Community Status Updates
Petran79 → Radagast
δεν πειραζει και ευχαριστω. Εδω ακομα και συγγενεις μου μια μερα μετα με θυμηθηκαν.
Μπηκα και εγω στο κλαμπ των 30ηδων. Κλαψ!
Jun 05 2009 22:25
Radagast → Petran79
Χρόνια Πολλά αν και λίγο αργοπορημένα. ^^
Ότι επιθυμείς man. :)
Jun 05 2009 02:28
Radagast → iristella
Για το naruto όπως το είπες για το κοινό που απευθύνεται και αν το βαρεθώ μπορεί να το τσέκαρα, αλλά ειλικρινά αποκλείεται να βαρεθώ με τόσες κανονικές ταινίες που βλέπω αλλά και ovas/movies σε anime. (όχι πως και οι 26ρες σειρές τελειώνουν αλλά λέμε τώρα, άλλωστε θα δω και logh πρώτα. Γενικά από υλικό ποτέ δεν ξεμένω μην ανησυχείς μιας και βλέπω απ'όλα, μέχρι και κάποια j-doramas και μικρές british σειρές έχω βάλει στο μάτι φαντάσου)
Ευχαριστώ και για τις ευχές και συ καλό 3ήμερο. ^^
PS : Όσο αφορά αυτό που μου είχες συστήσει ναι το είδα προ πολλού, περισσότερα σε κάνα msn όταν βρεις χρόνο. Για την ώρα την κάνω οπότε καλό βράδυ και καλό διάβασμα. :)
Jun 04 2009 21:08
iristella → Radagast
Mεχρι στιγμής μια χαρούλα. Καλό ταξίδι εύχομαι και καλή διασκέδαση (ζηλεύωωω >w<). Κοίτα και λίγο τα edits που έκανα στο προηγούμενο vm.
Jun 04 2009 20:17
Radagast → iristella
Όλα μια χαρά καλά κάνεις και λιώνεις αν και καλό είναι να ξεσκάς και λίγο, παν μέτρον άριστον! :)
Μην μας πάθεις και τπτ. :)
Δεν μου είπες τελικά αν έγραψες κτλπ. Anyway εγώ γενικά τεμπελιάζω μιας και όλοι είναι busy με εξεταστικές κι ετοιμάζομαι για 4ημερο camping Πήλιο μάλλον φεύγω Σάββατο πρωί. Αυτά. :)
Jun 04 2009 19:41
iristella → Radagast
Φιλιππεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Eδω είμαι!!!!! Ναι μόνο στο forum είμαι για να έχω να κοιτάω κάτι ενώ διαβάζω. Τα υπολοιπα τα έχω κόψει όλα με το μαχαίρι! Τι κανεις εσυ? Ολα καλα?
Ps είδα το vm του gilmaru για το naruto πιο κάτω και συμφωνώ και επαυξάνω. Για το είδος του και το κοινό στο οποίο απευθύνεται έχει πολύ ωραία υπόθεση και πάρα πολλά να προσφέρει. Ασχετο αν τα tards της κάθε σειράς μενουν μόνο στις ωραίες ικανότητες. Στο προτείνω αν κάποια στιγμή βαρεθείς να το ξεκινήσεις.
Ps2 κάτι σου είχα συστήσει να δεις.... Το είδες τελικά?
Jun 04 2009 19:35
Radagast → iristella
Που είσαι ρε χαμένη ψυχή;; Στο φόρουμ μόνο σε βλέπουμε. Έδινες σήμερα ή όχι;; Ελπίζω να τα πας καλά. Κουράγιο και καλή επιτυχία, άντε με το καλό να τελειώσεις και συ. :)
Jun 04 2009 19:33
Zoro → Radagast
Indd shisho, μια πλησιάζουν εξεταστικές, μια οι ζέστες, μια βαρεμάρα,μια καμιά βόλτα, μια ύπνος... διαλέγεις και παίρνεις... αν και μπήκα κάποιες φορές αλλά δεν σε πέτυχα μέσα! :P
Τώρα δεν προλαβαίνω, αλλά ίσως μπω αργότερα να τα πούμε, μετά από μια βδομάδα τούλ που έχουμε. :p
Μπδγ: Κατέβασα και το Geass από Thora... όταν μου το πες ήδη το χα κατεβάσει... αυτό και μερικές 100δες giga anime ακόμη. XD
May 22 2009 19:24
Radagast → Zoro
Καλά είσαι ρε τρελέ;; Που χάθηκες διάβασμα τρελό;; Είδα σταμάτησες και το msn...
May 22 2009 18:53
iristella → Radagast
LOl ναι από εκεί μπερδεύτηκα και το είχα και αγχός..... In any case καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
May 03 2009 23:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed