Community Status Updates
metalmusicmaniac → Maffy
Μια χαρά είχες εκπαιδεύσει τη μαμά σου! Εγώ πάλι είμαι πάντα πρόθυμος να κεράσω κάτι τους φίλους μου (θέλω και δημόσιες σχέσεις ο βλάκας) και χαρτζηλίκι πλέον δεν παίρνω από το σπίτι μιας που η μάνα μου έχει να μου δώσει εδώ και 3 μήνες (βολεύομαι με το χαρτζηλίκι από κάνα παπού ή κάνα θείο). Η μάνα μου πάντως είναι αγύριστο καφάλι και ποτέ δεν την έριχνα για κάτι που ήθελα (εκμεταλευόταν το οτι ήμουν καλό παιδάκι και ούτε γκρίνιαζα και πάντα την συγχωρούσα αν μου έλεγε όχι σε κάτι)
Sep 25 2011 17:56
Maffy → zennith666
Ήταν shotgun marriage γιατί τον κυνήγαγαν! Άσε άσε! Η ζωή μου ένα δράμα! x)
Sep 25 2011 17:53
zennith666 → Maffy
O-nee chan θα σε μαλώσω παντρεύτηκες και δεν με κάλεσες στον γάμο??? XD joking !!!
Sep 25 2011 17:51
Maffy → metalmusicmaniac
Μπαα μην το λες, τσιγκούνα ήμουν xD Με τον κατάλογο ήμουν κάθε φορά που μου χρώσταγε η μαμά χαρτζιλίκι (γιατί μιας κι είχα λεφτά, ξέχναγα να ζητήσω χαρτζιλίκι οπότε κάθε βδομάδα σημείωνα! xD) Eίναι και το γεγονός ότι αργά η γρήγορα την έριχνα (ή απλώς δεν άντεχε την γκρίνια μου) τη μαμά σε πράγματα που ήθελα οπότε δεν χάλαγα και πολλά 8D
Sep 25 2011 17:49
metalmusicmaniac → Maffy
Και εγώ πάντα προσπαθώ να το κάνω αυτό για να την πω στην μάνα μου αλλά πως γίνεται πάντα τα ριμάδια τα λεφτά να εξαφανίζονται! Βέβαια παίζει ρόλο οτι είσαι κορίτσι και εσείς είστε πολύ πιο υπεύθυνες στο θέμα χρήματα
Sep 25 2011 17:45
Maffy → metalmusicmaniac
Kαι πάλι /ο/ Δεν είσαι λίγο μικρός για να μπορέσεις να βγάλεις λεφτά? Κάτι τέτοιες δικαιολογίες τις θυμάμαι κι εγώ απ'τη μαμά αλλά πάντα την τάπωνα... όχι ότι κέρδιζα αλλά και πάλι xD Βέβαια είχα 3εκινήσει να σώζω λεφτά απ'τη πρώτη δημοτικού για να μη χρειάζομαι πολυ βοήθεια σε ότι ήθελα xD
Sep 25 2011 17:42
metalmusicmaniac → Maffy
Ειρωνικά μιλώντας πάντα η μάνα μου, αντί να μου το φέρει στα μούτρα οτι laptop δεν παίρνω μου το σερβίρει έτσι οτι και καλά άμα βγάλω λεφτά θα πάρω
Sep 25 2011 17:29
metalmusicmaniac → Maffy
Εγώ όταν είπα στη μάνα μου οτι θέλω να πάρω laptop , με είπε οτι αν θέλω να δουλέψω και να πάρω γιατί αυτή πάνω από 50 ευρώ δεν πρόκεται να δώσει
Sep 25 2011 17:11
Maffy → Goutcou
Hey, τουλάχιστον ζούμε σε μια εποχή που οι περούκες είναι τόσο καλές δεν τις αναγνωρίζεις! Το'χω σαν backup plan για τη χειρότερη περίπτωση! Και ναι δε βλέπεις! International, τι λέμε τώρα! Κι αν σκεφτείς ότι έχω καστανά μάτια και καστανό μαλλί (το φυσικό τουλάχιστον), ακόμα πιο international!
Οhhh, το'χα σκεφτεί για Θεολογία αλλά ούτε με τράβαγε, ούτε τη μάνα μου οπότε ήρθα δω που υποτίθεται ότι είναι πιο στα νερά μου αλλά ούτε εγώ τρελαίνομαι (κυρίως για τα κάρο μαθήματα ιστορίας Τ.Τ) αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτή τη χρονιά διαλέγουμε τον κλάδο μας και θα πάω Γλωσσολογία καθώς όχι μόνο τη θεωρώ πιο ωραία απ'τις άλλες 2 (αρχαιολογία και πολιτικές επιστήμες) αλλά απ'ότι φαίνεται τα μαθήματα της τα περνάω πολυ πιο εύκολα (την πρώτη χρονιά κάπως είχα μπερδέψει 2 γλωσσολογίες γιατί ήταν πολύ όμοια ονόματα και δεν είχα διαβάσει τπτ γι'αυτό και δεν πήγαινα στο μάθημα γιατι κοιμόμουν όρθια κάθε φορά έτσι όπως μίλαγε και της έγραψα 8!). Τώρα για αποκατάσταση... από Γλωσσολογία μπορείς να βγεις καθηγητής της Γλωσσολογίας αλλά άπαπαπα. Προσωπικά έγω θέλω να ασχοληθώ με βιβλία και να δουλέψω σε εκδοτικό οίκο οπότε αν μελετήσω πιο καλά τη γλώσσα, κάποιο bonus θα'ναι... ελπίζω... μάλλον... ίσως... *sigh Τουλάχιστον όπως είπες κι εσύ, είναι ενδιαφέρον για να περάσω τη ώρα μου! Αν καταφέρεις να βγεις πάντως καθηγήτρια 8ρησκευτικών καλά θα τη βγάλεις με τα σχολεία κλπ! Αν υπάρχουν σχολεία έτσι όπως πάμε βέβαια αλλά ναι xD Δε σε φαντάζομαι όμως για κάτι τέτοιο για κάποιο λόγο xD
Sep 25 2011 16:13
Goutcou → Maffy
Χαχαχα...καταραμένο μάδημα! Πόσο σε μισώ!:if: Βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική να το κουρέψεις γουλί και να σου ξαναμακρύνει! Χαχαχαχαχα.. Είσαι και Χαλκιδιώτισσα, σε λένε και Μαρία...τι άλλο θες δηλαδή?! Είσαι εξαπλωμένη από όλες τις απόψεις! Χαχαχα:Ρ Έτσι κι αλλιώς, έχω ξεκοκκαλίσει το μηχανογραφικό, οπότε και να μην ήταν εκεί ο γνωστός μου, σίγουρα θα την αναγνώριζα την σχολή σου! :D Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει..πηγαίνω στην σχολή και δεν ξέρω κανέναν με το όνομά του! Και η πλάκα είναι ότι όλοι με ξέρουν, γιατί στο facebook έχω όνομα Soko Freta και με φωνάζουν όλοι έτσι στη σχολή... Και πάω και με βλέπουν και μου φωνάζουν "Επ..γεια σου Σοκοφρέταααααα" και εγώ δεν ξέρω καν τα ονόματά τους! Χαχαχαχα... Κοινωνική θεολογία σπουδάζω, στην Αθήνα! :D Δεν μου πολυαρέσει να σου πω την αλήθεια, γιατί στην ουσία βγαίνεις θεολόγος από εκεί! Αλλά έχει ωραία μαθήματα..(πολύ καλύτερα από της απλής θεολογίας!) οπότε τουλάχιστον περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου :) Εσύ τι επαγγελματική αποκατάσταση έχεις?
Sep 25 2011 14:50
Maffy → mono
Yosh, το βρήκα και το ανέβασα! [URL="http://i194.photobucket.com/albums/z222/HappyAd/Konachancom-81902animalbookfishpolychromaticsakumameiumbrella.jpg"]Ορίστε[/URL] C:
Kαι παρακαλώ ;D
Sep 25 2011 14:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed