Community Status Updates
Serestrum → Radagast
Nαι εκει ημουν και γω κεντραρισμενος.. αλλα θελω direct γιατι απο τορρεντ χεσουε μεσα... irc δεν χρησιμοποιω...
Apr 01 2009 22:40
Radagast → Serestrum
umai mε τα χίλια για casshern. (τα έχουν και στο bot του anime.gr νομίζω) (και έκαναν και τα πρώτα 2 σε bluray)
Apr 01 2009 22:32
Radagast → zade
Fantasy νουβέλα είναι φυσικά και υπάρχει και τέτοιο στοιχείο απλά η σειρά δεν επικεντρώνει εκεί. To ότι υπάρχει τέτοιο στοιχείο βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι και γνωστό στους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα και γι'αυτούς είναι απλά μύθοι. Ελάχιστοι έχουν knowledge περί αυτού. Βέβαια επειδή το σενάριο έχει να κάνει με μια προφητεία, προς το τέλος θα δεις περισσότερα περί του "παράλληλου" μαγικού κόσμου. Στα περισσότερα επεισόδια όμως θα δεις ρεαλιστικά σκηνικά και καταστάσεις, και αρκετό slice of life, (που προσωπικά σε άλλες σειρές θα με χάλαγε αλλά όχι εδώ) με λίγες εξαιρέσεις παρ'ότι είναι fantasy.
Δεν θα έπρεπε να είσαι όμως τόσο κολλημένος και να χάσεις τέτοιο διαμαντάκι άσχετα απ'την απάντηση που σου έδωσα... (προσωπικά το έχω στο τοπ5 και δεν νομίζω να βγει ποτέ) Μη το χάσεις imo όπως και νά'χει.
Mar 28 2009 19:46
zade → Radagast
Να σε ρωτήσω λίγο μιας και είσαι ο ειδικός επί του θέματος . Το Seirei No Moribito , έχει καθόλου το στοιχείο του υπερφυσικού /παραφυσικού μέσα ;
Οτιδήποτε όπως πνεύματα , δαίμονες , μάγους , μυστικές δυνάμεις και παρόμοια. Βασικά η απάντησή σου θα κρίνει αν θα το δω ή όχι ...:oo:
Mar 28 2009 18:17
Radagast → Lomar
erotisoula o idios lomar pu itan kapote giannena kai epeze ke wow ston genjuros enan druid i kamia sxesi?
Mar 28 2009 07:12
iristella → Radagast
Eγώ μπαίνω που και που αλλά δεν σε βλέπω μέσα. Εγώ από anime κάνω το κατά δύναμην. Πιάνω Seirei no moribito , ΝGE Και Gankutsuou από σημερα το βραδυ ^^. Ναι ξέρω ξέρω ...... Κάψιμο...... XDDDDDDD
Mar 25 2009 21:53
Radagast → iristella
To είχα δει από καιρό από Animeclipse που πρωτοέγινε post, και είχα απαντήσει εκεί. (απλά μετά είπα σε Lex να το βάλει και εδώ.) Anyway έπεσε και edit στο post... Όλα καλά κατά τα άλλα διαβάσματα, λίγο άγχος τα κλασικά. Από anime τπτ πάντως, ξανά σε κάνα 2μηνο, για την ώρα μόνο μουσική. Χαθήκαμε κάπως, έχουμε και καιρό να βγούμε.. Εσύ καλά είσαι, πως τα περνάς, πέρνα και από κάνα msn να πεις κάνα νέο.
Mar 25 2009 21:47
iristella → Radagast
Άργησες να [URL="http://www.anime.gr/forums/298124-post3.html"]το δείς[/URL] (>w<)... Kαι έλεγα πότε θα απαντήσει, πότε θα απαντήσει........ Τελικά απάντησες. Nice post btw in any case τι λέει? Ελπίζω να περνας καλά!
Mar 25 2009 20:51
Radagast → Adventurer
Καλημέρα. (Χαχα) μ'αρέσει που μου κάνεις και την "τιμή" τρελέ. :) Anyway ty αλλά δεν πειράζει και να πεθάνει μην τρελαίνεσαι (συνήθισα λίγο την κουφή λογική του game), καλύτερα άσε τα heal/hurt και δες το απλά κάποτε. ^^ Αν βλεπέις γενικά αργές σειρές με καλό slice of life και στοιχεία ρεαλισμού, δεν παίζει να μην το εκτιμήσεις. Και δεν χρειάζεται να το δεις fast και ένα επεισόδιο ανά 1-2 μέρες μια χαρά είναι. :)
Mar 09 2009 16:23
Adventurer → Radagast
Ασε ρε συ, περναω που περναω λιγο χρονο στο σπιτι, αυτον δεν τον αφιερωνω στο να βλεπω ανιμε κι ετσι εχω μεινει πισω. Παντως μολις ξαναασχοληθω και τελειωσω τη σειρα που εχω στη μεση θα πιασω το Seirei ή πρωτο ή δευτερο, και ενας μαθηματικος κραταει παντα τον λογο του :P
Οσο για το Heal/Hurt game, [B]ειναι[/B] οτιναναι. Τον Medicine Seller πχ τον εκανα hurt γιατι δε μου αρεσε καθολου η εμφανιση του και φανατιστηκα οταν μια συμπαικτρια τον παρουσιαζε σαν την επιτομη του στιλ. Αλλα μην το παιρνεις και τοσο σοβαρα, παιχνιδι ειναι, για το κεφι μας ασχολουμαστε. Και στα κανονικα παιχνιδια αλλοτε κερδιζεις αλλοτε χανεις, πρεπει να δεχεσαι και τα δυο, και το να φτασει η Balsa (η οποια δεν παει ουτε καλα ουτε ασχημα) σε god mode μπορεις να το θεωρησεις σαν νικη, ne? ;)
Mar 08 2009 17:33
Radagast → Adventurer
Πω μ'αρέσει που μου λες για Balsa, haha. Ελπίζω να το βλέπεις/είδες. Anyway θα σταματήσω μάλλον με το heal/hurt γιατί νομίζω είναι λίγο ότι νάναι. Οι πραγματικά καλοί chars, τρώνε όλο αρνητικά μέχρι που ψοφάνε ενώ οι πιο μούφες γίνονται god... πολύ woot.... Μα να σκοτώνετε Ginko και medicine seller? lol. Λογικά και Balsa σύντομα.
Mar 06 2009 22:32
Serestrum → Radagast
εκανα μαθημα απο τις 8 μεχρι τις 2,30.... και μου λενε ελα νερατζιωτισα... εγω περιμενα κεντρο αθηνα... δεν παιζει να ερθω... ειμαι πτωμα...
Mar 06 2009 16:00
Radagast → Serestrum
Ρε καμμένε σπίτι είσαι ακόμα; Νόμιζα θαρχόσουν και συ σήμερα για καφέ με τα παιδιά... Εγώ τώρα πάω...
Mar 06 2009 15:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed