Community Status Updates
Mad_Hatter → Tea-chan
Οντως τα σπαει.Εχει φοβερα fanart ο τυπος.
Καλα, μεχρι τις 23/12 που βγαινει το νεο OVA, μαλλον θα εχω διαβασει το manga, απο καιρο το εχω στα υποψιν,
Nov 10 2009 22:20
Tea-chan → Mad_Hatter
Α, όχι. Είναι από [url=http://zorm.deviantart.com/]εδώ[/url].
Μα δεν είναι απίστευτα win; Υπάρχει μια ακόμη, αλλά είναι spoiler για το OVA VII... από το νέο έτος, θα τη βάζω κι αυτήν! XD
Nov 10 2009 21:59
Mad_Hatter → Tea-chan
Καλα με πεθανε το HELLSING vs TWILIGHT:hahaha:.
Εσυ το εφιαξες?
Nov 10 2009 21:26
iristella → Tea-chan
Well σοβαρός ξεσοβαρός (που πιο πολύ μονοδιάστατος μου φαίνεται) το ότι χρειάζεται τρία katanas για να κάνει την δουλειά που άλλοι θέλουν ένα εμένα μου λέει κάτι. :P (ότι καλύπτει άλλες ελλείψεις κοινώς xD )
Plus δεν θες ο άντρας των ονείρων σου να τον κοιμηθεί την λάθος στιγμή έτσι? xD And he is gay for Sanji anyway.
As for Robin I dont swing that way (Ι may be gay for Senjougahara Hitagi but that is as far as I go).
Kακά τα ψέμματα εγώ τα αγόρια μου τα θέλω φλογερά ή να πετάνε σπίθες γενικότερα. Φωτιές κεραυνοί και τα συναφή. Να είναι και λίγο tsundere/ κωλόπαιδα... Νομίζω φαίνεται που το πάω.... :33333
Nov 10 2009 17:23
Tea-chan → iristella
[QUOTE]Μη σου πω ότι αν τον πετύχαινε ο Alucard τον Edward από την τσαντίλα του για το πόσο ντροπή για τους βρυκόλακες αποτελεί παίζει να του εφάρμοζε την τιμωρία της Rip Van Winkle.[/QUOTE]
O Edward δεν αξίζει μήτε για ψευτοβιασμό! Ένα μπουμ με τ'όπλο και πολύ του πάει! Επίσης, θα ήθελα να σου δείξω κι άλλη μια epic Hellsing vs Twilight εικόνα, αλλά αφού δεις το 7ο OVA... θα τη λατρέψεις, σου το υπογράφω!
Όσο για τον Luffy... η αλήθεια είναι ότι όταν τον πρωτοείδα ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά τελικά, μετά από πολύ δουλεία ο τύπος με κέρδισε, λυπούμαι.
Καλά, από τους StrawHats, ούτε ο Zoro σου αρέσει; Θεωρείται σοβαρός, you know... ή έστω η Robin, που είναι σοβαρή (αλλά είναι και γριέντζω σε σχέση με τους υπόλοιπους του πληρώματος... αν τ'ακούσει αυτό ο Zoro, κάνε την πάπια! :P)
Nov 10 2009 17:08
iristella → Tea-chan
Χεχεχε έλιωσα με το link για το twishit. Ακριβώς ότι σκεφτόμουν. Ναι το βιβλιο δεν υπήρχε περίπτωση να το διαβάσω. πόσο μάλλον να το αγοράσω. I value my money. :3 Και η σύγκριση με το hellsing ήταν right on the spot. Μη σου πω ότι αν τον πετύχαινε ο Alucard τον Edward από την τσαντίλα του για το πόσο ντροπή για τους βρυκόλακες αποτελεί παίζει να του εφάρμοζε την τιμωρία της Rip Van Winkle.
Όσο για το rational thinking γενικά είναι ασύμβατο με το wan piss αλλά ρε συ the guy is a total dork. Nτάξει ο mihawk είναι ωραίο κομμάτι όπως και ο Smoker if you ask me (εκπέμπει μια Α βαρβατίλα). Προσωπική αδυναμία βέβαια ο Αce και ας μην τον έχω συναντήσει ακόμη. Τώρα οι strawhat σαν σύνολο μου φαίνονται τόσο ξενέρωτοι όσο και η cyborg φάλαινα. Και δυστυχώς δεν με βλέπω να αλλάζω γνώμη αργότερα.
Nov 10 2009 16:16
Tea-chan → iristella
Βασικά Mihawk ήθελα η καημενούλα! Αλλά δεν τον είχε! :nanana:
Και λυπούμαι, αλλά μιλάτε σε Luffy fangirl. Rational thinking is not possible.:smokingg:
A! Το link στην υπογραφή μου βοηθάει να ξεπεράσετε την τραυματική εμπειρία! Δείτε το και θεραπευτείτε! :wooi2:
Nov 10 2009 02:18
Tea-chan → iristella
Αγαπητή γιαγιά, καλώς ήρθες στο club των χαμένων ωρών.
Επίσης, να μη διαβάσεις τα βιβλία ΟΥΤΕ από περιέργεια. Αντ'αυτού, διάβασε [url=http://vampirely.wordpress.com/twilight-recaps-by-chapter/]αυτό[/url] και κάνε κοιλιακούς στα γέλια και τον εμετό. Θα με θυμηθείς.
Nov 10 2009 02:14
iristella → Tea-chan
Και σοβαρά ρε κοπελιά drooling for luffy στο One piece men poll? Τι να την κάνεις την χλαπάτσα? Πιάσε τον onii chan του καλύτερα που είναι φωτιά και λαύρα το παληκάρι. xD
Nov 10 2009 02:08
iristella → Tea-chan
Kαι έλεγα δεν θα μου το χτυπήσει? xD ¨Οχι χωρίς πλάκα ήταν απαίσιο. Τόσο απαίσιο που ήθελα να αυτοτυφλωθώ όπως ο Οιδίποδας.
Ma την πίστη μου όμως και την τιμή μου ως yaoi fangirl. Έχω δει tsundere Uke πάνω σε "δύσκολη" φάση να ζορίζονται λιγότερο για να πουνε μια λέξη από τον Edward στο Twilight.
Δεν ήθελα να διαφωνήσω μαζί σου απλά πίστευα ότι καθώς έχουμε διαφορετικό κριτήριο του fangirl στοιχείου θα το έβρισκα ελκυστικό. Επίσης δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσατε όταν λέγατε ότι λαμπυρίζουν στον ήλιο.
Btw έχεις δίκιο για τα χρώματα του παπού απλά εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός. :3333333333
Nov 10 2009 02:06
Kenny → Tea-chan
Μια χαρά φαίνονται τα άσπρα γράμματα σε γκρίζο φόντο. Εσύ να φτιάξεις το contrast της οθόνης σου. :P
Nov 10 2009 01:55
Tea-chan → iristella
A, ναι, μη το ξεχάσω... συλλυπητήρια για τις χαμένες ώρες σου με το Twilight... Αιωνία τους η μνήμη. Είναι κάτι που δε το εύχομαι σε κανέναν.
[S]Καλά να πάθεις! Να διαφωνήσεις μαζί μου ήθελες;;:burningbe3:[/S]
Nov 10 2009 01:39
Tea-chan → iristella
Γιαγιάκα, τα ματάκια μου κουβαλάνε 4,5 βαθμούς μυωπία, οπότε τα χρώματα του παππού είναι κίνδυνος-θάνατος! Ταμάμ για ημικρανίες!
Nov 10 2009 01:25
Tea-chan → Kenny
Ωρέ νούμερο, τα χρώματα έγραψα, όχι την εικόνα! Άσπρα γράμματα πάνω σε γκρίζο φόντο; Θα μας βγουν τα μάτια έξω!!
Nov 10 2009 01:22
Kenny → Tea-chan
Α να χαθείς, ανάγωγο! Δεν έχει καραμέλες για δύο μήνες. Να μάθεις!
(Πάντως το spiral background καλά θα κάνεις να το συνηθίσεις, γιατί ήρθε για να μείνει. Εναλλακτικά, μπορείς να πάψεις να μπαίνεις στο profile μου. :hahaha:)
Nov 09 2009 23:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed