Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maffy → mono

Na τι γίνεται όταν φτιάχνεις το προφίλ σου και λες "Έλα μωρέ, φαίνεται φαίνεται" <---FAILS Θα το ψάξω στο φάκελο και θα στο στείλω 8D
Sep 25 2011 14:21
Photo

mono → Maffy

To "this" στο προηγούμενο vm μου είναι link :P
Sep 25 2011 14:11
Photo

Maffy → mono

Ευχαρίστως αλλά για πιο πράγμα ακριβώς μιλάμε? :himitsu:
Sep 25 2011 14:02
Photo

Maffy → Goutcou

Το σκέφτομαι να το αφήσω προς το παρόν και βλέπουμε προς το παρόν και πρέπει να βάλω ένα post-it στη ντουλάπα μου για να θυμάμαι να το βάζω 1 ώρα πριν το μπάνιο /ο/ Και ξέρω από μάδημα! Εκεί που καθόμαστε, έρχεται ξαφνικά η φίλη μου κι αρχίζει να μου παίρνει όλες τις τρίχες απο πάνω μου. Κι εκείνη μαδάει στο μεταξύ οπότε το σπίτι θέλει καθάρισμα κάθε 3-4 μέρες -.- Κι ωωω, χαίρομαι που εμείς οι Χαλκιδιώτες έχουμε εξαπλωθεί! Και παίζει να'σαι απ'τα πρώτα άτομα που αναγνωρίζουν τη σχολή χωρίς να χρειαστεί να κάνω επεξήγηση \ο/ Αυτά είναι \ο/ Κι αμφβάλλω ότι θα ξέρω γιατί δεν ξέρω και πολλά άτομα. Φατσικά κυρίως ξέρω πολλούς! xD Eσύ που είσαι? c:
Sep 25 2011 13:58
Photo

mono → Maffy

Can I please have the original image of [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=531656&postcount=1603"]this[/URL]? :blingeye2:
Sep 25 2011 13:45
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Μάζευα για laptop απ'τη στιγμή που πέρασα πανεπιστήμιο αλλά τελικά το Φεβρουάριο έμαθα ότι ήμουν στους πρώτους της σχολής και πήρα τα 400 ευρώ έκπτωση οπότε η μαμά με βοήθησε και πήρα ένα! Τυχερή ήμουν ~.~
Sep 25 2011 13:43
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Και εγώ για laptop το σκέφτομαι καιρό τώρα αλλά χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα :bahhh:
Sep 25 2011 11:43
Photo

Goutcou → Maffy

Κοίτα..άμα αγχώνεσαι για το μαλλί σου, καλύτερα μην το ξαναβάψεις, για λίγο καιρό τουλάχιστον...τότε σίγουρα θα δυναμώσει! Αν βάζεις κανονικά και το υγρό τότε ουυυυ..δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Εξάλλου σου είπα..κι εγώ μαδάω όλη μέρα! Και είναι και μακρύ το μαλλί μου και βλέπεις από δω κι από 'κει κάτι τρίχες νααααααα (με το συμπάθειο!) να αιωρούνται ή να στέκονται στο πάτωμα, στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στις καρέκλες, στο γραφείο του υπολογιστή!!! Άστα να πάνε:Ρ Μωρέ καλά λες..κάτσε να βρούμε πρώτα δουλειά και μετά αγχωνόμαστε για το αν θα τους αρέσει το μαλλί μας :P Την Μελέτη συμπαθούσα παλιά..όταν έκανα το πρωινό στον ΑΝΤ1..πλέον έχει γίνει κι αυτήηηη...άστα να πάνε! Την ψώνισε >.> Ωωωωω Χαλκίδα! Ξέρω μερικά άτομα που μένουν εκεί..μια κοπέλα από την σχολή μου, άλλους 2-3 που ξέρω από ένα τσάτρουμ! Γεμίσαμε Χαλκιδαίους..χαχα :) Μεσογειακές Σπουδές ε? Καθόλου άγνωστη σχολή ρε συ..ένας γνωστός μου σπουδάζει στην συγκεκριμένη σχολή, αλλά αμφιβάλλω αν θα τον ξέρεις >.<
Sep 25 2011 01:47
Photo

Maffy → Goutcou

Έπρεπε να'χα παίξει πιο πολύ με το μαλλί /ο/ Αλλά μια ο φόβος, μια η μαμά που μου'λεγε ότι καλύτερα όταν θα'μαι πιο μεγάλη (κοινώς ο φόβος ξανά) και κατέληξα τώρα! Κι ελπίζω το μαλλί να ζήσει. Και σήμερα όπου καθόμουν, να και μια τρίχα εδώ κι εκεί να πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι Τ.Τ Κάποιες φορές νομίζω ότι θα ξυπνήσω και θα'μαι γλόμπος Τ.Τ Όσο για τη δουλειά, αν σκεφτείς και το οικονομικό πρόβλημα, ζήτημα είναι αν καταφέρεω να βρω κάτι έτσι κι αλλιώς και ποιος ξέρει τι καπρίτσια θα'χουν ~.~ Και awwww, ελπίζω να βρεις κάτι που να κρατάει χωρίς να χρειάζεται να το βάφεις κάθε 2 βδομάδες /ο/ Όσο για τις ντίβες της τηλεόρασης, συμπάσχω! Αν δεν έχω τι να κάνω και δεν έχει τπτ άλλο η τηλεόραση, προτιμώ την Τατιάνα από άλλους γιατι καμιά φορά έχει κανά καλο guest τουλάχιστον οπότε τη βγάζουμε xD Κι είμαι από Χαλκίδα (μια ώρα απο Αθήνα) αλλά τώρα μένω Ρόδο καθώς σπουδάζω (Μεσογειακές Σπουδές -> η άγνωστη σχολή /ο/). Φαντάζομαι κι εσύ σπουδαζεις κλπ? :D
Sep 24 2011 19:48
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Καλά θα μπορούσες να βρεις σπασμένα και να κάνεις τη δουλειά αλλά ναι αν ο καημένος υπολογιστής δε το τραβάει άσ'το! Μου θυμίζει τον δικό μου που 3 φορές του πέθανε η μητρική και τώρα νομίζω ότι πέθανε η κάρτα γραφικών ~.~ Ευτυχώς που πήρα laptop με τη φοιτητική έκπτωση ~.~
Sep 24 2011 18:54
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Θα τό'κανα αλλά το pc μου είναι αρχαίο και γενικά με όλα αυτά που έχει πάθει τις τελευταίες μέρες το αφήνω να ξεκουραστεί και δεν το πολυπιέζω. Εξάλλου δεν είμαι στη θέση για το παραμικρό έξοδο, no money - no honey
Sep 24 2011 18:42
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Awww *pat pat Βάλ'τα, τι περιμένεις? :D Win7=<3
Sep 24 2011 18:38
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Goddamit! Να έχω κολλήσει στα xp τόσα χρόνια ενώ η τεχνολογία αναπτύσεται γύρω μου :nanana:
Sep 24 2011 18:35
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Όχι, έχω Windows 7 και το'χει σαν επιλογή :x
Sep 24 2011 18:33
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Έχεις πρόγραμμα από το internet και αλλάζεις φόντο κάθε τρεις και λίγο?
Sep 24 2011 18:18