Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Maffy → zennith666
Μήπως έισαι ο χαμένος μου αδελφός???!! Ο: Αγόρασα psp μόνο για το BBS και σκοπεύω να πάρω ps3 μόνο για το kh3 και το ffvs13! Να και κάποιος σαν και μένα <333
Σεπ 23 2011 12:34
zennith666 → Maffy
Έτσι!!! Αν και δεν με καίει να παίξω όλα τα final fantasy ο μόνος λόγος που αγόρασα το psp ήταν για να παίξω το birth my sleep. Και πίστεψέ με σκέφτομαι να πάρω το ps3 μόνο και μόνο για το kh 3 kai fina fantasy versus 13 (και τις συνέχειες)!!!!!
Σεπ 23 2011 02:37
Maffy → Kaidou
Aww ευχαριστώ :D Είχα το κόλλημα του κόκκινου αυτή την περίοδο και τα έκοψα κοντά γι'αλλαγή! Βέβαια, ενώ όλοι μου λένε ότι μου πάνε, έχω ένα φίλο που μου λέει ότι μοιάζω με μικρό αγόρι Τ.Τ Κάνε φίλους να δεις καλό!
Σεπ 23 2011 02:22
Maffy → zennith666
Ευχαριστώ <3 Κόκκινο ftw. Και ναι, FF <3 Προσπαθώ ακόμα να βρω τρόπο για να παίξω το 8-9 αλλά ευτυχώς μια φίλη μου απο εξωτερικό που τα'χει, είπε ότι θα μου έδινε το ps2 us version που'χει μιας και τα παιχνίδια τα'χει για us ps2 οπότε σύντομα μπορεί να τα΄χω \ο/ Βρήκα και το crisis core (βέβαια πρέπει να τελειώσω το ff7) στο αεροδρόμιο και το ff4 complete series οπότε καλά πάμε \ο/
Βέβαια παντοτινή μου αγάπη είναι το Kingdom Hearts<3
Σεπ 23 2011 02:20
zennith666 → Maffy
Oραία μαλλιά έχεις :D. Επίσης παράτηρω ότι είσαι και fan του Final Fantasy , +1 reason to like you!!!
Σεπ 23 2011 01:54
Maffy → Kaidou
Ohh αλήθεια? Γι'αυτό ίσως να το συμπαθώ και τόσο αυτό το κοριτσάκι 8D
Σεπ 23 2011 01:12
Kaidou → Maffy
Αν εξερεσουμε οτι το μικρο κοριτσακι στο avatar σου δεν ειχει γυαλια,σου μοιαζει πολυ :thatsit:
Σεπ 23 2011 00:51
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Haha ikr ;D Το'χω ν'αλλάζει κάθε 3 λεπτά με *checks folder* 718 αρχεία οπότε ναι x)
That fast ;D
Σεπ 22 2011 13:19
Maffy → zennith666
Ε, καλά τώρα! Κορυφή είναι το 2ο μου όνομα! Μαζί με Μετριοφροσύνη! ;D
Σεπ 20 2011 19:53
Maffy → zennith666
Καλά κι εγώ τη στιγμή που την κατεβάζω μου αρέσει αλλά κάποιες φορές όταν ξανακοιτάω το φάκελο, ο εαυτός μου με κάνει κι αναρωτιέμαι "Γιατί? Γιατί το έκανες αυτό?" Τώρα βέβαια όπως είπα είμαι πιο προσεκτική αλλά στις αρχές που είχα ίντερνετ (γύρω 4,5 χρόνια) μ'είχε πιάσει και κατέβαζα ότι έβρισκα που μου φαινόταν ωραίο κι οι φάκελοι μου ήταν χαμός *facepalm
Ευτυχώς κάναμε format σε κάποια στιγμή οπότε όλα έφυγαν και στενοχωρήθηκα μεν αλλά όταν ηρέμησα με το net frenzy, είπα ότι ήταν για καλό x)
Σεπ 19 2011 21:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται