Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Maffy → GhostPrince
FF άκουσα πριν λίγα χρόνια βασικά αφού έβαλα ίντερνετ! Και ξαφνιάζομαι! Δε μεγάλωσα σε gamers περιβάλλον Τ.Τ Οπότε τώρα ότι μπορώ! Και το 8 και 9, από μια φίλη μου απ'το εξωτερικό θα τα δανειστώ γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να τα βρω εδώ. Και θα μου δώσει και το δικό της ps2 γιατί τα΄χει σε us version T.T Αγαπημένο για μένα είναι το 10. Αν και δεν έχω πραγματικά παίξει το 7 που όλοι το αγαπούν αλλά είμαι σίγουρη ότι το 10 θα΄ναι πάντα πρώτο για μένα <3
Και *hi5 for kh<333 Αγάπη αυτό το παιχνίδι <333
Καιιιιι last but not least! Nice to meet you C:
Σεπ 29 2011 12:45
GhostPrince → Maffy
omfg xDD πες το ψεματα..:kakaka: αλλα και το δικο μου δεν παει πισω ;ο
nice to meet yuh then, maria-san :)
εγω εχω κολημα με τα FF απο μικρος...οποτε τα χω βγαλει τα περισσοτερα :blurah5:
το dissidia δν ετυχε να το παιξω βεβαια ;/ το 7 παντος παραμενει απτα αγαπημενα μου, οπως και το 8 :P
KH <3 ...σα καλος RPG fan κιεγω :hihi2:
Σεπ 29 2011 11:05
Maffy → Goutcou
Aww καημένη! Καλή επιτυχία! Εμείς δεν μπορούσαμε να το τραβήξουμε άλλο γιατί αν χάναμε κι άλλη βδομάδα, θα χάναμε το εξάμηνο λόγω των 13 βδομαδών. Όσο για τα τούρκικα, στη σχολή έχω ακούσει ότι είναι αρκετά εύκολα. Βέβαια η σύγκριση έγκειται με τα αραβικά και εβραϊκά οπότε φυσιολογικό τα τούρκιkα να φαίνονται πανεύκολα xD Αλλά μόλις δω με τα μάτια μου, θα σου πω xD Και ΜΑΚΑΡΙ να'χαμε ιαπωνικά εδώ τριγύρω. Κι εγώ από anime ξεκίνησα να μαθαίνω και μπορώ να πω ότι μπορώ να καταλάβω αρκετά εύκολα πράγματα αλλά ουδέν συντακτικό και γραμματική (το grammar nazi πεθαίνει μέσα μου) και μη μιλήσω για γραφή xD Ένας φίλος μου πήγαινε και μου'δωσε 2-3 προγράμματα αλλά τι να το κάνω? Ποιος θα μου λέει αν κάνω λάθος? Τ.Τ Κι άλλα μέρη εκτός Αθηνών θα'πρεπε να'χουν Τ^Τ
Σεπ 29 2011 08:29
Maffy → GhostPrince
Έχεις τόσες λίγεσ εικόνες? /ο/ Ακόμα κι όταν πρωτοπήρα το laptop άρχιζα να βάζω κατευθείαν! Έχω πάνω απο 2000 αρχεία συνολικά και βάλε! xD
Eγώ κατέχω το σπανιότερο όνομα της Ελλάδος! Μαρία! Που το φωνάζεις στο δρόμο και γύρω στις 10 γυναίκες γυρνάνε! ;-;
Και ναι, αγαπώ FF<3 Έχω να τελειώσει ακόμα ένα κάρο όπως το 7 που΄ναι στο desktop εδώ και καιρό. Το dissidia, το FF4 και σε λίγο καιρό θα παίξω το 8 και 9 \ο/ Αγάπη μου όμως είναι το ΚΗ <3 FOREVERRR<3
Σεπ 29 2011 08:21
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..εσύ τώρα τελειώνεις, εγώ τώρα αρχίζω! Κανονικά θα έδινα την Δευτέρα το πρώτο μάθημα της εξεταστικής, αλλά λόγω απεργιών (ΜΜΜ) δεν κατάφερα να πάω! T_T Ευτυχώς βγήκε και δεύτερη ημερομηνία για το συγκεκριμένο μάθημα! Και τώρα...δίνω αύριοοοοο ένα απαίσιο μάθημα που λέγεται Χριστολογικές Μαρτυρίες..JESUS CHRIST! -.- Και μετά από αυτό έχω άλλα 4 μαθήματα να δώσω :'( Αχ ναι..να κάνεις τούρκικα, να μου πεις πώς είναι! Γιατί το έχω απορία αν είναι τόσο δύσκολα όσο ακούγονται! :D Κι εγώ θέλω να μάθω Ιαπωνικά! :D:D:D Βασικά παλιά έκανα παρέα με μια κοπέλα ελληνο-ιαπωνέζα και έκανε μαθήματα Ιαπωνικών, γιατί σαν μητρική της γλώσσα έπρεπε να την ξέρει και περνούσε πολύ χρόνο στην Ιαπωνία, οπότε μάθαινε αναγκαστικά! Μια φορά είχα πάει κι εγώ μαζί της και δεν καταλάβαινα ΧΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟ! Αλλά τότε ήταν που άρχισα να πρωτοβλέπω anime, οπότε ήμουν αρκετά πωρωμένη μπορώ να πω! ^_^
Σεπ 28 2011 22:38
GhostPrince → Maffy
:kakaka: 718????? :uhh: ουτε τα μισα δεν φτανω xDDD (εικονες στο pc γενικα)
ειναι τρελα....εχεις ανεβασει σελιδες...χαχαχα XD
και φτυ...:/ anyways...np :P
whayevah...τι νεα? για να συστη8ουμε κιολας...Γιαννη με λενε ¨)
κιαποτι ειδα στο desk.σου ...are yu a fellow FF fan? xD :if:
Σεπ 28 2011 22:09
Maffy → GhostPrince
Για να μην κάνω spam στο thread μιας που στέλνω τόσα εκεί, βασικά ο φάκελος μου έχει 718 αρχεία και μια απ'αυτές τις μέρες θα βάλω και νέα xD Και δεν ξέρω από που είναι η συγκεκριμένη εικόνα για να πω την αλήθεια xD
Σεπ 28 2011 21:58
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Ωωω μα γιατί το λες αυτό x) Eίναι μια χαρά φιλικός *cough cough COUGH*
Σεπ 28 2011 14:19
Maffy → Goutcou
Αυτό για των ασιατικών σπουδών, μια φίλη μου που το'χε ψάξει πριν 2 χρόνια, είχε δει ότι δε δούλευε το τμήμα ιαπωνικών Τ^Τ Το κοίταξε και τώρα και τπτ Τ^Τ Κρίμααα! Να'χε κάτι με ιαπωνικά τριγύρω εδώ στη Ρόδο να κάναμε καμιά δουλειά γιατί θέλω να μάθω αλλά δεν είμαι αρκετά αυστηρή για να το κάνω μόνη μου Τ^Τ Εμείς στη σχολή έχουμε να διαλέξουμε 1 απ'τις 3 γλώσσες:Τούρκικα, Εβραϊκά ή Αραβικά. Είχα ξεκινήσει αραβικά αλλά με καμιά Παναγία τελικά κι αυτό το εξάμηνο πάω Τούρκικα κι ο Θεός βοηθός! Πάντως έσκισα σήμερα! Δεν έβαλε σχεδόν τπτ απο συγγραφείς οπότε μια χαρά ήμουν σε απλή θεωρία \ο/ Ένα 7 το ελπ'ιζω Τ^Τ Ήταν και το τελευταίο μάθημα \ο/ Ηοοray :joyful:
Σεπ 28 2011 13:49
Maffy → Fallen_Mpougatsa
H αλήθεια είναι! όσο πιο τρομακτικός, τόσο πιο πετυχημένος! Βέβαια εμένα η καρδιά μου ανήκει στον Squalo <3
Σεπ 28 2011 13:39
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..εγώ λέω να πάμε να ζήσουμε στην Αίγυπτο, που είναι όλα πολύ φθηνά! :Ρ Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβάρα, απλά για να έχω μια δουλειά (λέμε τώρα) μέχρι να τελειώσω την άλλη σχολή! Ααααα...καλή η Γλωσσολογία τελικά! Μ' αρέσει :D Εβραϊκά έχω κι εγώ ρε συ.. Αλλά μόνο γλώσσα..όχι λογοτεχνία! Και μάλιστα είναι προαπαιτούμενο μάθημα! Δηλαδή, πρέπει να το περάσω για να πάρω ένα υποχρεωτικό επόμενου εξαμήνου που έχει πολλά εβραϊκά μέσα! Άστα να πάνε δηλαδή :'( Αχ Τούρκικη γλώσσα <3 Βασικά δύο από τις σχολές που ήθελα πολύ, η μία ήταν η Σλαβικών Σπουδών και η αλλή η Τούρκικων και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών! Βέβαια δεν υπήρχε τμήμα σύγχρονων ασιατικών, οπότε αναγκαστικά θα ήμουν στο τούρκικων! :D Αν είχε τμήμα ασιατικών σπουδών (και πόσο μάλλον σύγχρονων) θα είχε και ιαπωνικά υποθέτω!:awww:
Σεπ 28 2011 12:06
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Χμ, υποθέτω πως έχεις δίκιο αλλά εφόσον είναι ο συγκεκριμένος θα πρεπε να πούμε "χαρούμενο boss είναι το ψυχοπαθές boss" ειδικά όσον αφορά το Reborn και τον Xanxus! xD Να το τρομακτικόπαύλαψυχοπαθές boss!
Σεπ 28 2011 08:56
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Αναρωτιέμαι άραγε γιατί κι εγώ να με τρομάζει! xD Σαν ιδέα μ'άρεσε αλλά φαινόταν τρομακτικός. Η φάτσα του ήταν τρομακτική φίλε! Το'δειξα στη φίλη μου (που ήταν δίπλα μου) που κόβει φλέβα για Xanxus και κρύφτηκε πίσω απ'το μαξιλάρι της! XDD
Σεπ 28 2011 08:11
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Maffy dear, δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Xanxus ωσάν άλλος V for Vendetta (ή Varia κανείς δεν ξέρει) με τη μάσκα του Fawkes σε τρομάζει. . . xD Αλλά να πω την αλήθεια με το που είδα την συγκεκριμένη φώτο την ερωτεύτηκα. Ρώτα και την Kai να σε πει: δυο φορές την πήρε το μάτι μου και τις δυο ξετρελάθηκα -χωρίς να το θυμάμαι κιόλας!-
Σεπ 27 2011 23:30

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται