Community Status Updates
Yo! Master → Lady Sen
Μη ξεχαστείς, θα χρειαστώ λιστούλα με το τι θέλετε (αν & θ'αργήσουν κάπως, ooops).
Oct 11 2009 13:09
Yo! Master → Lady Sen
Πες μου απλώς τι θέλεις. Άμα δεν το έχω ήδη (πράγμα αρκετά πιθανό) τότε δεν είναι τίποτα να το κατεβάσω & να το γράψω σ'ένα DVD.
Το μανίκι θα είναι πιο πολύ να στο δώσω, μιας & π.χ. θα είμαι εκτός Αθηνών για κάνα μήνα (πράγμα επίσης όχι σπάνιο)...
Oct 01 2009 17:51
Lady Sen → Yo! Master
Μπορεις να μ κανεις download σειρες σε dvd????αχ αχ αχ <3 ναι ναι ναι!!βασικα ειμαι σε μια φαση που εχω τρελο διαβασμα ενω παραλληλα περιμενω να εμφανιστει το καινουριο castlevania για να του "ορμηξω" ^^ Αλλα οποιοδηποτε anime σε dvd ειναι καλοδεχουμενο με εγγυηση αγαπης και φροντιδας <3
Sep 29 2009 14:27
Yo! Master → Lady Sen
Έλεγες για έλλειψη σου σειρών σε DVD. Αν προκύψει καμία που να θέλεις, μη διστάσεις να το πεις - να υπάρχει & κάνας λόγος που τα έχουμε αυτά τα άπειρα downloads. :)
Sep 27 2009 00:28
Yo! Master → Atridis
Το site που λέγαμε: [url]http://www.psp-hacks.com/[/url]
Και συγκεκριμένα για το ChickHEN: [url]http://www.psp-hacks.com/tag/chickhen/[/url]
Sep 27 2009 00:24
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Το 'Profile Picture', i.e. αυτήν που έχεις πάνω δεξιά σε αυτήν ακριβώς τη σελίδα, με τη Shunsui Kyooraku στολή (του Χρήστου).
Sep 22 2009 14:55
Namida → Yo! Master
Ava και sig είναι από το μάνγκα girlfriend. Κάπου παίζει online αν θέλεις να το κοιτάξεις.
Sep 21 2009 00:24
Yo! Master → Namida
Καλέ, το current Avatar σου από που είναι? Ditto για την εικόνα στο signature.
Sep 20 2009 23:29
lily → Yo! Master
Oxi re pousti mou!!! Diladi nai. Ego eimai. Po po po!!! Ti mikros pou einai o kosmos! Eprepe na to psiliasto omos!!! Filos tou Antrea ara logika kai filos tou Aggelou!!!!! OMG OMG OMG!!!!!! Xaxaxaxaxaaaa!!! Eleos!!! Telika den simpesame se party alla sto dromo.... Xaxaxaaaa! :-)))))
Jul 11 2009 01:52
Yo! Master → lily
Quick question #2:
Εσύ ήσουν που συνάντησα τις προάλλες (με τον Ανδρέα)?
Αν ναι, τότε πω πω ούτε που το συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή!
Jul 07 2009 22:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed