Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Radagast

Απαντώ στην ερώτησή σου με μια φράση σου αλλαγμένη λίγο "Καλά αυτός ο μήνας δεν υπάρχει, από [B]13[/B]Φλεβάρη θα ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο..." Εξετασική βλέπεις man .Και δεν την παλεύω να κάνω τίποτα άλλο πέραν του διαβάσματος με τον βλάκα τον Πεταλά που έμπλεξα .
Jan 13 2009 23:23
Photo

Radagast → Nighteyes

Πω αμάν με το gits. (είπα να μην σε κράξω στο forum) :( Ίσως φταίει ότι περίμενες κάποιο σενάριο ή ότι το είδες αφού πρώτα έχεις ασχοληθεί με άπειρα scifi. Η επιτυχία του και η αξία του πάντως δεν οφείλεται ούτε στους χαρακτήρες ούτε στο σενάριο, αλλά σε κάποιες συζητήσεις που έχει μέσα που είναι άκρως ενδιαφέρον για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Και οι φιλοσοφικές πτυχές που έχουν αυτές. Επίσης δε μπορεί να μη πρόσεξες την κορυφαία ατμόσφαιρα και μουσική. Είναι απίστευτο το feeling. Tη πρώτη φορά που το είδα στα 18 μου δε με είχε ξετρελάνει τόσο ούτε εμένα. Με κάθε έξτρα προβολή όμως στη πορεία το λάτρεψα για πολλούς λόγους. Για μένα είναι αθάνατο movie μαζί με το blade runner, δε νομίζω πως ο χρόνος μπορεί να το φθείρει. Τώρα όσο αφορά το gto και berserk, εκτός απ'το ότι γίνονται πολύ καλύτερα later, η αλήθεια είναι πως απευθύνονται περισσότερο σε males και ακόμη περισσότερο σε ηλικίες 16-25 χρονών οπότε δεν απορώ αν δεν σε ξετρελάνουν. Το ninja scroll, λογικό που δεν σου άρεσε. Ίσως να θες να τσεκάρεις την καλύτερη δουλειά όμως του συγκεκριμένου σκηνοθέτη-δημιουργού που είναι το vampire hunter d bloodlust το movie. Αυτό πραγματικά αξίζει όσο λίγα. Αυτά.
Jan 13 2009 21:16
Photo

Radagast → zade

Ναι για ποιον άλλον να πρόκειται :P. Είναι το τεμπέλικο spot στο team (που λέει ο λόγος), άλλωστε μόνο για κάτι τέτοιο παίζει χρόνος. ^^ Κι αυτό με τα ζόρια. Καλά αυτός ο μήνας δεν υπάρχει, από 5Φλεβάρη θα ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο... Εσύ όλα καλά;
Jan 13 2009 01:31
Photo

zade → Radagast

Ωπ ωπ καιρό έχουμε να τα πούμε. Πως πάει ; Όλα καλά ; Είδα στο νέο site των amwn ότι είναι ένας radagast μέλος ; Για σένα πρόκειται ; Εάν ναι μιλάμε για τρελή σύμπτωση. Έχει ακριβώς το ίδιο πόστο που έχω εγώ στους tzatziki-fansubs !
Jan 13 2009 00:48
Photo

Radagast → Matsu

Happy birthday αν και λίγο καθυστερημένα, κι ότι επιθυμείς. :) (καλή χρονιά κιόλας btw)
Jan 07 2009 16:20
Photo

Radagast → Nighteyes

Νά'σαι καλά ευχαριστώ, καλή χρονιά και σε σένα και ότι επιθυμείς και κυρίως υγεία κι ευτυχία πάνω απ'όλα. Thanks για τα info για τις νουβέλες (ειδικά το artwork με ψήνει ακόμη περισσότερο), καλό διάβασμα και περιμένω εντυπώσεις απ'την πρώτη νουβέλα, σκέφτομαι και γω να παραγγείλω από Αγγλία αν βρω και τους πρώτους 2 τόμους μαζί για να τελειώνω. (άλλωστε κάνω γενικα παραγγελίες από Αγγλία αυτό το καιρό, μιας και έπεσε τόσο η λίρα)
Jan 01 2009 19:48
Photo

Nighteyes → Radagast

Σου εύχομαι Καλή Χρονιά και ότι επιθυμείς το νέο έτος να στο φέρει. Επι ευκαιρίας ήθελα να σου πω (επειδή σκεφτόσουν να αγοράσεις το 2ο βιβλίο Moribito όταν βγεί) ότι αγόρασα το 1ο βιβλίο της σειράς (στα αγγλικά). Δεν το διάβασα ακόμη, η έκδοση αξίζει πάντως με το παραπάνω τις 10 pounds που κόστισε. (Όσο σκέφτομαι τις τιμές που έχουμε στην Ελλάδα με πιάνει τρέλλα.) Άν και δεν είναι πολύ μεγάλο (έχοντας συνηθίσει σε βιβλία μεγέθους Lord of the Rings ίσως απλά φαίνεται μικρό σε μένα) είναι πανέμορφο. Εκτός ότι είναι hardcover, πάνω στις σελίδες του είναι σχεδιασμένα και διάφορα μοτίβα. Ελπίζω μόνο να είναι αντάξιο του anime και σαν περιεχόμενο.
Jan 01 2009 19:20
Photo

iristella → Radagast

Kαλή πρωτοχρονιά Radagast sensei και ευτυχισμένο το νέο έτος!!! Σου εύχομαι υγεία ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς. Ελπίζω να περάσεις τέλεια αυτές τις μέρες και να ξεφαντώσεις με την ψυχή σου!
Dec 31 2008 18:14
Photo

Radagast → iristella

Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σου εύχομαι. :)
Dec 31 2008 03:25
Photo

Radagast → Loke

Στο playtraders τελικά, πρέπει τα πάντα να τα περάσω σαν ευρώ και όχι σαν λίρες, γιατί αν τα βάλω σαν λίρες μου λέει πως μπορούν να τα στείλουν μόνο σε uk. Οπότε περνώντας τα σαν ευρώ, αντί να κάνει επιτόπου την ισοτιμία μου βγάζει fixed τιμές σε ευρώ με αποτέλεσμα να μου βγαίνει πολύ πιο ακριβά απότι αν τα πλήρωνα με λίρες που έχει πέσει άπειρο η αξία. Άρα τελικά τπτ, δε συμφέρει με την καμία το playtraders έτσι γιατί μάλλον δεν ισχύει η σημερική ισοτιμία στο site. Anyway έκανα όλη τη παραγγελία τελικά από bookdepository μου βγήκε λίγο πιο ακριβά αλλά δε πειράζει, κι άλλωστε μου λείπουν τώρα λίγα volumes που θα τα πάρω μάλλον από Ελλάδα. Thanx πάντως για το help και καλή χρονιά.
Dec 31 2008 01:06
Photo

Radagast → Petran79

Χεχε ενδιαφέρον, χαίρομαι που σου άρεσε. Εμένα είναι στα αγαπημένα μου πάντως και δε παίζει να φύγει. Σίγουρα το καλύτερο των last 2-3 χρόνων for me μη πω παραπάνω. Είναι αλήθεια πως δε μπορώ να το συγκρίνω προσωπικά με τπτ άλλο στο genre του απ'τα anime της τελευταίας 10ετίας, μου φαίνεται πολύ μπροστά. Το τέλος προσωπικά δε με χάλασε καθόλου ήταν σαν το τέλος ενός μικρού ταξιδιού, με να φαίνονται καθαρά τα "μαθήματα" που πήραν οι χαρακτήρες αλλά και μεις απ'αυτό. Miyazaki feeling δηλαδή, που θα έλεγα πως ήταν ιδανικό για τέτοιου είδους σειρά. Το εντελώς last episode επίσης πολύ ταιριαστό στο να δείξει πως life goes on, άλλωστε τα novels είναι πολλά. Αντιθετα με το 12k που κόβεται απότομα, νομίζω πως άξιζε πολύ καλύτερα ένα τέτοιο τέλος. Όσο αφορά τους χαρακτήρες, νομίζω πως σε 26 επεισόδια δε μπορούσαν εύκολα να πετύχουν κάτι καλύτερο. Ακόμη και οι κομπάρσοι είχαν ενδιαφέρον και τα seiyus εξαιρετικά, στο πετσί του ρόλου τους. Επίσης σε συνδυασμό μουσικής και animation συνολικό δε θυμάμαι να έχω δει κάτι αντίστοιχο που έστω και να το πλησιάζει. Από τεχνικό τομέα δλδ έτη φωτός μπροστά. Πάντως από action δεν είχε σχεδόν τπτ, ελάχιστο, η επικέντρωση ήταν καθαρά στο slice of life κομμάτι και στο char development, πράγμα που μου άρεσε ακόμη περισσότερο στον τίτλο.
Dec 24 2008 21:07
Photo

Petran79 → Radagast

ενα συντομο review που ειχα γραψει περυσι. Αρκετα καλη και ποιοτικη σειρα στα περισσοτερα επεισοδια. Να ξερεις οτι σειρες fantasy δε με πολυενθουσιαζουν. Αλλα σε οτι αφορα την ποιοτητα για μια τηλεοπτικη σειρα στον τεχνικο τομεα, τη βρηκα απο τις κορυφαιες και για αυτο αξιζε μια θεαση Another series based on a popular fantasy novel. While the novel is more elaborate in depicting its world to the reader, the anime series does not follow the route of 12 Kokuki and focuses mainly in action and adventure. I agree that this is one of the best series of 2007.The positives outweigh the negatives. The element of adventure is always present and till the last episode manages to keep the viewers interest. The fight scenes were very well animated and the central story was interesting, even if the ending wasnt anything special. Only problem that I found is that sometimes it felt just as another good anime but except the action scenes and some dramatic moments, didnt leave the viewer any other positive impression. I agree too that 12 Kingdoms was more complex but this relies more on a summary of the novel's world, or else as in the former, it would need more episodes to develop. The characters were well animated (finally a good animated title) and with such animation it is a pity not more episodes were devoted to better character development. The viewers will not get dissapointed with the technical aspects of the series. The novels settings are very well represented and such quality is only found in animated movies for cinema. Despite that it is action oriented, battles seldom occur. In most of the episodes the background story of the characters or the main story of the water fiend is explained. A couple of episodes were boring and it remains an issue how the series would fare if they chose the 12 Kingdoms way of presentation. Overall a good title but in the end I thought (putting animation and music aside) this could have been so much better. But lets give also the novel a chance.
Dec 24 2008 19:57
Photo

Radagast → Jiraiya

Καμμένε βάλε pic στο anime trivia. ^^
Dec 24 2008 19:00
Photo

Radagast → Petran79

Από περιέργεια και μόνο το seirei no moribito το έχεις δει και αν ναι τι γνώμη σχημάτισες;; (όχι τπτ άλλο αλλά επειδή ξέρω πως είσαι δύσκολος στο γούστο και σου αρέσουν λίγα και καλά)
Dec 24 2008 03:25
Photo

Radagast → Adventurer

btw πριν είπες πως δε το έχεις δει το anime. WooT?? :oo::oo: Τώρα το ένιωσα "καλά". :uhh::yawn2::cry5::deadga6: Να το δεις asap έφυγες "αμαρτωλέ"! :P :bike::congrats::if: Μη χάνεις χρόνο για τπτ άλλο, oύτε θα το μετανιώσεις στο εγγυώμαι.:chigau: :burningbe3: Δε λέω τπτ άλλο just see it. :knock-knock:(NOW...!) :try: gogo :byejg9:
Dec 23 2008 08:59