Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maffy → GhostPrince

Tότε πιθανότατα θα σ'αρέσει το C3 xD To χειρότερο ecchi αnime που'χα δει ήταν το HOTD που το fanservice έρεε σ'όλο το anime aπ'την αρχή μέχρι το τέλος κάθε επεισοδίου και μπορείς να φανταστείς με πόση δυσκολία το τελείωσα. Είδα τώρα και το ΦBrain αλλά δεν έλεγε πολλά. Περίμενα πολύ περισσότερα και για 1ο επεισόδιο ήταν αρκετά fail :< Kaι ναι το φαντάστηκα ότι ήταν οι πρώτες προσπάθειές σου αλλά πραγματικά μ'άρεσε πολύ η πόλη εκτός ναι απ'την τύπισσα xD Αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει ;D
Oct 03 2011 10:37
Photo

GhostPrince → Maffy

ε 8α κατσω να το δω σημερα μαλλον το zero.ετσι εξηγητε η φαση...χαχα, ε 8α πιεασω και το μανγκα καπια στιγμη λογικα(τ Αο) Οσο για τα blood, to blood+ ηταν πολυ ωραιο, τωρα γιαφτο που βγηκε τωρα δν 8ελω να το σχολειασω, ισος να περιμενα πολλα δν ξερω XD πολυ οτι να νε :P εμενα δν με χαλανε τα ecchi και τοσο, ισα ισα χαχα, αν και ειναι σπαστικο οταν ειναι στην υπερβολη, και το ανιμε δν εχει να διξει κ τπτ αλο, βαλε kiss x sis (αν και το χουν απτα καλα, εμενα δν αμρεσε κα8ολου) χαχα.... to zombie desu ka ηταν οτι να νε, ισος απτα πιο random ανιμε που χω δει χαχαχα ασε μι μ λες τετια :kakaka: για το bakuman, κιεγω μια απτα ιδια, μεχρι ενα σημειο μ'ειχε ποροσει παρα πολυ αυτο το μανγκα βεβαια XD πλεον οχι τοσο, εχει αρχισει και γινεται βαρετη η φαση ;/ χαχαχα,διαβολεμενο μανεκεν <3 :hihi2:.. ε απτους πρωτους chars που κανα ηταν, ειναι indeed,δυσκολα και χρονοβορα >.>
Oct 03 2011 10:10
Photo

Maffy → GhostPrince

Kaλά ξεκίνησε γιατί ήταν κοντά στο manga Μετά από λίγα επεισόδια πήρε δικό του δρόμο και το σκότωσαν xD Δεν έχω αγγίξει κανένα Blood οπότε δεν είδα και το τωρινό αν και δε μου προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον. Πολλοί έλεγαν ότι ήταν χάλια όμως x) Το Βαkuman...mehh δεν έχω πολλά να πω. Στην αρχή το λάτρευα αλλά τώρα φαίνεται να'ναι αργό και να βγάζει συνέχεια τα ίδια και ούτε σαν anime έλεγε ΠΟΛΛΆ οπότε no need to watch it ;D Όσο για το C3, είναι προσωπική γνώμη γιατί γενικά είμαι κατά του ecchi genre και γενικά φαίνεται ηλίθιο anime (εδώ το κάνανε recommendation με το "Kore was Zombie desu ka?" το οποίο θεωρώ τελείως ηλίθιο xD). Aλλά όπως είπα αυτή είναι προσωπική γνώμη καθώς είμαι κατά τέτοιων anime x) Και κοίταξα τις καλλιτεχνίες σου και φαίνονται μια χαρα! (και pain the ass φαντάζομαι). Μ'άρεσε η πόλη πολύ αλλά όταν το΄δα σε fs, τρόμαξα με την τύπισσα! Ήταν λες κι ήταν το διαβολεμένο μανεκέν xD
Oct 03 2011 09:55
Photo

GhostPrince → Maffy

αχαχα, πες το ψεματα >.< ε πλακα πλακα ηταν οτι να νε, κειχε ξεκινησει ωραια ;/ απτο 10τοσο κ εμτα δν πολυ παλευοτανε , αλλα σιγουρα καλυτερο απτο blood C+ , που αρχισα να το βλεπω με ορεξη και με κανε να 8ελω να του κανω drop απτη μεση >.> το καταφερα και το βγαλα αχαχα XDD το bakuman ωραιο ειναι μωρε, αλλα νομιζω οτι εχει αρχισει και γινεται πσιλο loop, τα πραματα ;o nice, κιειναι κιαυτο απαυτα π 8ελα να δω ;) για το C, δν ξερω, δν το χω πσαξει, αν κ φαινοτανε καλο, ειναι τοσο χαλια?? xDD fail stickmen are the best dont look down to them <33 xaxaa, απο τετια ξεκινησα κεγω πλακα πλακα, στο flash, αλλα πανω κατω ηταν γ να κτλβω τα keyframes μετα το ριξα στο 3D :P που μακαρι να ταν σχεδιαση μονο, εδω κανεις και γλυπτικη και σχεδιαση γ να βγει κτ χαχα, τι να πεις, ελπιζω να βγει καλο ^^ και γτ οχι :) αν chekαρεις το profile μου στα :uhh:[URL="http://ghostprince.newgrounds.com/"]http://ghostprince.newgrounds.com/[/URL], εχω ανεβασει 1-2 ακιροτητες btw :P και το προφιλε pic ηταν απτα παλια που χα κανει στο flash :P (τωρα προσπα8ω να κανω κτ πιο ρεαλιστικο, γιαφτο παιδευομαι και τοσο) >.>
Oct 02 2011 21:09
Photo

Maffy → GhostPrince

Χώρα = καταδικασμένη = τρέχα σ'άλλη χώρα όσο προλαβαίνεις xD Ψιλοχάλια ήταν βασικά. Χίλιες φορές το manga. Τα τελευταία επεισόδια ήταν πάρε το ένα και χτύπα το άλλο αλλά τουλάχιστον τελείωσε \ο/ Το Bakuman 2 το'χα στη λίστα για να δω αλλά κι εγώ καθώς είμαι up to date με το manga και καθώς δεν το βρίσκω πια τόσο τέλειο, αποφάσισα να μη το δω. Βγήκε το Fate/Zero όμως κι ήταν μια χαρά ωραίο! Και γενικά αυτή τη σαιζόν έχω αρκετά που θέλω να δω. Ένας φίλος μου πήγε να με πείσει να δω το C3 αλλά πήγα στο MAL και τα πρώτα reviews+recommendations μ'έκαναν να μην το πλησιάσω καν x) Και σωστά! Εσυ ασχολείσαι με animation οπότε μπορείς να φτιάξεις τέτοια ο: Όταν τελειώσεις με το καλό, δείξε μου! Μ'αρέσουν κάτι τέτοια ο: Εμένα το χέρι μου δε πιάνει καθόλου στη ζωγραφική/σχεδίαση εκτός από κάτι fail stickmen! xD
Oct 02 2011 20:39
Photo

GhostPrince → Maffy

ε δυσκολο, με τη λογικη και τη καφριλα π χουμε ολοι μας...ειδικα οι πολιτικοι, αλλα και οσοι εχουν τη "δυναμη" να κανουν κατι, προτιμουν να κοιταξουν τη παρτυ τους 8αβοντας την ιδια τη χωρα :/ αλλα τι να πεις... ( χαχα, καλα εισαι :P ε 8α διξει, καλο φαινεται, αν κιακομα 2-3 chapts διαβασα μονο :P Το ειδα κιεγω πριν λιγο το Αο, καλουτσικο τελος, αν και το περιμενω λιγο καλυτερο ;) βγηκε και το bakuman η 2ρη season, αν και δν ξερω το κατα ποσο 8α το δω, μιας και ειμαι up-to-date στο manga ;/ περιμενω να βγουν και τ'αλα ανιμε :) Οποτε το χω ριξει καπως περισσοτερα στα μανγκα αυτο το καιρο :if: και προσπ8ω εδω και 2 μερες κοντα να κανω ενα 3d char(anime style) και μου χει βγει η πιστη :// τι να πεις.... :P
Oct 02 2011 20:30
Photo

Maffy → GhostPrince

Kaλά η χώρα να καταλήξει πουθενά καλά αποκλείεται. Δε φαίνεται να υπάρχει ούτε ένας να σηκώσει το ανάστημα του και να κάνει κάτι εκτός απ'το να ρίχνει λάσπη στην ίδια τη χώρα xD Κι αύριο γίνεται Γεν. Συνέλευση για να δούμε για κατάληψη κλπ μιας και το πρόγραμμα δεν έχει βγει καν κι αν κάνουμε κατάληψη, πάει το εξάμηνο αν κι εγώ προσωπικά δεν έχω τεράστιο πρόβλημα xD Καλά έκανες και ξεκίνησες το manga! Πολλοί το θεωρούν κάπως βαρετό και περίεργο αλλά ελπίζω να σ'αρέσει /ο/ Εγώ τώρα πάω να δω το τελευταίο epi του Ao no Exorcist \o/
Oct 02 2011 19:08
Photo

GhostPrince → Maffy

indeed, axaxa...;P καλα ναι αστα...τα χουνε παιξει τα πραματα, εμεις ειμασταν ετσι απτο προιγουμενο εξαμηνο, (αφου φυγανε ολοι οι βοη8οι σκεδον) >.< αλλα τι να πεις...αντε να περιμενουμε να δουμε π 8α φταση η κατασταση...γενικα η χωρα...(οχι μονο η παιδεια) whatevah... τι αλο? α το ξεκινησα και το μαγκα τελικα :P
Oct 01 2011 23:48
Photo

Maffy → GhostPrince

Mες στην ακυρότητα indeed xD Αλλά γι'αυτό είναι κι ωραία <3 Και ναι καλά "καλό εξάμηνο" μια κουβέντα είναι! Δεν έχουμε πρόγραμμα, δεν έχουμε καθηγητές για όλα τα μαθήματα νομίζω και δεν είναι σιγούρο ότι τελικά θα το κάνουμε xD Οπότε θα δείξει x) Kaι ναι έτσι είναι! xD Δεν κάνει να κάνω spam 8D
Oct 01 2011 14:59
Photo

Maffy → Fallen_Mpougatsa

Xaxaxaa xD Δεν ξέρω xD Εμένα προσωπικά με τρομάζουν γιατί χμμμμ δεν ξέρω γιατί xD Απλώς δε μου ταιριάζουν καθόλου /ο/ Κι ο Squalo μ'ανατριχιάζει γιατί αλλιώς τον φαντάζομαι μιας που είναι κι αγαπημένος χαρακτήρας xD
Oct 01 2011 14:48
Photo

GhostPrince → Maffy

και πανω π το λεγαμε...επ.26 σκετ-νταν πετακτηκανε οι yorozuya απτο gintama :hihi2: (και στο gintama sto 26το επ τ νεου arc ιρ8αν οι σκετ-νταν) wtf? τυχαιο?? χαχαα... ακιροτητες στο full :P μαλλον 8α το ξεκινησω κιεγω το μανγκα, μιας κι εφτασα το ανιμε up-to-date :/ οσο για το 24-25 ειχες δικιο, πολυ 'touching' το past του switch :P I see :P αντε καλο εξαμηνο :P aha! ετσι παει? xDD <3
Oct 01 2011 11:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maffy

Βρε συ, γιατί συνεχίζουν να σε τρομάζουν τα desktop μου? Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με μένα που τα βάζω και μ'αρέσουν! xD
Oct 01 2011 11:36
Photo

Maffy → GhostPrince

Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω που θα πάει xD Το Sket Dance ταιριάζει πιο πολύ για manga παρά για anime. Στο manga σκάω στα γέλια ενώ sto anime έτσι κι έτσι. Kaι ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ προσωπικά δεν είχα όνειρο να γίνω animator αλλά ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη όμως και να χειρίζομαι τα γραφικά αλλά τι να κάνουμε. Τώρα έχω άλλα πράγματα 8D Kαι δεν έχω καν το πρόγραμμα μαθημάτων και ξεκινάμε Δευτέρα! Hooray *facepalm KΑΙ HEY /o/ Στέλνω νέο wallpaper μόλις καποιος στείλει δικό του XD
Oct 01 2011 10:17
Photo

GhostPrince → Maffy

πρεπει να το δεις, εχει τρελο γελιο, καπια επ. ειδικα :burningbe3::hihi2: ευτασα σκετ-νταν στο 20, εχει κιαυτο και τρελα του τελικα...:if: ηχου και εικονας huh? το χα δηλωσει κιεγω...αλλα δεν τα πιασα >.< ισος να μουν και καλυτερα αν ειχα καταφερει να περασω εκι...τι να πεις...και ναι αστα...για εδω το ανιματορ το βλεπω να γινεται dream...(OP style) χαχα, αλλα νταξει, δν βαριεσαι... :P και Thanks ;) μακαρι XD +1 στο απο κατω com! xaxa :try::orly:
Sep 30 2011 22:42
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Χαχα xD Κάθε φορά που έρχομαι κοιτάω αλλά συνήθως είτε κανένας δε στέλνει είτε είναι σχόλια για μένα και λέω να περιμένω για ένα κανονικό reply με screenshot! xD Πάω τώρα!
Sep 30 2011 17:39