Community Status Updates
Radagast → iristella
Χαχα σε ευχαριστώ πολύ αν και δεν γιορτάζω. hehe. Προφανώς σε μπέρδεψε το "Today" το πρόγραμμα με τα "?" αλλά καμία σχέση η γιορτή μου είναι Νοέμβριο. :) Busy με την πτυχιακή είμαι ελπίζω ως το τέλος του week να έχω τελειώσει. In any case θα τα πούμε, φιλιά και σε σένα και καλά να περνάς. :) :byejg9:
May 03 2009 23:45
iristella → Radagast
Φίλιππε χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!!! Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένος. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις και πάντα με υγεία! Φιλούρες!!!!
May 03 2009 22:41
Radagast → Gilmaru
Όλα υποκειμενικά είναι, αλλά στο χέρι σου είναι να δεις περισσότερα απ'τα ποιοτικά που λες κι έτσι να βρεις και ακόμη περισσότερο τι σου ταιριάζει. [spoiler](μπορεί κάτι να σου φαίνεται καλό τώρα επειδή π.χ. δεν έχεις δει κάτι καλύτερο στο genre, αλλά σε διαβεβεβαιώ πως θα υπάρχει, ψάξιμο θέλει μόνο)
In any case το γούστο αλλάζει κιόλας με τον καιρό. Τι θέλω να πω. Με άλλο ματι θα τα βλέπεις μετά από χρόνια και λόγω ηλικίας, αλλά και γιατί θα έχεις δει πολλά διαφορετικά ώστε να μπορείς να κάνεις και καλύτερες συγκρίσεις. Κάτι που δεν σε τρελαίνει τόσο τώρα, μπορεί να το εκτιμήσεις αργότερα περισσότερο. (μη νομίζεις και γω το έπαθα αυτό με αρκετούς τίτλους)[/spoiler]
Tolkien fan και γενικά fantasy novel fan, ναι. :)
Aν και όχι όσο θα ήθελα. ^^ (στα rpg worlds από μικρός εννοείται)
Καλημερίζω, την πέφτω. :byejg9:
Apr 25 2009 05:47
Gilmaru → Radagast
Γεια κι από μένα, κι ευχαριστώ! Φαίνεσαι και Tolkien fan! :riiight:
Βασικά θεωρώ ότι και το Naruto έχει ποιότητα, τουλάχιστον σε αρκετά σημεία, αν και τα υπόλοιπα τα απολαυβάνω επίσης.
Στην πραγματικότητα τα γούστα μου είναι μάλλον λίγο αλλόκοτα, καθώς έχω δει μερικά anime που θεωρούνται από πολλούς πολύ "ποιοτικά" και παρότι στην πλειοψηφία τους μου άρεσαν εξακολουθώ να προτιμώ το Naruto και από πλευράς περιεχομένου έναντι αυτών (ξέρω ξέρω τι σκέφτεσαι "μα τι λέει αυτός τώρα" :terror2:). Είναι μάλλον υποκειμενικό..
Αυτά :borednn9:
Καλώς σε βρήκα :drinks:
Apr 25 2009 05:40
Radagast → Gilmaru
Καλώς ήρθες btw και στο φόρουμ δεν σε είχα πάρει και πολύ είδηση αλλά φαίνεται να έχεις καλό γούστο. (έστω κι αν έχεις δει λίγα δεν έχει σημασία) [SPOILER](εκτός απ'το naruto I guess, αλλά αυτό τόσοι που το αρχίζουν δεν απορώ που στο τέλος κολλάνε :hahaha: )[/SPOILER]
In any case, αν χρειαστείς τπτ βοήθεια/recommendations feel free to ask. :) :wis:
Apr 25 2009 02:43
Labrokratis → Radagast
Terra E δεν έχω δει, ευχαριστώ που μου το θύμησες!!!
Τα Phoenix Space πρέπει να τα είχα δει πριν καιρό, δε θυμάμαι όμως τίποτα.
Star Ship Operations έχει πάρει σειρά για τέλη Μαϊου! Όπως και το Captain taylor, δεν βρήκα χρόνο ακόμα να το δω.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σου! Γενικά είναι μέσα στο γούστο μου όντως!
Ευχαριστώ πολύ!
Apr 24 2009 12:13
Radagast → Labrokratis
Είδα είσαι λάτρης των space...
Για ρίξε και μια ματιά στα πολύ καλά Terra E.. (drama/space opera-2007) και crest-banner of the stars (novel μεταφορά) αν δεν τα έχεις δει, δεν θα το μετανιώσεις.
Και το space [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2878"]ova[/URL] και [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1315"]movie[/URL] από τα πολυ παλιά και κλασικά hi no tori (phoenix, από το πολυ βραβευμένο manga του Tezuka) που έχουν και φιλοσοφικές προεκτάσεις.
PS : Επίσης καλούτσικο το μικρούλι 13ri-Starship Operators αν και δεν είναι και κάτι το τρομερό αλλά έχει ωραίες μάχες και τακτικές. Αυτά για αρχή. :)
Apr 24 2009 00:32
Mushroom → Radagast
Ευχαριστω για τα χρονια πολλα και ας ειναι...καθυστερηηηηηηηημεεεεεεεενο...(το ευχαριστω)
Apr 13 2009 11:31
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Radagast
Γιατι Ιρι-τσαν ησουν ξυπνια μεχρι τοοσο αργα? Αφου φυγατε αρκετα νωρις απο δω.. Τι
παιχτηκε με τον Σειριο? (χιχιχιχιχιχ) thx a lot radagast-kun, επισης οτι επιθυμεις!
Apr 12 2009 13:44
iristella → Radagast
Εγώ δεν πιάνομαι, δουλεύω για την ευημερία και την ασφάλεια του forum 24/7.... Και εγώ πριν απο λίγο γύρισα (από τις 11 το πρωί μέσες άκρες) και είμαι ετοιμόρροπη........ ¨Αντε καλή μας ξεκούραση.
Apr 12 2009 03:38
Radagast → iristella
hehe. Nαι XD μετά από βραδινή έξοδο, αν και ήθελα να διαβάσω κάνα 2ωρο, ξεχάστηκα με το forum. :yawn2: (Μ'αρέσει που μιλάς και συ η vampire queen. :hahaha: )
Apr 12 2009 03:35
iristella → Radagast
Ακόμη ξύπνιος ρε βαμπιράκι και εσύ???????? Γρήγορα για ύπνο (ντάκια ντάκια)
Apr 12 2009 03:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed