Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

Ναι ναι..μ' αρέσει να πειραματίζομαι! :D Πριν το βάψω πρώτη φορά κόκκινο, είχα κάνει 2 τούφες ξανθές (μπροστά, μια αριστερά, μια δεξιά) και όταν το έβαψα έγινε καροτί!! Χαχαχα..μετά ξέρασε και έμεινε πάλι το ξανθό και όταν τα έβαψα μελιτζανί, οι τούφες αυτές βγήκαν μωβ<3 Κοίτα. βασικά, όσο αφορά την δουλειά, πλέον δεν είναι όλοι τόσο στενόμυαλοι και παλαιολιθικοί..οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και το ελπίζω κιόλας, γιατί θα είναι μεγάλη βλακεία να χάσεις μια δουλειά επειδή έχεις περίεργο χρώμα μαλλιά! Εγώ όταν έπαιρνα βαφές από το σουπερμάρκετ, έφευγε πολύ γρήγορα το χρώμα! Μετά, που άρχισα να πηγαίνω σε μαγαζιά με επαγγελματικά είδη (και πιο φθηνές βαφές και καλύτερες ποιοτικά) βρήκα την υγειά μου! Δεν ξέβαφε..αλλά και πάλι από τον ήλιο ξεθώριαζε..ειδικά το καλοκαίρι! I don't know what to do anymoreeee.. Τ_Τ Χμ..Τατιάνα..ποτέ δεν την συμπάθησα να σου πω την αλήθεια! Όλες αυτές οι ντίβες της τηλεόρασης με απωθούν! :Ρ Μην ανησυχείς πάντως για το μαλλί σου...everything is gonna be ok..don't worry<3 P.s. Κι εγώ τα λατρεύωωωω..αυτά και τα Century gothic! All time favorites <3 Από πού είσαι αν επιτρέπεται? :D
Σεπ 24 2011 14:18
Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Ohhh έχεις περάσει από διάφορες φάσεις! Καλό είναι να πειραματίζεσαι! Αυτό με το μελιτζανί και μαύρο/μπλε ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Αν έχεις ΣΚΑΙ, είναι μια εκπομπή "How Do I Look" κι η παρουσιάστρια έχει ένα μαύρο/μωβ/μπλε μαλλί και της πάει τόοοοοσο πολύ και κάθε φορά που το βλέπουμε κολλάμε κι οι 2 xD Οπότε πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα περάσω από'κει απλώς αναρωτιέμαι πόσοι θα το δεχτούν όσο αναφορά δουλειά κλπ Το καλό είναι ότο το κόκκινο μου δε ξεβάφει εύκολα! Με ρώταγε μια φίλη μου που τη βλέπω μια φορά στο τόσο και της έλεγα ότι δεν το'χω βάψει για 2 μήνες και καθόταν και μ'έβριζε επειδή κράταγε μια χαρά xD Και ναι η Τατιάνα ακομα κάνει εκπομπή! Πρέπει να δεις τη διαφήμιση για τη φετινή... Είναι λες και την είχε πιάσει παλιμπαιδισμός! Δε θυμάμαι και το τραγούδι που χόρευε να πάρει! Kαι δεν ξέρω πόσες τρίχες πια χάνω Τ.Τ Νομίζω ότι έχω χάσει τόσες που δεν έχω καμιά περίσσια Τ.Τ Και τι να πω για το κούρεμα. Πάνω κάτω το ίδιο μου ήταν οπότε δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να ίσχυε! Τόσο καιρό το πίστευα! Τ.Τ Και damnnn κι άλλη Μαρία! Πήξαμε Θεέ μου xD O μισός θυληκός πληθυσμός πια xD Να φτιάξουμε το δικό μας στρατό! PS: Comic Sans ftw \o/ Έρωτας για αυτή τη γραμματοσειρά <3
Σεπ 24 2011 08:55
Φωτογραφία

Maffy → zennith666

Μα και να'θελα είσαι ο μικρός αδελφός! Δεν μπορώ να σε φωωάξω onii-chan! Otouto it is c: Και για να δούμε. Κυρίως κατεβάζω από Konachan.com. Έχει όλων τςν ειδών αλλά έχει πολλά επικά <3
Σεπ 24 2011 08:20
Φωτογραφία

zennith666 → Maffy

Otouto ... περίμενα να πείς ο-nii chan αλλά οκ καλό και το otouto απλά ποιό σπάνιο :D. O-Nee chan από που κατεβάζεις pic για το PC σου ? Πές μου γιατί όλο σε μούφα site πάω και πέφτω με fail wallpapers !!!
Σεπ 24 2011 03:07
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

Γενικά είναι πολύ ωραίος συνδιασμός αυτός που έχεις κάνει, αν εξαιρέσεις το μωβ πάνω στο μπορντοροδοκόκκινο! Να σου πω την αλήθεια δεν πολυπαίζω παιχνίδια..γιατί ο υπολογιστής μου είναι παλιός και δεν τα σηκώνει και το ps2 μου το έχει η αδερφή μου στο δωμάτιό της :@ Οπότε καταλαβαίνεις..μόνο λίγο marvel ultimate alliance έχω παίξει...αγαπώ Storm και Ms. Marvel <3 xP Δηλαδή το κόκκινο είναι το πρώτο σου? Καλά είσαι..αν και το μόνο που με χαλάει στο κόκκινο είναι ότι ξεθωριάζει αμέσως ρε γαμώτο! Εγώ πρώτη φορά τα έιχα βάψει ξανθά (μην φανταστείς τίποτα ωραίο..δεν τα έβαψα με ντεκαπάζ..αλλά με βαφή! Και μου βγήκε λίγο καναρινί..απαίσιο δηλαδή! χαχαχα), μετά επειδή έβγαινε η ριζά και φαινόταν πολύ άσχημο, είπα να τα κάνω μαύρα! Εμένα μου άρεσαν πολύ, αλλά οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι δεν μου πάνε! Αλλά τσάμπα ο κόπος..γιατί ξέρασε πολύ γρήγορα και ξαναεμφανίστηκε το ξανθό (βέβαια λίγο πιο σκούρο) και έτσι το άφησα το μαλλί να μακρύνει για να φύγει! Ε και μετά αγάπησα το κόκκινο<3 Και μελιτζανί τα είχα κάνει..έχω πειραματιστεί γενικά..τώρα το έχω χάλκινο και από τον ήλιο έχει ξανθύνει! Αλλά μου πάειιιιι..και θα το κρατήσω για πάνταααα..!! :D Αν επιχειρήσεις πάντως να το κάνεις ποτέ μαύρο, να το κάνεις μαύρο-μπλε! Αν και να σου πω την αλήθεια το κατάμαυρο δεν με χαλάει...πιστεύω όμως ότι το μαύρο-μπλε θα σου πηγαίνει περισσότερο, ειδικά αν το έχεις κοντό :) Ωωωωω...συνονόματη! Κι εγώ Μαρία... Ναι αμέ..είναι τόοοοσο σπάνιο που έπεσα πάλι σε Μαρία! Χαχαχα..παλιότερα μιλούσα και με μια άλλη κοπέλα εδώ..κι αυτή Μαρία! Έχουμε γεμίσει τον τόπο..απαπαπαπα :Ρ Αααα..και σχετικά με αυτό που είπες ότι είδες στην Τατιάνα (αλήθεια..κάνει ακόμα εκπομπή τούτη?), από την εμπειρία μου δηλαδή βλέπω ότι όποτε κόβω το μαλλί μου έστω και λίγο ρε παιδί μου, για να φύγει η ψαλίδα περισσότερο, περνάνε πολλέεεες μέρες μέχρι να αρχίσουν να μου πέφτουν πάλι τρίχες! Αν και, κομμώτρια μου έχει πει πως μέχρι 120 (στο περίπου σου λέω τώρα) τρίχες την ημέρα αν σου πέφτουν, είναι φυσιολογικό! Δεν είναι ανωμαλία δηλαδή ή τίποτα τέτοιο.. P.s. Αχ ναι..θέλω μεγάλα posts, γιατί μ' αρέσει να μπαίνω να γράφω στο προφίλ σου με αυτά τα Comic Sans μωβ γραμματάκια ^-^ P.s.(2?). Το παράκανα νομίζω...TOO long post :|
Σεπ 23 2011 22:38
Φωτογραφία

Maffy → zennith666

Awww κρίμα! Ευτυχώς έχω σωσμένα κάποια και θέλω να βρω τπτ για να δουλέψω αν και το βρίσκω δύσκολο *sigh Kι όχι τπτ άλλο, έχω άπειρα σχέδια για φέτος @.@ Εγώ έχω [url=http://kh13.com/]αυτό[/url] για να με κρατά ενήμερη xD Το'χω βάλει και σελιδοδείκτη! Και okie, απο'δω και πέρα θα'σαι o otouto μου :D
Σεπ 23 2011 18:08
Φωτογραφία

zennith666 → Maffy

Οχι δυστύχως δεν το σηκώνει η τσέπη μου και το ps3 θα κάνω αισχρή οικονομεία για να το πάρω όταν βγουν τα παιχνίδια που θα έχει πέσει λίγο ακόμα η τιμή του. Όπως κατάλαβες είμαι ταπί και ψύχραιμος την παρούσα στιγμή αγαπημένη μου o-nee chan(είσαι η o-nee chan μου απο εδώ και πέρα να ξέρεις).Πάντως για να μην χάνομαι στην ιστορία του KH έχω αυτό το [URL="http://www.kh-vids.net/"]site[/URL] για να μένω ενημερωμένος!!!!
Σεπ 23 2011 17:51
Φωτογραφία

Maffy → zennith666

OTOUTOOOO <3 Finally! <3 Σκοπεύεις να πάρεις και το 3DS για το kh3d? :D
Σεπ 23 2011 17:46
Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Ουπς, τώρα είδα και το άλλο μνμ! Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο<3 Και σε καταλαβαίνω, τα χρώματα χτυπάνε κάπως αλλά βαρέθηκα να ψάχνω παραπάνω x) Τώρα τι χρώμα είναι... θα σε γελάσω xD Το'δειξα στη φίλη μου και το'πε μπορντοροδοκόκκινο και μετά το'πε σκούρο φούξια! Διάλεξε και πάρε! Το background είναι ένα wallpaper ενός παιχνιδιού που λέγεται "The World Ends With You" για το DS. Κατά τύχη το έβαλα βασικά. Ήταν το πρώτο που μου γυάλισε απ'το φάκελο μου. Αν σ'αρέσουν τα παιχνίδια κλπ, να το παίξεις! Το λάτρεψα <3 Και μόλις χτες έμαθα ότι πιθανότατα θα'χει και sequel \o/ Ηοοray \o/ Κι ο main, o Neku θα παίξει στο Kingdom Hearts:3D (oλίγον κολλημένη με κάποια παιχνίδια!) που βγαίνει σε κανά χρόνο στην Ευρώπη! Τώρα για τα μαλλιά, μια φίλη μου μου πρότεινε να χρησιμοποιώ Panten και τολμώ να πω ότι είχα κάποια βελτίωση κάποιες φορές! Τώρα έχουμε το καστορέλαιο που όπως κι εσύ με τις αμπούλες, το βάζουμε στο κεφάλι μας πριν το μπάνιο! Το'χω χρησιμοποιήσει μια φορά μλεχρι τώρα βέβαια οπότε δεν ξέρω πόσο καλό είναι! Βρήκα λιγότερες τρίχες τριγύρω βέβαια! Κι ακούσα στην Τατιάνα κάτι μήνες πριν που'χε καλέσει έναν ειδικό κομμωτή ότι το κόψιμο των μαλλιών δεν τα κάνει πιο δυνατά! Είχα ξαφνιαστεί αλλά το'πε γύρω στις 3-4 φορές οπότε το εμπαίδωσα Τ^Τ Εγώ το μαλλί ξεκίνησα το βάψιμο απ'το Πάσχα βασικά. Τόσο καιρο ψιλοβαριόμουν και σκεφτόμουν ότι το μαλλί μου δε θα το άντεχε οπότε το άφησα και το Πάσχα με χτύπησε και έβαλα τη φίλη μου να μου τα βάψει! Και με λένε Μαρία! Σπάνιο όνομα είναι σπάνιο... Εσύ? c: PS: Long post ftw c:
Σεπ 23 2011 17:44
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

Αααα...ναι όντως! Παλιότερα βασικά κι εμένα μου έπεφτε, επειδή ήταν πολύ μακρύ και επειδή το έκοβα πολύ σπάνια και γι' αυτό ήταν αδύναμο! Νομίζω είχα δοκιμάσει κάτι αμπούλες, κάτι μπουκαλάκια με ένα υγρό μέσα, που ούτε καν ήξερα τι ήτανε, που τα βάζεις στα μαλλιά σου μετά το μπάνιο, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι αν είχα δει κάποια βελτίωση! Εγώ βασικά έχω περάσει το μαλλί μου από διάφορα στάδια... :) Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα..τα τρία βασικά δηλαδή, ξανθό-μαύρο-κόκκινο, τα έχω κάνει! Κάποτε είχα περάσει κι εγώ μια φάση που ήθελα να τα αφήσω να μακρύνουν πολύ και να έχω το φυσικό μου, και μόλις μάκρυνε τόσο, όσο να μην υπάρχει ούτε τριχίτσα από την προηγούμενη βαφή, πήγα και τα έβαψα πάλι! P.s. Πώς σε λένε? ^-^
Σεπ 23 2011 17:26
Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Βασικά κυρίως είναι λόγω σιδήρου. Έχω κάτω απ'το όριο την ουσία που την αποθηκεύει και δυστυχώς παίρνει μπάλα και το μαλλί μου. Προσπαθώ να τα περιποιούμαι όσο μπορώ αλλά δεν κάνουν θαύματα αλλά κάποιες φορές βλέπω πρόοδο. Τώρα πρέπει να αγοράσω χάπια για το σίδηρο γιατί τελείωσαν ~.~ Μαύρο όχι δεν έχω δοκιμάσει αν και μ'αρέσει πολυ κι αυτό για να πω την αλήθεια απλώς όχι τόσο για να πω "Hey πάω να τα βάψω!" Το κόλλημα μου σχεδόν πάντα ήταν το κόκκινο και δεν το έκανα λόγω ότι φοβόμουν το μαλλί μου δε θα το άντεχε. Τώρα ούτε ξανθό έχω κάνει αν κι όλοι όσοι ξέρω μου το΄χουν προτείνει αλλά ποτέ δε με τράβηξε. Είναι καλό στις γύναικες κλπ αλλά έβλεπα ότι οι περισσότερες που ήξερα κατά κει πηγαίναν και μου'χε μείνει η ιδέα ότι είναι το πιο συνηθισμένο αλλά φαντάζομαι αν το λάτρευα δε θα με ένοιαζε οπότε απλώς δεν το λατρεύω! Το μαύρο όμως θα το κρατήσω για το μέλλον κάποια στιγμή! Φαντάζομαι κι εσύ θα το'χεις βαψει?
Σεπ 23 2011 16:22
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

By the way, μ' αρέσει πάρα πολύ το προφίλ σου έτσι όπως το έχεις κάνει! Αν και με τυφλώνει λίγο το μωβάκι πάνω στο κοραλλί (ή φούξια είναι? ποτέ δεν κατάλαβα την διαφορά να σου πω την αλήθεια! βασικά τώρα που το ξαναβλέπω..μπορντό?), παρόλα αυτά, μ' αρέσει απίστευτα και το background που έχεις βάλει! Από που είναι αν επιτρέπεται?! :D
Σεπ 23 2011 16:15
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

Βασικά νομίζω υπάρχουν διάφορα υλικά περιποίησης μαλλιών που σε βοηθάνε με την τριχόπτωση! Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο? Έτσι δεν θα χάνεις το μαλλάκι σου! Άσε που όσο πιο κοντό το έχεις, τόσο πιο δυνατό είναι.. Ξανθό και μαύρο έχεις δοκιμάσει καθόλου?
Σεπ 23 2011 16:11
Φωτογραφία

zennith666 → Maffy

O-NEE CHAN :'( I FOUND YOU!!!!!!
Σεπ 23 2011 14:12
Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Για να απαντήσω απ'το thread (μην πουν ότι κάνουμε spam), συμφωνώ! Το μαλλί μου είναι 2 τρίχες κι αν το κάνω ντεκαπάζ με το ζόρι θα κρατήσω τη μία! Οπότε θα παραμείνω έτσι και σκέφτομαι να αφήσω να ξαναγίνει καστανό γιατί ήδη πέφτει παραπάνω Τ.Τ Αλλά μ'αρέσει το κόκκινο Τ.Τ
Σεπ 23 2011 12:40