimo φιλο μας και δεν εχω κανενα προβλημα πια... Αληθεια που μενεις?Τι ταξη πας?Να σε κανω add στο msn να τα λεμε και απο εκει?too many questions?:himitsu:
Σεπ 23 2009 18:04