Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Arigato gozaimasu sensei, που θυμήθηκες τον μαθητή σου (που κάηκε στα shonen)! :king: Χαθήκαμε indeed, αλλά worry not, ετοιμάζω guest appearance soon. ;)
Μάρ 04 2010 13:35
Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Χρόνια πολλά τρελέ και καλά να περνάς ότι κι αν κάνεις. :) Χαθήκαμε..
Μάρ 04 2010 06:47
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Χαχα μην ανησυχείς δεν κάνω τέτοια λάθη, σκόπιμο ήταν το pun και το πιασες. :rolleyes: Καλά αν το font μου σου φαίνεται eye cancer που να δεις κάτι άλλα που έχω πετύχει εγώ, στην τελική έβαλα τα γράμματα να είναι γκρίζα για να ξεχωρίζουν στο μαύρο πίσω, προφανώς δεν αρκεί. :P Τι να κάνουμε κόλλησα με Akatsuki τελευταία και θα το έχω για αρκετό καιρό, υπάρχει πάντα το Hide User Customizations κουμπί πάνω δεξιά πάντως (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις) και λύνονται όλα. Να δω πότε θα κάνεις customize το profile σου κι εσύ πάντως, με καμιά Balsa πιθανώς (31 αυτού του μήνα; XD). OK then, πιστεύω προς το τέλος του μήνα θα βρω αρκετές ευκαιρίες να μπω να πούμε τπτ, καλή συνέχεια κι εσένα με τον στρατό προς το παρών. :)
Φεβ 13 2010 12:56
Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Εξεταστική ή "Σεξ-εταστική" όπως λες; Χμμμ;; Χαχα. Anyway καλή επιτυχία και όταν βρεις χρόνο πέρνα. Εγώ πλέον ναι έχω κάπως περισσότερο χρόνο, είμαι 24ωρο μέσα και 48ωρο έξω, κάπως έτσι με πάει, και μου ήρθε ελαφρώς όρεξη πάλι για anime μετά από τεράστιο διάλειμμα. Αν και μην φανταστείς βλέπω με ρυθμούς Αγγελόπουλου κάνα επ. όποτε θυμηθώ δηλαδή. Λίγος χρόνος για ανιμε γιατί όταν είμαι σπίτι, βγαίνω αρκετά. Btw το font της σελίδας σου που έρχομαι για να γράψω visitor message είναι ένα αίσχος, δεν βλέπω καλά καλά τι γράφω, άκυρα χρώματα, τέρμα άβολο για να απωθείς κόσμο μαλλον θα το έβαλες... λολ.
Φεβ 13 2010 12:43
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Χαχα sensei, busted! :rolleyes: Ναι gomen που χάθηκα αλλά αυτή την περίοδο έχω λιγότερο χρόνο απ' ότι παλιά (σεξεταστική) και ήδη πριν μερικές μέρες είχα καμιά βδομάδα να περάσω απ' το forum... τώρα ξανάρχισα να μπαίνω γιατί βγήκαν αρκετά αποκαλυπτικά chapters στο OP και Berserk, οπότε you know. :P Προς το τέλος του μήνα θα γίνει αυτό που λες αν είναι, αν μπλέξω και με msn τώρα κάηκα. XD Υπάρχουν τα vms προς το παρών ωστόσο, πέτυχα κι εγώ κάποια posts σου εδώ κι εκεί, υποθέτω είσαι πιο ελεύθερος τελευταία ε;
Φεβ 13 2010 12:35
Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Καλά εσύ μόνο για να ρίξεις κάνα ποστ στο berserk εμφανίζεσαι; Πέρνα καμιά βόλτα και απ'το μσν να μου πεις κάνα νέο ρε τρελέ...
Φεβ 13 2010 12:15
Φωτογραφία

kagemaru igano → Radagast

οχι ρε την ταινια....
Φεβ 12 2010 20:28
Φωτογραφία

Melkor → Radagast

αριγκάτο:nod:
Νοέ 29 2009 15:13
Φωτογραφία

Radagast → Melkor

ομεντετό. :)
Νοέ 29 2009 13:12
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Radagast

Καλά δεν παίζε,έγινε ένα από τα αγαπημένα μου άνιμε,τι να πώ τα λέει όλα μόνο του.Ο καλύτερος female lead character που έχω δεί,γενικά είναι όλο τέλειοοο. Και να σε ρωτήσω μιας και ξέρεις.Το novel που μπορώ να το βρώ;Έχεις μήπως κάνα λίνκ,γενικώς κάποια πληροφορία;Θα μου ήταν πολύ χρίσιμη. Το άνιμε είναι 26 επισόδεια...Τα νόβελ τι σχέση έχουν με αυτό;(Εννοώ αν συνδέονται κλπ....)
Νοέ 12 2009 23:23
Φωτογραφία

Serestrum → Radagast

ειχα δει πολλα σε εκεινο το ποστ... χεχ... με εμπνεεις XD τα μαθαμε τα μαθαμε... αντε με το καλο...
Νοέ 12 2009 22:34
Φωτογραφία

Radagast → Serestrum

ώστε δεν πήγε χαμένο εκείνο το ποστ. ωραία. :) Θα σε ενημερώσω αν είναι γιατί τώρα έχω κάποια άλλα μικρά projects active. :)
Νοέ 12 2009 22:27
Φωτογραφία

Serestrum → Radagast

οεχεχεχε... μα μονο τετοια βλεπω κυριως ή πολυ καλες σειρες ( τις θεωρω εγω καλες και ατομα που εμπιστευομαι τη γνωμη τους... ). το Kemonozume μαλιστα το θυμηθηκα οταν το διαβασα σε ενα [B]δικο σου[/B] ποστ και εφυγε αμεσα για dl... δωσε μου καμμενο και παρε μου την ψυχη!!! για project δεν λεω οχι, αν πεις εσυ ναι για το Paranoia Agent που ψηνεται σε χαμηλη φωτια...
Νοέ 12 2009 20:43
Φωτογραφία

Radagast → Night Wizard Seal

Nai, Balsa και ξερό ψωμί. (reading the 2nd novel atm) Για να το εκτίμησες, έχεις καλό γούστο πάντως από μικρός, ωραίος. :) Όσο αφορά το αρμόνιο ναι παίζω που και που αν και πλέον ερασιτεχνικά μην φαντάζεσαι τπτ τρελό. Παλιά έκανα κάποια μαθήματα 2 χρονάκια και ίσως ξανακάνω στο κοντινό μέλλον. Θα δείξει. :)
Νοέ 12 2009 20:39
Φωτογραφία

Radagast → Serestrum

Είδα σου άρεσε και το κορυφαίο Kemonozume. hehe. Έχεις καλό γούστο πάντως δεν μπορώ να πω. (ειδικά στα dementia) Ψήσ'το για project κάποτε. ^^
Νοέ 12 2009 20:35