Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
metalmusicmaniac → Maffy
Hey, what's goin' on! Γιατί δεν ποστάρεις καινούριο desktop, χαλάς τη φήμη σου έτσι :P
Σεπ 30 2011 14:18
Maffy → GhostPrince
To Gintama όλως παραδόξως δεν έχω κάτσει να το δω όλο γιατί κάπου το ψιλοβαρέθηκα αν και λένε ότι πιο μετά γίνεται επικό οπότε θα δούμε αν το ξαναπιάσω σύντομα!
Και awww~! Δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται ενδιαφέρον ή βασικά, ενδιαφέρον ακούγεται, απλώς δε θα πήγαινα ποτέ εκεί! xD Eγώ ήθελα τη Σχολή Ήχου και Είκονας στην Κέρκυρα αλλά δεν πέρασα και πέρασα εδώ που΄μαι που φάση δεν το λες αλλά δεν το λες κι ότι χειρότερο ever! Ελπίζω να πετύχεις ο: Το animation καλό ακούγεται αλλά ναι η Ελλάδα πέρα βρέχει ακόμα!
Τι άλλο τι άλλο~~ Δεν έχω και πολλά. Μόλις ξύπνησα περίπου 1 ώρα πριν και τώρα ψιλοβαριέμαι! xD
Σεπ 30 2011 09:16
GhostPrince → Maffy
χαχα ;p
καλο αυτο...αντε να φτασω κιεγω¨, αν με τραβηξει αρκετα μπορει να πιασω και το manga, αν και δν φτανει gintama ,οποτεε... xD
μεσογειακων σπουδων...;o φαση ακουγεται...xP εγω καλα μορε...αν και δεν μαρεσει η σχολη που με...Βιομηχανικο σχεδιασμο εχω περασει κοζανη, αλλα εγω 8α το μετονομαζα σε Β.Μηχανολογια, παιζει να παω σε ιδιοτικη, να παρω κν BA να φυγω εξωτερικο >.< για ανιματιον η8ελα...πως βρε8ηκα εδω....>.> με παρεσυρε ο τιτλος XD(το χα βαλει κιαπτις πρωτες επιλογες ο μλκς) αλλα η μικρη μας ελαδιτσα , ειναι ακομα μικρη για τετια :P whatever... τι αλο?
Σεπ 29 2011 23:38
Maffy → GhostPrince
Kaλύτερα να μην τον πετύχεις! Δεν του πάει /ο/
Και ναι είναι ωράιο αν και προτιμώ το manga αν και δεν έχουν αλλάξει κάτι αλλά έχει μεγαλύτερο effect σαν manga x) Αλλά τη στενάχωρη ιστορία την πέτυχαν καρμπόν και ακόμα πιο δραματική Τ^Τ
Είμαι Ρόδο, Μεσογειακών Σπουδών και καλά τα πήγα νομίζω! Τα περισσότερα τα πέρασα! Εσύ πως πάει? c:
Σεπ 29 2011 23:20
GhostPrince → Maffy
δε νομιζω να τον εχω πετυχει σε ασπρο...με το μαυρο τον 8υμαμαι xD που 8υμιζει cloud ντισημο επισης :P suketo-dan XDD εχει φαση, χτες το ξεκινησα κιεγω ακομα στο 8 επ. ειμαι :p φαινεται ωραιο, gintama style :p (τελικα δν ηταν τυχαιο που βγηκανε στο last ep gintama) :hihi2:
και nice, που σπουδαζεις? πως τα πηγες? :kawaii:
Σεπ 29 2011 22:51
Maffy → GhostPrince
Στο άσπρο κοστούμι, ναι gay φαίνεται x)
Και μόλις είδα το 25 επεισόδιο απ'το sket dance και πέθανα λίγο στο κλάμα ;-;
Κατά τα άλλα καλά! Τελείωσα εξεταστική και θέλω να γυρίσω σπίτι μου γιατί μ'έχει πιάσει αλλεργία νομίζω και δεν αντέχω Χ.Χ
Σεπ 29 2011 22:37
GhostPrince → Maffy
xaxaxaxa, καλα δεν τον λες και gay, αλλα εχει αυτο το emo-dark style και δν ξερω γω τι :P
τα σπαει ομος, εμενα προσοπικα μου 8υμιζει πολυ cloud παντος, αλλα ταυτοχρονα διαφερει και αρκετα, πιο epic <3 (δεν 8α τον ελεγα και τοσο original παντος) anyways...τι αλλα? :P
Σεπ 29 2011 19:45
Maffy → GhostPrince
O Noctis έχει γίνει αγαπημένος χατακτήρας από τότε που΄δα το trailer γι'αυτό το θέλω τέλειο το παιχνίδι! xD Αν και πολλοί λένε ότι είναι ο επόμενος Cloud, o Nomura λέει ότι δεν έχει καμία σχέση μ'αυτόν κι ότι είναι original character αλλά εμένα ακόμα με χτυπάει σαν emo boi κάπως xD Και φαίνεται gay με το κοστούμι! xD
Σεπ 29 2011 19:35
GhostPrince → Maffy
χαχα, nice, αν και το μαριο υπηρξε και σαλες νεοτερες κονσολες (βαλε nitendo DS,wii)
God of war πρεπει να χα παιξει λιγο, σε καπιο friend, αν και δεν το πολυ8υμαμαι >.<
το versus 8ελω κιεγω πολυ να το παιξω φαινεται απι8ανο, και τι char εχουν κανει :blush2: noctis <3 (μιαζει και πολυ με τον cloud(ff7), αλλα πολυ dark aura και στυλ XD)
ελπιζω να βγει σε κν 360 γτ ps3 δν εχω...κιουτε τα λευτα να παρω εχω( πιος 8α το κανε για ενα game εξαλου :hihi2:) αλλα το περιμενω ¨) εχω ακουσει καλα λογια και για το "The last story" (αν δεν κανω λα8ως το φτιαχνουν και οι ιδιοι που εκαναν τ FF) αν και βγενει στο wii αυτο >.<
εεετσι :3 :8):
καλα κιεγω δεν παω πισω...μου χουνε γυαλυσει αρκετες σειρες απαυτη τη σεασον :)
η καλοκαιρινη...δν ξερω...δεν ειχε κ πολλα καλα, σε συγριση μαυτα που ρχονται τωρα δλδ¨:P
Σεπ 29 2011 18:49
Maffy → Goutcou
Αυτό είναι που μας σώζει! Όσο δύσκολα κι αν είναι, τα γράμματα είναι πιο έυκολα. Τα αραβικά... έχουν που έχουν περισσότερα γράμματα απο μας, έχουν μόνο 3 φωνήεντα, κι όλα τα γράμματα αλλιώς γράφονται στην αρχή, αλλιώς στη μέση, αλλιώς στο τέλος (με 2 τρόπους) -_- *shoots self*
Aλλά και πάλι, το μόνη μου είναι κάπως ~.~ Ακόμα και σε πράγματα που θέλω, τείνω να είμαι τεμπέλα και να το αφήνω για αργότερα κι αργότερα... Τ^Τ M'αρέσει η τάξη Τ^Τ
Σεπ 29 2011 17:07
Maffy → GhostPrince
Δεν ξέρω πολλά απο παιχνίδια για να πω τη δικιά μου γνώμη αλλά έχω πολλούς φίλους και συμφωνούν με σένα. Κι απ'τα λίγα ποθ ξέρω κι εγώ, συμφωνώ! Και μάλλον Ν64 είχα γιατί θυμάμαι το mario xD Το God of War έχω ακούσει ότι είναι καλό! Ίσως να το πάρω όταν πάρω ps3! Προς το παρόν έχω ελπίδες για το FFVS13 (αν και μου τη δίνει ότι η ομάδα που το φτιάχνει το παιχνίδι είναι η ομάδα του kh γι'αυτό και το kh3 δεν έχει καν ξεκινήσει σαν παραγωγή -_-) αλλά όσο περνάει ο καιρός, έχω την εντύπωση ότι δε θα μ'αρέσει ~.~ Δεν είμαι πολύ των shooting games οπότε θα δούμε!
Και εννοείται! Λίγο απ'όλα ! Ότι μας κάτσει κι είναι ωραίο, αυτό ήταν! xD Στο μεταξύ έχω γύρω στισ 7-8 σειρές που θέλω να δω αυτή τη σαιζόν. Έπρεπε να ήταν σαν τη καλοκαιρινή σαιζόν που ξεκίνησα μόνο 1-2 κι αυτό ήταν /ο/
Σεπ 29 2011 16:33
Goutcou → Maffy
Ευχαριστώ! Έγραψα πολύ καλά! :D Βασικά τα τούρκικα είναι πιο εύκολα, γιατί έχουν λατινικούς χαρακτήρες και όχι αυτά τα περίεργα ιδεογράμματα.xD Κι εγώ έχω μάθει κάτι λίγα Ιαπωνικά.. Ε με τόσα πολλά anime που έχω δει.. Βέβαια, μπορείς να πάρεις και ένα ειδικό λεξικό που είναι για να μαθαίνεις! Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει για Ιαπωνικά..εγώ είχα πάρει για να μάθω Ισπανικά και μπορώ να πω πως βοήθησε αρκετά! :D Αλλά είναι αυτό που λες..ποιος θα σου λέει αν κάνεις λάθος? -.- Αλλά δεν πειράζει..η προσπάθεια μετράει και όσο να 'ναι κάτι λίγα μπορείς να μάθεις και από εκεί!
Σεπ 29 2011 14:54
GhostPrince → Maffy
I see,:blush2::hihi2: εγω μαλλον πσιλο εχασα την ορεξη, μιας και μεχρι και το γυμνασιο καιγομουνα :if: τωρα λιγο κν minecraft παιζω μονο, οταν εχω το χρονο κ δν εχω τι να κανω <3
το dream cast ειχε τη φαση του, οπως και το N64, super marioo <3 αν δεν τα πολυ προλαβε η γενια μας, ηταν στο τελος τους και τοτε π παιζα...πιο πολυ με τα ps1 και αργοτερα ps2 επαιζε ο κοσμος...καλα τωρα εχουν αλαξει εντελως τα πραματα, με τα Xbox360 και ps3, αν και πλεον δεν βγενουν τα καλα παιχνιδια που βγενανε τοτε...πιο πολυ στα graphics μου φαινεται εχουμε κολησει τα τελευτεα χρονια παρα στο πλοτ, ελαχιστικα καλα games βλεπεις πια νομιζω XD
so kaa.. κιεσυ στο animelist εισαι ε? xDD εχουμε και μεγαλο anime compatibility :P γενικα λιγο απολα βλεπεις κιεσυ αποτι βλεπω ,like meh :kakaka:
Σεπ 29 2011 13:38
Maffy → GhostPrince
Δεν είμαι τρλή gamer αλλά όταν με πιάσει, μ'έπιασε xD Μικρή, θυμάμαι τον αδελφό μου που΄χαμε κάτι παιχνίδια και παίζαμε και παίζει να ήταν Dreamcast xD Aυτός αναλάμβανε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! Αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε και ξέμεινα κάπως ;-;
Aπό anime καλύτερα να δεις τη list μιας και είναι ολίγον μεγάλη κάπως! Είναι στο "About me" (ναι βαριέμαι να πάω να κάνω copy/paste 8D)
Σεπ 29 2011 13:23
GhostPrince → Maffy
εγω αντι8ετα μικρος επεζα παρα πολλα games....ηταν και περιβαλλον οπως λες κιεσυ...8υμαμαι τοτε...ειδικα στο δημοτικο...ολοι καμενοι ειμασταν :hihi2: ...τωρα ελαχιστα παιζω..σπανιος 8αλεγα...εχω παει στο αλο ακρο(δν εχω και το χρονο βεβαια) xD
καλα 10...τι μου 8υμιζεις...απτα πρωτα games που παιξα στο ps2(οχι οτι ηταν το πρωτο game που παιξα, το πρωτο μου ηταν το sonic αν και μιλαμε γ πολυυυ παλια τωρα. dreamcast <3)...το χα καψει τοτε to 10 χαχα, ωραιο game κιαυτο, αν και το 7 νομιζω εχει το καλυτερο story/plot απολα οσα εχω παιξει :P το 9 δεν μαρεσε και τοσο πολυ...αλλα το 8 ειναι κιαυτο *must play* XD :thatsit: οτι 8υμαμαι χαιρομαι κιεγω :q
τι αλλα? απο ανιμε τι βλεπεις? ;)
Σεπ 29 2011 12:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται