Community Status Updates
mayumi_chan → Maffy
[I]δυστυχως θα σου πω και μια περιπτωση που δεν φερνει αισιοδοξια αλλα υπαρχει δυστυχως!η καθηγητρια φυσικης μου στο σχολειο εχει κανει 2 κορες και ακομη εχει σοβαρο προβλημα με την περιοδο!βασανιζεται μια ζωη η γυναικα!!*bahhhh [/I]
Sep 17 2011 17:10
Maffy → mayumi_chan
Εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να σου κόψει τον πόνο μαχαίρι μετά! Ήμουν σε κάτι forum γιατί έψαχνα κανά τρόπο να νιώσω καλύτερα και πολλές μεγάλες γυναίκες που δεν είχαν παιδιά σφάδαζαν ακόμα Τ.Τ
*cries in her corner
Sep 17 2011 17:02
mayumi_chan → Maffy
[COLOR=DarkOrchid][I]το ειδα και ευχαριστω παρα πολυ!!!!επισης καλο κουραγιο!!υπομονη γιατι εχω ακουσει πως ηρεμει ο πονος οσο μεγαλωνουμε!! ;D[/I][/COLOR]
Sep 17 2011 16:59
Maffy → mayumi_chan
Βασικά σε περίπτωση που δεν το δεις στο thread το χάπι λέγεται Feldene! Kαλό κουράγιο Τ.Τ
Sep 17 2011 16:54
Maffy → Kai
Δεν μπορώ να πω ότι έχω πετύχει και τπτ με τρελό ενδιαφέρον. Συνήθως αυτά που ξεκινούσαν με ενδιαφέρον, συνέχιζαν χάλια και κόβονταν Τ^Τ Αλλά δεν πειράζει όσο για κάθε βλακεία manga υπάρχει κάτι καλό να διαβάσεις ! xD
Τρομερό πρόβλημα δεν έχω ούτε εγώ. Λάθη όλοι τυχαίνει να κάνουμε, απλώς ακριβώς το παράδειγμα σου 3 Κάποιες φορές οι άνθρωποι πρέπει να μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα Τ^Τ Πάντα μ'άρεσε η ορθογραφία χ) Καλύτερη στην τάξη μου lolol
Sep 14 2011 17:53
Kai → Maffy
Το κακό είναι ότι κόβουν και βλακείες αλλά και σειρές που έχουν κάποιο ενδιαφέρον αδιακρίτως αν δεν τους φέρνουν αρκετά λεφτά και μερικά τα σωζουν για λίγο παραπάνω μόνο οι πωλήσεις των takoubon. Μιλώντας για την SJ πάντα.
Χεχε, δεν μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα (τυχαίνει να έχω σκοτώσει αρκετές φορές λέξεις) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αντέχω να βλέπω [I][U]"κάτοι τέτειες υπαίρωχες προτάσης".[/U][/I]
Sep 14 2011 17:33
Maffy → Kai
Είναι κρίμα όμως! Είχε τόσα chaps , έπρεπε να'χε κι άλλη ευκαιρία ιδίως με κάτι βλακείες που βγάζουν τώρα και κόβονται στις πρώτες 15 βδομάδες >.> Τι'ναι αυτά? *shakes fist*
Και συζήτηση συζήτηση αλλά καθώς είμαι κάπως grammar nazi με όλες τις έννοιες, νευριάζω όταν δεν προσέχω ! Βέβαια για τους άλλους δε με πειράζει εκτός αν σκοτώνουν τη γλώσσα απανωτά (πχ η μαμά μου και τα αγγλικά της *facepalm T^T)
Sep 14 2011 17:06
Kai → Maffy
Συμφωνώ. Άτιμη Jump και τα rankings της. Τελείωσε πολύ άδοξα και είχε αρκετά πράγματα που θα μπορούσε να δώσει ακόμα. Αν έχει ένα κακό ο Yasuhiro, πάντα σε σχέση με άλλους mangaka της Jump, είναι ότι τραβάει λίγο τα πράγματα μέχρι να μπει εκεί που θέλει και προλαβαίνουν και πέφτουν τα rankings και του τα κόβουν.
Μπα. Ποιος έχει πρόβλημα με ένα κείμενο χωρίς τόνους. Συζήτηση να γίνεται, εκεί είναι το θέμα. :)
Sep 14 2011 16:46
Maffy → Kai
Aν κάτσω τώρα να κάνω update, ζήτω που καήκαμε. Η λίστα έχει γίνει ολίγον τεράστια οπότε τα'φησα έτσι όπως ήταν! x) και ναι το διάβαζα όταν έβγαινε. Ακόμα θεωρώ το τέλος ήταν πολύ απότομο αν και γενικά η σειρά μ'άρεσε <3 *shakes head*
Και μ'αρέσει να μιλάω 8D Απλώς έχω συνηθίσει με τα greeklish και συνέχεια ξεχνάω να βάζω τόνους οπότε πάω μπρος-πίσω κι όταν μου τη δώσει η αχρηστοσύνη μου, αποσύρομαι κι απλώς κοιτάς άλλους να μιλάνε xD
Sep 14 2011 16:37
Kai → Maffy
Kukuku, σημασία έχει ότι το διάβασες. Δεν πετυχαίνω εύκολα άτομα που να το έχουν διαβάσει. Άλλωστε δεν χωράνε και πολλά στο bio, όταν διαβάζεις πολλά μαζί είναι βαρετό να το ανανεώνεις συνέχεια.
Also, kudos to you, επιτέλους ένα ακόμα άτομο που δεν βαριέται pointless και μη συζήτηση στο KHR.
Sep 14 2011 16:28
Maffy → Kai
Χαχα, βασικά δεν έχω κάνει update το bio μου εδώ και 2 χρόνια περίπου χD πολλά διαβάζω, άσε χD
Sep 14 2011 16:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed