Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yo! Master → lilioum

Quick question: Είσαι η Έυα που συναντηθήκαμε τις προάλλες? :) Αν όχι, sorry for the bother, oops.
Jul 06 2009 18:14
Photo

lily → Yo! Master

Xaxaxaxaxaa!!!!!! Καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται!!! :-) Λαλαλααα!!! ειμαι περιεργη να δω το cosplay σου...!!!!
Jun 18 2009 01:37
Photo

Yo! Master → lily

Εγώ θα έρθω από τα πάτρια εδάφη σίγουρα Αύγουστο κάποια στιγμή. Ελπίζω να καταφέρω ποτέ να συμπέσω κάποτε σε κάνα party.
Jun 16 2009 23:45
Photo

lily → Yo! Master

ΓΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΤΑΑΑΑΑΑ ηταν!!! κριμα που δεν ηρθες!!! Ειχαμε και γεννεθλια (λαθος το εγραψα?) στο meeting!!! Oλα τα λεφτα ηταν!!!! :-))))))) Νια νια νια νια!!! Ποτε θα σε δουμε απο κοντα???
Jun 16 2009 00:05
Photo

Yo! Master → lily

Δυστυχώς όχι. Έμεινα Θεσσ μέχρι την Τετάρτη (τότε τελείωνε η άδεια από τις εκλογές) & μετά πίσω Αθήνα. Κατάφερα έτσι να είμαι στη λάθος πόλη & για τα 2 τα πάρτι *λυγμ*. Εσείς πώς τα περάσατε εκεί πάνω? :D
Jun 15 2009 15:06
Photo

lily → Yo! Master

yo! nai! YOROSHIKU [I] [/I]ONEGAI SHIMASUUUUUUU!!!! πως εισαι? Ηρθες στο anime παρτυ?
Jun 14 2009 13:16
Photo

Yo! Master → lily

Quick question: Εσύ είσαι η φίλη του Άγγελου με την οποία μίλησα στο τηλέφωνο τις προάλλες? :)
Jun 12 2009 17:34
Photo

kleidokrator → Yo! Master

Δες αυτό [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=147[/url]
May 10 2009 16:54
Photo

Glastenen → Yo! Master

EEEEEEEEEEEEΤΣΙ!!!!!! τώρα θα πλακωθείτε με τον πρινς και την ιρι για το ποιος είναι το πιο μπισόνεν απτα απόλυτα μπισόνεν :hahaha::hahaha:
May 10 2009 16:10
Photo

Yo! Master → Glastenen

Domo arigato. 100% bishonen. Καλά τα πάμε. :)
May 10 2009 15:07
Photo

Glastenen → Yo! Master

[URL]http://apps.facebook.com/qposo-bishonen-efdga/?start=1&target=home[/URL] το βλέπεις τώρα? καλά αποτελέσματα....κουκουκου
May 10 2009 14:22
Photo

Yo! Master → Glastenen

Δεν το βρίσκω το "Πόσο bishonen είσαι" τεστ στο Facebook. :(
May 10 2009 13:47
Photo

iristella → Yo! Master

Πολλούς αριγάτους για τα καλά σου λόγια! Με την σειρά έχω ρίξει πολύ γέλιο. Η Yui είναι τόσο κοσμάρα που πραγματικά δίνει νέο ορισμό στην έκφραση "συνδεση με Κάιρο". Μου θυμίζει την Ιταλία από το Hetalia ΧDDD.... Το ending και εμένα μου αρέσει. Και σαν τραγούδι όχι μόνο σαν video clip. Γενικά προς το παρόν τουλάχιστον η σειρά δεν έχει δώσει πολύ βάρος στον τομέα της μουσικής αλλά το humor και το moe overdose αποζημιώνουν και με το παραπάνω.
Apr 29 2009 22:12
Photo

Yo! Master → iristella

Κι εγώ μόλις πρόσεξα το καινούργιο σου Avatar. *thumbs up* Όχι μόνο βρίσκω το [b]K-On![/b] εν συνόλο ευχάριστο αλλά το ED ειδικά μου αρέσει τόσο ώστε να το βλέπω κανά-δυο φορές τη μέρα. Δεν είναι κανένα φοβερό τραγούδι, αλλά ο συνδυασμός του ότι είναι πιασάρικο, το video-clip στυλ (που καλό animation even), & γενικός ότι είναι όμορφο βοηθάει. Και τα ίδια τα κορίτσια συμβάλουν επίσης. ;) :)
Apr 29 2009 14:19
Photo

Yo! Master → Bab

Δεν ξέρω να τρώω με ξυλάκια, οπότε θα γίνει χαμός!
Apr 28 2009 18:17