Community Status Updates
Chasapos → 1oneiromono
Κοίταξε ο Arthrur Petrelli έχει τη δύναμη να απορροφά τη δύναμη όποιου αγγίζει. Και αν συνεχίσει τη σωματική επαφή ο άλλος πεθαίνειΙ(κάτι σαν τη Rogue των Χ-Μεν). Έτσι άγγιξε τον Άνταμ και του πήρε τη δύναμη της γιατριάς ενώ ο Άνταμ την έχασε και έτσι πέθανε.. Καλά κάτσε να δούμε αν πέθανε γιατί και για άλλους αυτό νομίζαμε και δεν πέθαναν τελικά...αν και μάλλον αυτός όντως είναι νεκρός.
Πρέπει επίσης να δούμε πως ακριβώς δουλεύει η δύναμη του Arthur. Τις δυνάμεις που απορροφάει τις έχει μόνιμα ή προσωρινά; Και μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα όλες τις δυνάμεις που έχει απορροφήσει; Τώρα τι θέλει αυτός και η οργάνωση του θα το μάθουμε προφανώς σύντομα...
Τι θα κάνει τώρα ο Peter χωρίς δυνάμεις; Πολύ καλό επεισόδιο πάντως και η σαιζόν δείχνει να έχει πιάσει καλό ρυθμό! Α ναι και ο Sylar όντως τα σπάει!
Oct 25 2008 17:25
1oneiromono → Chasapos
Καταρχην μεχρι στιγμης η 3 seasson ειναι πολυ καλη imo ,αλλα το τελος του 5 και το 6 επ ηταν που με αφησαν να ρωταω τον εαυτο μου "τι???"(ειχα καμποσες ανατροπες που δν τις εχω χονεψει ακομα,οχι γτ δν μαρεσαν απλος "τι??")
some questions like:
-γτ ο adam πεθανε (ηταν ο αρχη-villain της 2seasson) και πεθενει ετσι απλα?
-ο γερος ο Arthur πεταχτηκε στην πλοκη ετσι απλα (φυτρωσε απο το πουθενα),τι θελει τεσπα?
-O Sylar btw δν παυει να ειναι γαματος και ως villain και ως mr goood guy τωρα
και αλλα πραγματα θελω να συζητησω απλος δν θυμαμε τωρα
i can t wait the new ep:nanteee:
Oct 25 2008 10:32
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
εγω καπως ζορικα με τα φροντ. και τα μαθηματα(3η λυκειου φετος).Οταν λες για δικο σου καλο το σταματησες τι εννοεις? οτι σε εκνευριζε η' οτι εχει μεγαλη ποροση και δν μπορουσες να περιμενεις καθε βδομαδα το επομενο μανγκα?
Oct 25 2008 10:14
1oneiromono → Glaurung
οχι δν χαλαει ισα ισα γινεται πιο καλο ,δενει το σεναριο και οι ηρωες.Σου το συνηστω ανεπυφυλακτα αν εχεις χρονο να τα δεις
Oct 25 2008 10:11
Glaurung → 1oneiromono
χεχεχεχε το φαντάστηκα :'D
όχι , έχω δει μέχρι την πρώτη στη τηλεόραση . άμα προλάβω θα δω και τις άλλες ... αξίζουν ή αρχίζει και χαλάει ?
Oct 24 2008 23:25
1oneiromono → LexKuro
καλα,ειχα αργα; φροντιστηριο σημερα για αυτο δν μπηκα σκυπε να σου απαντησω.Το ναρουτο το ειδα,κοιτα καλουτσικο ηταν απλος δν 3ερω δν με ενθουσιαζει ποια τοσο ,ισως επειδη περιμενο καθε βδομαδα το chapter αλλα απο την αλλη το παρατραβανε .Αργησες το bleach(?) ωραια
Oct 24 2008 23:24
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Mια χαρα,εσυ? Ναι σταματησα το μανγκα :Ρ Για το δικο μου καλο...Αλλα βλεπω ακομα το ανιμε :Ρ...
Oct 24 2008 23:24
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
πως παει seraphimon?ειδα σταματησες το naruto manga?
Oct 24 2008 23:20
1oneiromono → Glaurung
nope το 6 επ απο την 3 season :P μηπως εχεις προλαβει να τα δεις???
θα κανω edit και το post να το διευκρινισω
Oct 24 2008 23:16
Glaurung → 1oneiromono
το 6 επεισόδιο της 1ης σεζόν ? αν ναι ,και δεν σου έχει καλύψει κανείς την απορία σου , πιθανόν να μπορέσω να σε βοηθήσω :D
Oct 24 2008 22:39
1oneiromono → LucyBR
αντε μακαρι να εχουμε πιο πολλα event τετοια.....
*day dreaming
Oct 20 2008 12:31
LucyBR → 1oneiromono
ολα τα ευρω! :nod2:
for more details check [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-music-jmusic/5701-plastic-tree-live-14-10-a.html"]here[/URL] and [URL="http://apneatic-melody.livejournal.com/5107.html#cutid1"]here[/URL]
με το καλο να γινει κι αλλο τετοιο θαυμα στο μελλον.. >w<
Oct 18 2008 20:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed