Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

gpanos → Radagast

Αδερφέ να 'σαι καλά! Ό,τι καλύτερο και σε εσένα. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε πάλι τις εκπομπές.
Ιούλ 25 2009 13:50
Φωτογραφία

Radagast → odin

Thnx τρελέ νά'σαι καλά, πράγματι πάει καιρός. :P ποιο beach party μου λες, διοργανώνω party την ίδια μέρα με έναν φίλο οποτε θα έχω τρεξίματα όλο το Σάββατο. ^^ (ναι είμαστε της τελευταίας στιγμής.) Κάποια άλλη μέρα να τα πούμε όμως αν θες για καναν καφέ μέσα. :)
Ιούλ 25 2009 04:40
Φωτογραφία

odin → Radagast

Χρονια πολλα man,πολυχρονος:congrats: Καιρο εχουμε να σε δουμε,θα ερθεις στο beach party??
Ιούλ 25 2009 00:39
Φωτογραφία

Radagast → Phantom Duck

Χρόνια Πολλά ρε Πάπια, κι ότι ποθείς στη Λιμνούπολη να το βρεις. ^^
Ιούλ 23 2009 16:45
Φωτογραφία

Gilmaru → Radagast

Βασικά έψαχνα κάτι που να μου γενά παρόμοια ευχάριστα συναισθήματα με το Kenshin συγκεκριμένα. Μιλάω για τη σειρά και όχι για το OVA τόσο. Φυσικά πάντα μ' αρέσει αυτό το στυλ, σαν το Moribito ή το ΟVA για το παρελθόν του Kenshin, αλλά ο χαρκτήρας, η ιδιοσυγκρασία και το όλο στυλ του Kenshin στη σειρά είναι κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ και ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Όχι μόνο οι όλη φιλειρηνική του στάση και οι τεχνικές του, αλλά και το ανέμελο και αθώο κατά τα άλλα στυλάκι του. Το αστείο στοιχείο μου αρέσει, δίνει μια ανεμελιά που δεν υπάρχει στα seinen. Θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που μου πρότεινες, φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα! Σε ευχαριστώ! :)
Ιούλ 22 2009 21:00
Φωτογραφία

Radagast → Gilmaru

Είδα πως έψαχνες για samurai-historical ίσως θες να τσεκάρεις και τα εξής at some point : [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1663"]age of chaos[/URL], [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1056"]peacemaker[/URL]. Πάντως κάτι αντίστοιχο σαν το seirei no moribito, αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε σύντομα, βέβαια υπάρχει το επίσης αξιόλογο fantasy anime πάλι βασισμένο στην ίδια συγγραφέα, το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6187"]kemono no souja erin[/URL], (δυστυχώς κατώτερο σχέδιο από seirei) που είναι ακόμη ongoing, αλλά στα ξένα sites έχουν να λένε για το πόσο καλό είναι. :) (μάλλον θα το δω μαζεμένο όταν τελειώσει) Αυτά.
Ιούλ 22 2009 19:04
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Καλά που το είπες. Δεν είχα ιδέα. Thanks.:try:
Ιούλ 15 2009 21:21
Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Τι κάνεις που χάθηκες? Διακοπές; (Βάλε και κάνα pic στο anime trivia btw.)
Ιούλ 15 2009 17:51
Φωτογραφία

Leon → Radagast

να σαι καλά "συνάδελφε". Σήμερα ξαναέκατσα σε pc και τώρα τα είδα τα χρόνια πολλά
Ιούλ 08 2009 23:23
Φωτογραφία

Radagast → Leon

Χρόνια Πολλά για χτες ταινιοφάγε. :P Ότι επιθυμείς. ^^
Ιούλ 04 2009 17:57
Φωτογραφία

Radagast → gpanos

Χρόνια Πολλά κι ότι επιθυμείς gpano/Γιώργο. (και με περισσότερα podcast στο μέλλον. :P hehe) Omedetou.
Ιούλ 04 2009 17:56
Φωτογραφία

Radagast → ayame

Ναι είναι αρκετά παρόμοιο επίπεδο. Οι πρώτες δυο ιστορίες βέβαια έχουν εντελώς διαφορετικό σχέδιο και ύφος, και η δεύτερη είναι μάλλον κατά την άποψή μου τουλάχιστον, πιο αδύναμη τόσο σε ενδιαφέρον όσο και σε μυστήριο/τρόμο. Η πρώτη και η τελευταία όμως (η τελευταία είναι με τον medicine seller) ίσως να σε επηρεάσουν και λίγο ψυχολογικά οπότε τι να σου πω. Your choice. :) PS: Το requiem from darkness ή αλλιώς 100 stories btw το θεωρώ καλύτερο σε ατμόσφαιρα/τρόμο/μυστήριο αλλά και σκηνοθετικά από το Ayakashi. Βέβαια ίσως σου πέσει λίγο βαρύ, αν και έχει πολύ πιο αυτοτελές ύφος το κάθε επεισόδιο εκεί.
Ιούν 25 2009 17:44
Φωτογραφία

ayame → Radagast

mia erwthsh- to ayakashi einai sto idio epipedo tromou me to mononoke? giati an exei polu frikh k aima de 8a mporw na koimh8w meta kai...
Ιούν 25 2009 09:54
Φωτογραφία

Serestrum → Radagast

χεχε φχαστω πολυ... σε συγχωρω... αυτη η δικαιολογια πιανει παντα!! νασαι καλα!! ^^
Ιούν 24 2009 13:43
Φωτογραφία

Radagast → Serestrum

Αν και πολύ καθυστερημένα, Χρόνια Πολλά τρελέ. :) Omedetou. ^^ Τα τίναξε και το pc μου πρόσφατα, αν και I know, excuses. XD
Ιούν 24 2009 01:55