Community Status Updates
Adventurer → Radagast
Δεν το εχω δει το ανιμε οποτε δεν ειχα μπει στο thread... τωρα που μπηκα... ενα lol κι απο μενα! Μου κανει εντυπωση παντως που απαντας τοσο σοβαρα σε ενα ποστ του Roriconfan :oo:
Dec 21 2008 05:53
Radagast → Adventurer
Ναι κατά ένα περίεργο λόγο, αν και δε μου αρέσουν συνήθως anime τέτοιας κατηγορίας, το Nodame μου άρεσε αρκετά σαν σύνολο και βασικός παράγοντας ήταν το πόσο ξεκούραστο ήταν αλλά και η μουσική του. Μη περιμένεις κάνα αριστούργημα, αλλά πιστεύω για το είδος του είναι καλό.
Καλή τύχη πάντως με το Μαθηματικό, και με ότι κι αν κάνεις. Θα σε παιδέψει αλλά αν το πάρεις το πτυχίο είσαι άρχοντας. Κι εμένα μ'αρέσαν πάντα τα Μαθηματικά να σκεφτείς, αλλά μόνο ο πρακτικός τομέας όχι η άπειρη θεωρία που μας μάθαιναν στο Πανεπιστήμιο. Εγώ να σκεφτείς το παράτησα τον 4ο χρόνο Γιάννενα, γιατί είχα μόλις περάσει μαθήματα ενός έτους σύνολο και κάτι. Πολλά τα έξοδα αλλά αν δεν έφευγα θα ήταν πολύ περισσότερα. Ε αντι να τα δώσω εκεί προτίμησα (έστω και καθυστερημένα) να τα δώσω για ένα χαρτί πληροφορικής.
Στη σχολή που τελειώνω τώρα, έκανα λίγο c++, λίγο visual basic, λίγο java, sql, php και web design αλλά μη φαντάζεσαι τπτ τρελό, normal πράγματα. Φέτος βέβαια έχω advanced java και advanced php, και για τη πτυχιακή θα usaro java enterprise edition και mysql, οπότε προβλέπω κάψιμο άστα. :burningbe3:
Dec 18 2008 06:13
Adventurer → Radagast
Για να προτεινεις εσυ Nodame cantabile σημαινει οτι πρεπει να το δω στα κοντα κι εγω ;)
Χμ, εμενα μου αρεσουν τα μαθηματικα γενικα αλλα οχι αυτα του Πανεπιστημιου. Ισως θα επρεπε κι εγω να το ειχα γυρισει νωρις σε πληροφορικη αφου παντα εκει εβλεπα το μελλον μου. Τωρα ομως ειναι αργα μετα απο τοσα χρονια φοιτητης (ειναι και το οικονομικο μερος) οποτε προσπαθω με το ζορι να παρω το πτυχιο και μετα δεν εχω ιδεα τι θα κανω :emptyonexg1: Ισως με λιγη τυχη να βρεθω σε καποιο ΙΕΚ πληροφορικης σε μερικα χρονια.
Στο software engineer ασχολειστε με γλωσσες προγραμματισμου; Αν ναι με ποιες;
Dec 18 2008 04:55
Anelis → Radagast
πω πω πολύ πακέτο αυτό που είχες πάθει
όχι εμένα είναι πολύ πιο λάου μορφή *δεν ξέρω ακριβή ονομασία* αλλά με έχει λιανίσει ό,τι κ αν κάνω, το έχω εγχειρήσει, έχω πάρει αντιβίωση κ τώρα κάνω ομοιοπαθητική, κ εγώ είχα πάει στο κατ κ αργήσανε λίγο αλλά μετά από 1 βδομάδα το βρήκαν οπότε δεν παιδεύτηκα τόσο όσο εσύ
Dec 16 2008 00:44
Radagast → SirJim
H σειρά στο top10 είναι random πάντως. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο και άδικο να συγκρίνεις τόσο καλές σειρές μεταξύ τους. :P Πάντως το 12kingdoms είναι καλό, δες το από KAA. :)
Dec 15 2008 21:11
Radagast → Anelis
πάνω από 20 φορές? :yawn2::yawn2: :deadga6::deadga6:
Μήπως φταίει ο τρόπος αντιμετώπισης; Δοκίμασες να πάρεις και διαφορετικές γνώμες ή τρόπους θεραπείας; Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, απλά εμένα φαντάσου θυμάμαι στο κατ που είχα πάει δε το είχαν καν εντοπίσει (γενικά παίζει ασχετοσύνη Ελλάδα), και παραλίγο να έμενα και ανάπηρος αν δε το προλάβαινα, αλλά ευτυχώς πήγαμε αλλού για γνώμη (επειδή όλο διαμαρτυρόμουν)και αν και ήταν σχεδόν τελευταία στιγμή το προλάβαμε, αφαιρέθηκε και μάλιστα μόνιμα...ευτυχώς δλδ γιατί αν δεν αφαιρούνταν μόνιμα παίζει να τρελαινόμουν...
[B]Edited :[/B]
Καλά παίζει να παρερμήνευσα εντελώς το είδος σταφυλόκοκου (δε βοηθάνε κιόλας για συννενόηση τα visitor message) μιας και υπάρχουν πάρα πολλά είδη. Για παράδειγμα αυτό που είχα πάθει εγώ λεγόταν νομίζω χρυσίζων σταφυλόκοκος κάπως έτσι κι ήταν ένας ιός που έτρωγε το κόκαλο, οπότε είχα καταλήξει σε εγχείρηση, ράμματα και γύψο για 8 μήνες...τεσπά.
Dec 15 2008 19:02
Radagast → Adventurer
E επιλογή μου ήταν γιατί δεν έβλεπα να την τελειώνω σύντομα. Άλλωστε τον Ιούνιο τελειώνω τελικά software engineer από Αγγλικό κολέγιο.. που αν μη τι άλλο μου αρέσει και πολύ περισσότερο από τα Μαθηματικά.
Dec 15 2008 18:57
Adventurer → Radagast
Dude, λεγοντας οτι κι εσυ οπως εγω δεν εχεις τελειωσει ακομα τη σχολη και οτι κι εσυ οπως εγω την εχεις ψιλοπαρατησει δε βοηθας καθολου την κατασταση :hahaha:
Dec 15 2008 18:25
Anelis → Radagast
αχ βαχ είναι η κατάσταση, με παιδεύει εδώ κ 1,5 χρόνο κ μου έχει βγεί πάνω από 20 φορές, τρυπητήρι έχω γίνει
φενκς!!
Dec 15 2008 14:28
Radagast → Adventurer
Ναι άστα και γω τρομάζω.
Μάλλον θα φταίει η κοινή πορεία προς τα Μαθηματικά.
(αν και γω δε την τέλειωσα την σχολή και την έχω αφήσει σε hold τη συγκεκριμένη)
Dec 14 2008 23:43
Adventurer → Radagast
Οντως, εμεις οι δυο συμφωνουμε σε τοσα πολλα που με τρομαζει:hahaha:
Οσον αφορα το ποστ σου στο Cool Character Thread, απλα το παιδι εκανε δυο πανομοιοτυπα threads και το ενα (πως λεμε double post, εδω ειχαμε double thread) και το ενα το οποιο περιειχε μονο το ποστ σου σβηστηκε.
Dec 14 2008 23:25
Radagast → Anelis
Έχεις κάνει εγχείρηση για σταφυλόκοκο και σου ξαναβγήκε;;
omg, εγώ είχα κάνει μικρός στην Αγγλία στο πόδι, και θυμάμαι πως μας είχαν πει πως είναι τρομερά σπάνιο. Πάρα πολύ άτυχη για να σου τύχει κάτι τέτοιο 2 φορές. :S Κουράγιο τι να πω..
Dec 14 2008 20:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed